Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kad sam ja prije dvije tri godine pisao da LFC ide u rang Blackburna , Fulhama i slicnih prosjeka mnogi se smijali ali vrijeme pokazuje svoje.
Nikada necu da zivim u laznoj nadi, pricajuci o polovnim igracima da su klase, prije svega mislim na cuvenog Adama koji je nas novi vodja, pa taj Enrique koji je dobar igrac, ali LFC je prevelik zalogaj za njega ipak taj tim krasi koletiv a ne sebicluk kakav odavno nije imao neki igrac LFC.
Liverpool sa ovim igracima u zadnje tri cetiri sezone ne moze napraviti nista, previse prosjeka se nakupilo i da sada ode Kenny nista se nece promjeniti, bit ce blagi uspona i opet ce nas derati Bolton i slicni, a sve iz tog razloga sto mi nemamo covjeka u upravi koji je 100% u fudbalu (Kenny to jeste ali o upravi pricam) tipa kao sto ima Bayern, ovako mi smo klub koji je bez cilja, bacaju se bezveze pare, kupuju nas nekakvi debili koji nisu sposobni,imamo najgoru transfer politiku u ovom trenutku u evropi, samo se dovode nekakvi talenti za akademiju i oni poslije napunjene 18 godina zavrsavaju po nekakvim posudbama i gubi im se svaki trag.Nek nam je Bog na pomoci, ali je izgleda i njemu jasno da se za ovih 20-tak godina od zadnje titule nakupilo puno govana, od raznoraznih trenera i kad se sve sabere LFC nista nije promjenio sve su to iste tipe ljudi koji izmisljaju tople vode i sretno se osvoji pokoji trofej svakih 5 godina i to je to.
Mnogi koji su pratili LFC prije 2005 pate samo za jednim sto se tice LFC a to nisu rezultati. Mi patimo od toga sto se prije dolaska Beniteza mnogo vise postovao dres Liverpoola i nije ga mogao nositi jedan Nunez, Josemi i slicni vec su ga nosili ljudi koji su ginuli za sveti dres i iako nisu imali kvalitet taj duh borbenosti je drzao LFC koliko toliko. Pitate se sta je sa pjesmom Anfielda tiha atmosfera pa normalno nema sta da ponese ljude , navikli su da gledaju ratnike, a to sada nemaju mogucnost jer se sve svodi na to da se lopta sto duze drzi kod Reine i na svojoj polovici po cemu smo vjerujem rekorderi svijeta. Sto prije shvatite da smo prosjek bit ce vam mnogo lakse.
Nikada necu da zivim u laznoj nadi, pricajuci o polovnim igracima da su klase, prije svega mislim na cuvenog Adama koji je nas novi vodja, pa taj Enrique koji je dobar igrac, ali LFC je prevelik zalogaj za njega ipak taj tim krasi koletiv a ne sebicluk kakav odavno nije imao neki igrac LFC.
Liverpool sa ovim igracima u zadnje tri cetiri sezone ne moze napraviti nista, previse prosjeka se nakupilo i da sada ode Kenny nista se nece promjeniti, bit ce blagi uspona i opet ce nas derati Bolton i slicni, a sve iz tog razloga sto mi nemamo covjeka u upravi koji je 100% u fudbalu (Kenny to jeste ali o upravi pricam) tipa kao sto ima Bayern, ovako mi smo klub koji je bez cilja, bacaju se bezveze pare, kupuju nas nekakvi debili koji nisu sposobni,imamo najgoru transfer politiku u ovom trenutku u evropi, samo se dovode nekakvi talenti za akademiju i oni poslije napunjene 18 godina zavrsavaju po nekakvim posudbama i gubi im se svaki trag.Nek nam je Bog na pomoci, ali je izgleda i njemu jasno da se za ovih 20-tak godina od zadnje titule nakupilo puno govana, od raznoraznih trenera i kad se sve sabere LFC nista nije promjenio sve su to iste tipe ljudi koji izmisljaju tople vode i sretno se osvoji pokoji trofej svakih 5 godina i to je to.
Mnogi koji su pratili LFC prije 2005 pate samo za jednim sto se tice LFC a to nisu rezultati. Mi patimo od toga sto se prije dolaska Beniteza mnogo vise postovao dres Liverpoola i nije ga mogao nositi jedan Nunez, Josemi i slicni vec su ga nosili ljudi koji su ginuli za sveti dres i iako nisu imali kvalitet taj duh borbenosti je drzao LFC koliko toliko. Pitate se sta je sa pjesmom Anfielda tiha atmosfera pa normalno nema sta da ponese ljude , navikli su da gledaju ratnike, a to sada nemaju mogucnost jer se sve svodi na to da se lopta sto duze drzi kod Reine i na svojoj polovici po cemu smo vjerujem rekorderi svijeta. Sto prije shvatite da smo prosjek bit ce vam mnogo lakse.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Aquilani je otišao iz svima dobro poznatih razloga. I neka je, plače za Italijom, bolje za Liverpool - a i za njega. Robbie Keane da nije težak igrač ne bi do sada promijenio X timova, to je isključivo do njega. Što se tiče Babela, igrač koji ne zna primiti loptu ne može igrati u klubu sa velikim ambicijama. Nažalost, dovode se još gori, oni koji ne znaju desnom nogom ikako.
Pa ti si Rizo prvi najavljivo nekakve silne transfere, već prvu minutu prelaznog roka su "potpisala" neka dvojica velikih igrača.
Šalu na stranu, slažem se. Povjerenje u Kennya i Comollia što se transfera tiče više nema. Sada neka Gerrard bira suigrače. 
Pa ti si Rizo prvi najavljivo nekakve silne transfere, već prvu minutu prelaznog roka su "potpisala" neka dvojica velikih igrača.

