Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adoo11
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la adoo11 » 29 maj 2015, 12:24

Begovic
Mujdza Bicakcic Spahic Seo
Medunjin Besic
Izet Pjana Lulic
Dzeko

Mislim da ce ovako nekako i postaviti formaciju.Ja licno ne bih Pjanica na desetku i Spahic mi je kritican radi neigranja al eto.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 maj 2015, 12:24

Salihovic je dokazan i ime i to je to sto nema veze sa sadasnjom situacijom jer momak ne moze odigrati na nivou 45 minuta jedne utakmice kvalifikacija za Evropsko..Preslikana situacija kao i za Ibricica koji je dobijao pozive bez razloga

On sada da trazi angazman kao i Ibisevic mozda bi ga mogli naci u cvajti eventualno ali i to tesko. Dok Poljska liga nije toliko slaba, pogotovo Lech i Legija koja je trebala igrati u LP ove sezone..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 maj 2015, 12:25

bhfanatic14 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@bhfanatic lupas, ne provaljuj se vezano za karijeru Stojana Vranjesa. Naravno, lupas i o tome da je Stilic klasa za njega, Stilic je bolji tehnicar i dribler dok je Stojan korisniji igrac od njega. Moglo se to vidjeti i prilikom zadnjeg medjusobnog sudara a i svaki put prije toga.
Ko lupa? Nije istina da pola godine nije imao kluba poslije Pandurija ??? Pratim poljsku ligu svake sedmice i dobro znam kako on igra i kako Stilic ! On je sa 29 godina ne dokazan igrac, zbog njega odreci se iskusnog i dokazanog Salihovica je vic godine i dokaz sta i kako se radi u repci :stop:
Nije mu ni brat imao klub pa sta onda? Kakvo je to mjerilo, eto ima sad klub i igra za desetku u njemu.
Drugo, Salihovic je nakon 9 godina u klubu docekao najbolje fudbalske godine i u njima sezonu u kojoj nije bio nijednom starter. To je zaista specificno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 maj 2015, 12:29

Naše igrače ubija nedostatak ambicije i nedostatak hrabrosti da na vrhuncu svoje karijere naprave iskorak i promjene ekipe. To vidimo na Ibiševiću, Salihoviću, Džeki, Begović je krenuo tim putem, a Boga mi i Pjanić.
DRUG NEBI TI PUNCA

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 29 maj 2015, 12:31

cisto da podsjetim nezahvalnike!!!!!

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

samo zbog ova 2 gola je zasluzio i zaduzio sve da bude pozvan u reprezentaciju. a to sto ne igra u klubu i ima ocajnu sezonu ne znaci da ce biti starter u repki, ali uvijek bih njemu prije dao sansu zadnjih 10-15-20min nego zecu ili djuricu!

sram nek vas bude nezahvalnici jedni...fuj!!!!

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 29 maj 2015, 12:34

hz1987 je napisao/la:cisto da podsjetim nezahvalnike!!!!!

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

samo zbog ova 2 gola je zasluzio da bude pozvan u reprezentaciju. a to sto ne igra u klubu i ima ocajnu sezonu ne znaci da ce biti starter u repki, ali uvijek bih njemu prije dao sansu zadnjih 10-15-20min nego zecu ili djuricu!

Bravo care.Nek presjedi cijelu utakmicu al njemu se poziv ne smije dovesti u pitanje.
Zao mi je Seje sto ga nema , bilo bi mi zao i Medunjanina, Mujdze ...da su izostavljeni jer ti momci cine lice ove reprezentacije, ali Vedo ima kredit da se zove u repku sve dok se iole bavi fudbalom.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 maj 2015, 12:34

Sabinho je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@bhfanatic lupas, ne provaljuj se vezano za karijeru Stojana Vranjesa. Naravno, lupas i o tome da je Stilic klasa za njega, Stilic je bolji tehnicar i dribler dok je Stojan korisniji igrac od njega. Moglo se to vidjeti i prilikom zadnjeg medjusobnog sudara a i svaki put prije toga.
Ko lupa? Nije istina da pola godine nije imao kluba poslije Pandurija ??? Pratim poljsku ligu svake sedmice i dobro znam kako on igra i kako Stilic ! On je sa 29 godina ne dokazan igrac, zbog njega odreci se iskusnog i dokazanog Salihovica je vic godine i dokaz sta i kako se radi u repci :stop:
Nije mu ni brat imao klub pa sta onda? Kakvo je to mjerilo, eto ima sad klub i igra za desetku u njemu.
Drugo, Salihovic je nakon 9 godina u klubu docekao najbolje fudbalske godine i u njima sezonu u kojoj nije bio nijednom starter. To je zaista specificno.
Lazes,Salihovic jeste bio starter malo bolje pogledaj u par utakmica ove sezone. On jeste sklon povredama ali je zasad zdrav i pomogo bi nam u ovoj utakmici. Ali sada pricamo o Vranjesu bode u oci poziv igracu koji kroci u tridesete koji eto hajmo reci igra dobru sezonu u poljskoj. To mu je jedina dobra u karijeri, a dobija prednost ispred Cimirota ,Prcica mladih momaka koji bi mogli biti buducnost repke. Prcic sa 21 godinom igra u francuskoj i kao nije na spisku :D ... Sto nemozete bit iskreni da ovo nisu ciste radnje ?? Ok mi nemozemo mijenjat spisak al zato smo tu da diskutujemo, bit ce interesantno kako cemo odigrat sa Izraelom.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 29 maj 2015, 12:36

Hadzic out - Suljic in
Tino out - Mahmutovic in
Svrsko out - Horic in

Popusimo li tekmu protiv "oanamo njih" nahebao si Mesa a i trebas !!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 maj 2015, 12:36

hz1987 je napisao/la:cisto da podsjetim nezahvalnike!!!!!