Jesam, rekao sam da će doći jedan ili dva igrača do 10 miliona funti. Bila je priča o Hoiletu i Sinclairu u tom trenutku. Došao je Teixera za 800 000 funtiOTNYS_YNWA je napisao/la:Aquilani je otišao iz svima dobro poznatih razloga. I neka je, plače za Italijom, bolje za Liverpool - a i za njega. Robbie Keane da nije težak igrač ne bi do sada promijenio X timova, to je isključivo do njega. Što se tiče Babela, igrač koji ne zna primiti loptu ne može igrati u klubu sa velikim ambicijama. Nažalost, dovode se još gori, oni koji ne znaju desnom nogom ikako.
Pa ti si Rizo prvi najavljivo nekakve silne transfere, već prvu minutu prelaznog roka su "potpisala" neka dvojica velikih igrača.Šalu na stranu, slažem se. Povjerenje u Kennya i Comollia što se transfera tiče više nema. Sada neka Gerrard bira suigrače.

Nije mene briga za ova gore tri imena,meni je bitno da je Rafa bacio 56 miliona eura. Nemoj da dalje brojim, jer ću nabrojati i ja preko 100 miliona koje je on upropastio. Nabere se.
Sada se obija u nos Kingu 35 milion funti koje je on potrošio na Carrola. A vala Carrol noćas nije bio najlošiji na terenu, pa imao je asistenciju za Bellamyija i imao je asistenciju nogom za Maxija kada je sudija mogao svirati ili penal ili je Maxi MORAO dati go.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jedan od pametnijih postova na temi !!Dirk je napisao/la:
Potpis !
ZZ
Veoma dobar post koji oslikava put kojim Liverpool lagano ali sigurno ide.Dirk je napisao/la:Kad sam ja prije dvije tri godine pisao da LFC ide u rang Blackburna , Fulhama i slicnih prosjeka mnogi se smijali ali vrijeme pokazuje svoje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne treba pricati o Rafi ja ga vjerovatno najvise mrzim od bilo cega i kad sve saberem nisam mu zamjerao lose rezultate toliko vec to sto je brzo rastjerao ratnike , a doveo nam i pruzio priliku polovnjacima tipa Nunez, Josemi, Pelegrino da igraju za LFC. Htjeli priznati ili ne Rafa je napravio od LFC ovakav tim pun polovnjaka a kasnije su i ostali krenuli sa dovodjenjem slicnih igraca koji se osim rijetki ne mogu nazvati ni prosjecnim a ne pojacanjima.
Dao bi sve ove godine samo da jos jednom u dresu LFC gledam Heskeya ne mora nikada zabiti gola, samo da ovim balerinama pokaze kako se gine za sveti dres.
Dao bi sve ove godine samo da jos jednom u dresu LFC gledam Heskeya ne mora nikada zabiti gola, samo da ovim balerinama pokaze kako se gine za sveti dres.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma haj sta ima veze bar u Liverpulu igra Kerol

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja mislim da je on tu htio odigrati nešto maestralno, nešto u njegovom stilu, da navuce cijelu odbranu i onda lucidno u stilu Socratesa vrati loptu petom nekome na zicer, kao što uvijek radi...al na našu i njegovu nesrecu opet nije imao srece, po njegovim rijecima malo više je lopta bila ispuhanathe scouser je napisao/la:Kakva reakcija Carrolla na dodavanje Downinga. Vrlo mudar potez, šalje loptu petom unazad, umjesto da šuta, što bi većina uradila. On je fudbalski genij, da Vinci ove igre.

sta se ono nakon oldhama pricalo, kerol i downing usli u forme

nema potpisa
Kad gledam ko sve pise po ovoj temi kad LFC izgubi, ne zna se ko je kompetentniji
Sutra cu pisat, ne da mi se sad.Samo cu reci da je ovo katastrofa, i da je kup jedina sansa da se spasi ova sezona, koja prijeti da postane jos jedna u nizu veoma losih sezona ovog kluba.Jedino opravdanje je smece koje se nalazilo pred nasim golom, od kojeg su nasi defanzivci naograisali pa su zbog toga onako reagovali kod primljenih golova

Sutra cu pisat, ne da mi se sad.Samo cu reci da je ovo katastrofa, i da je kup jedina sansa da se spasi ova sezona, koja prijeti da postane jos jedna u nizu veoma losih sezona ovog kluba.Jedino opravdanje je smece koje se nalazilo pred nasim golom, od kojeg su nasi defanzivci naograisali pa su zbog toga onako reagovali kod primljenih golova

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- the scouser
- Kontakt:
Carroll je okružen ograničenim i nekvalitetnim igračima, koji jednostavno nisu na njegovom nivou. Još kad se tu pridodaju Gerrard i Suarez, koji svojom sebičnošću uništavaju svaku šansu da se Carroll dokaže, vidimo zašto nam se ponekad učini da Carroll nema žive veze sa fudbalom.Admir_Sa je napisao/la:Ja mislim da je on tu htio odigrati nešto maestralno, nešto u njegovom stilu, da navuce cijelu odbranu i onda lucidno u stilu Socratesa vrati loptu petom nekome na zicer, kao što uvijek radi...al na našu i njegovu nesrecu opet nije imao srece, po njegovim rijecima malo više je lopta bila ispuhanathe scouser je napisao/la:Kakva reakcija Carrolla na dodavanje Downinga. Vrlo mudar potez, šalje loptu petom unazad, umjesto da šuta, što bi većina uradila. On je fudbalski genij, da Vinci ove igre.![]()
![]()
Da odma' kažem, ne krivim Carrolla za večerašnji poraz, ovo je samo osvrt na njegov dosadašnji učinak. Btw, konačno se izjednačio sa Škrtelom, sad obojica imaju po 2 gola i po 1 asistenciju u ligi. Bravo za Andynatora !
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Napokon nešto pametno i od grupe provokatora. Nađite nam tu asistenciju nesebičnog Gerarda od kada se vratio ili njegov korisni centaršut ( osim ona dva za koja znam Carrolu na glavu protiv Newcastla i Downingu na nogu u kupu protiv Cityija ) koji je urodio plodom?the scouser je napisao/la:Carroll je okružen ograničenim i nekvalitetnim igračima, koji jednostavno nisu na njegovom nivou. Još kad se tu pridodaju Gerrard i Suarez, koji svojom sebičnošću uništavaju svaku šansu da se Carroll dokaže, vidimo zašto nam se ponekad učini da Carroll nema žive veze sa fudbalom.Admir_Sa je napisao/la:Ja mislim da je on tu htio odigrati nešto maestralno, nešto u njegovom stilu, da navuce cijelu odbranu i onda lucidno u stilu Socratesa vrati loptu petom nekome na zicer, kao što uvijek radi...al na našu i njegovu nesrecu opet nije imao srece, po njegovim rijecima malo više je lopta bila ispuhanathe scouser je napisao/la:Kakva reakcija Carrolla na dodavanje Downinga. Vrlo mudar potez, šalje loptu petom unazad, umjesto da šuta, što bi većina uradila. On je fudbalski genij, da Vinci ove igre.![]()
![]()
Da odma' kažem, ne krivim Carrolla za večerašnji poraz, ovo je samo osvrt na njegov dosadašnji učinak. Btw, konačno se izjednačio sa Škrtelom, sad obojica imaju po 2 gola i po 1 asistenciju u ligi. Bravo za Andynatora !
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Bolan Henderson budi normalan kako uopste mozes Carrola staviti u istu recenicu sa Stevenom 
Napadac od 35 mil funti u godinu dana postigne 2 gola i ti ga branis sta je s tobom

Napadac od 35 mil funti u godinu dana postigne 2 gola i ti ga branis sta je s tobom

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
sta jest jest al nam fali sirina na klupi, pa manchester united ima 5 napadaca koji mogu zaigrat u svakom timu
Walk on, with hope in your hearts.
Mozda nisi upoznat ali Gerrard je najveci krivac sto LFC toliko godina ceka titulu, cak su strucnjaci dosli do zakljucka da cemo ici na bolje tek kada se on oprostibimbrlica je napisao/la:Bolan Henderson budi normalan kako uopste mozes Carrola staviti u istu recenicu sa Stevenom

Upravu si, jedva cekam da Steven okaci kopacke o klina pa da LFC sa igrackim klasama u vidu Downinga,Carrolla i slicnih poluamatera pocne svjetsku dominaciju.Dirk je napisao/la:Mozda nisi upoznat ali Gerrard je najveci krivac sto LFC toliko godina ceka titulu, cak su strucnjaci dosli do zakljucka da cemo ici na bolje tek kada se on oprostibimbrlica je napisao/la:Bolan Henderson budi normalan kako uopste mozes Carrola staviti u istu recenicu sa Stevenom

PS a to veliko uzdizanje LFC-a iz pepela predvodit ce KD sa svojom perfektnom transfer politikom i lucidnim taktickim potezima koji ce izluditi njegove kolege menadjere.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koliko tvrdoglavih ovdje. Pa ja sam prvi govorio kako vjerujem Carrollu, podržavao sam ga ali tome je došao kraj. Jednostavno, samo čudo se može desiti da on poludi, pa da počne zabijati. Ista stvar je i za ostala naša pojačanja. Suarez je jedina svjetla tačka koju smo doveli, ovo ostalo loše skroz, donekle Enrique ali se i on lagano utapa u sivilo. Glavni krivci su Kenny i Comolli koji je važio za čovjeka koji ne griješi kada su transferi u pitanju. Nije pokazao ni trunku onog zbog čega je doveden, a to su brzi, efikasni i jeftini transferi. Mi smo pretplaćivali igrače a ama baš ništa ne pokazuje. Kakvo crno vrijeme? Treba vremena? Ma treba ovom Liverpoolu injekcija od 300 miliona, i to isključivo da Gerrard bira suigrače. 

Ovom Liverpoolu prvo treba novi manager. KD je trebao Liverpool voditi samo do kraja prosle sezone jer je do tada trajao pozitivan sok koji je imao na klub, a kad je to proslo pokazalo se da on nije manager za vrhunski klub. Drugo sto ovom Liverpoolu treba je vrhunski scouting tim jer ovaj sto trenutno LFC posjeduje je oicto smijesan . I trece sto ovom Liverpoolu treba je da uprava ne izgubi povjerenje u ovaj klub i da nastavi ulagati u njega jer se jedino tako moze izaci iz ovog sivila .OTNYS_YNWA je napisao/la:Koliko tvrdoglavih ovdje. Pa ja sam prvi govorio kako vjerujem Carrollu, podržavao sam ga ali tome je došao kraj. Jednostavno, samo čudo se može desiti da on poludi, pa da počne zabijati. Ista stvar je i za ostala naša pojačanja. Suarez je jedina svjetla tačka koju smo doveli, ovo ostalo loše skroz, donekle Enrique ali se i on lagano utapa u sivilo. Glavni krivci su Kenny i Comolli koji je važio za čovjeka koji ne griješi kada su transferi u pitanju. Nije pokazao ni trunku onog zbog čega je doveden, a to su brzi, efikasni i jeftini transferi. Mi smo pretplaćivali igrače a ama baš ništa ne pokazuje. Kakvo crno vrijeme? Treba vremena? Ma treba ovom Liverpoolu injekcija od 300 miliona, i to isključivo da Gerrard bira suigrače.
gdje si generale, nisam te prepoznaobimbrlica je napisao/la:Ovom Liverpoolu prvo treba novi manager. KD je trebao Liverpool voditi samo do kraja prosle sezone jer je do tada trajao pozitivan sok koji je imao na klub, a kad je to proslo pokazalo se da on nije manager za vrhunski klub. Drugo sto ovom Liverpoolu treba je vrhunski scouting tim jer ovaj sto trenutno LFC posjeduje je oicto smijesan . I trece sto ovom Liverpoolu treba je da uprava ne izgubi povjerenje u ovaj klub i da nastavi ulagati u njega jer se jedino tako moze izaci iz ovog sivila .OTNYS_YNWA je napisao/la:Koliko tvrdoglavih ovdje. Pa ja sam prvi govorio kako vjerujem Carrollu, podržavao sam ga ali tome je došao kraj. Jednostavno, samo čudo se može desiti da on poludi, pa da počne zabijati. Ista stvar je i za ostala naša pojačanja. Suarez je jedina svjetla tačka koju smo doveli, ovo ostalo loše skroz, donekle Enrique ali se i on lagano utapa u sivilo. Glavni krivci su Kenny i Comolli koji je važio za čovjeka koji ne griješi kada su transferi u pitanju. Nije pokazao ni trunku onog zbog čega je doveden, a to su brzi, efikasni i jeftini transferi. Mi smo pretplaćivali igrače a ama baš ništa ne pokazuje. Kakvo crno vrijeme? Treba vremena? Ma treba ovom Liverpoolu injekcija od 300 miliona, i to isključivo da Gerrard bira suigrače.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Vrhunski trener koji strahuje da od strasnog Boltona ne primi 5 golova. Ne budi smijesan.Carlo je napisao/la:gdje si generale, nisam te prepoznaobimbrlica je napisao/la:Ovom Liverpoolu prvo treba novi manager. KD je trebao Liverpool voditi samo do kraja prosle sezone jer je do tada trajao pozitivan sok koji je imao na klub, a kad je to proslo pokazalo se da on nije manager za vrhunski klub. Drugo sto ovom Liverpoolu treba je vrhunski scouting tim jer ovaj sto trenutno LFC posjeduje je oicto smijesan . I trece sto ovom Liverpoolu treba je da uprava ne izgubi povjerenje u ovaj klub i da nastavi ulagati u njega jer se jedino tako moze izaci iz ovog sivila .OTNYS_YNWA je napisao/la:Koliko tvrdoglavih ovdje. Pa ja sam prvi govorio kako vjerujem Carrollu, podržavao sam ga ali tome je došao kraj. Jednostavno, samo čudo se može desiti da on poludi, pa da počne zabijati. Ista stvar je i za ostala naša pojačanja. Suarez je jedina svjetla tačka koju smo doveli, ovo ostalo loše skroz, donekle Enrique ali se i on lagano utapa u sivilo. Glavni krivci su Kenny i Comolli koji je važio za čovjeka koji ne griješi kada su transferi u pitanju. Nije pokazao ni trunku onog zbog čega je doveden, a to su brzi, efikasni i jeftini transferi. Mi smo pretplaćivali igrače a ama baš ništa ne pokazuje. Kakvo crno vrijeme? Treba vremena? Ma treba ovom Liverpoolu injekcija od 300 miliona, i to isključivo da Gerrard bira suigrače.![]()
po čemu je strahovao? objasni mi detaljno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.