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

samo zbog ova 2 gola je zasluzio i zaduzio sve da bude pozvan u reprezentaciju. a to sto ne igra u klubu i ima ocajnu sezonu ne znaci da ce biti starter u repki, ali uvijek bih njemu prije dao sansu zadnjih 10-15-20min nego zecu ili djuricu!

Zbog takvih stavova i jesmo gnojivo od reprezentacije i mala reprezentacija..

Neke repke kao Ceska, Slovacka, Poljska, Grcka, Bugarska su za nas institucije jer poziv dobijaju uvijek oni koji igraju dobro, a ne oni koji imaju neki kredit iz proslih vremena.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 maj 2015, 12:37

Mogu biti iskren jer je Mesa uputio pozive za yebenu utakmicu protiv Izraela koja je biti ili ne biti. Pozvao je sve igrace (90%) od kojih u tom momentu mozemo imati neku korist. Nije trenutak da se gleda nesto dugorocno, u gabuli smo. Stojan, Semir i slicni su svojim partijama zasluzili pozive i to je to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 maj 2015, 12:39

sta Meša ima s Germaniom ? gdje su novinari sto ne pitaju takva pitanja

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 29 maj 2015, 12:41

Sramota da nema Cimirota i Bajića na listi pozvanih.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 maj 2015, 12:43

Steph je napisao/la:Sramota da nema Cimirota i Bajića na listi pozvanih.
Bajic je ok jer je potreban mladoj reprezentaciji, ali ne vidim sta je Cimirot pogrijesio pa da ga izbaci...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 29 maj 2015, 12:44

Ja Vedu nikad ne bih dovela u pitanje - uostalom, i prošle godine u klubu nije igrao, ali je na SP uvalio go Argentini. Ni kod njega, ni kod Džeke, klupska forma i nastupi nikad nisu imali veze s reprezntacijom, tu ginu 200%. :bih:

(Meni samo nije jasno šta će nam Vršajević.)
#Salihović

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 maj 2015, 12:44

Steph je napisao/la:Sramota da nema Cimirota i Bajića na listi pozvanih.
Kako je bgt sramota? Zna se na kakvom je nivou nasa PL i ne moze biti sramota nikako ako nema igraca iz nje jer vani ima vise kvalitetnih fudbalera..
Na Cimirotu i Bajicu je da odu vani i da se dokazuju jer likovi kao Mahmutovic, Handzic i jos neki ne dobijaju poziv, a igraju u daleko jacim ligama sasvim solidno

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 29 maj 2015, 12:45

tuzlak1987 je napisao/la:

Neke repke kao Ceska, Slovacka, Poljska, Grcka, Bugarska su za nas institucije jer poziv dobijaju uvijek oni koji igraju dobro, a ne oni koji imaju neki kredit iz proslih vremena.
e neki si mi rekao
ceska ima 10mln stanovnika
slovacka ima 5mln stanovnika
poljska ima 38mln stanovnika
grcka ima 11mln stanovnika
bugarska ima 7mln stanovnika

a bosna jedva 3.5mln (podjeljeno) gdje dijaspora drzi repku

kad bi za bih igrali svi koji vuku porijeklo il su iz bih - pa da imamo bazu od 50 igraca ja bih rekao upravu si, ali ovako...gdje svaki igrac je dragocijen, ti bi da se rijesis igraca koji moze potezom rjesiti utakmicu. eto, ti bi rijada bajica ubacio u 80min jer je najbolji strelac bh lige i igra stalno.
e bas bih volio da vedo udje u 80 i zabije ga u 90 za 1:0 protiv izraela, samo da bih vidio tvoju reakciju!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 maj 2015, 12:45

BozePetra je napisao/la:Ja Vedu nikad ne bih dovela u pitanje - uostalom, i prošle godine u klubu nije igrao, ali je na SP uvalio go Argentini. Ni kod njega, ni kod Džeke, klupska forma i nastupi nikad nisu imali veze s reprezntacijom, tu ginu 200%. :bih:

(Meni samo nije jasno šta će nam Vršajević.)
To se svi mi pitamo djevojcice..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 maj 2015, 12:48

hz1987 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

e neki si mi rekao
ceska ima 10mln stanovnika
slovacka ima 5mln stanovnika
poljska ima 38mln stanovnika
grcka ima 11mln stanovnika
bugarska ima 7mln stanovnika

a bosna jedva 3.5mln (podjeljeno) gdje dijaspora drzi repku

kad bi za bih igrali svi koji vuku porijeklo il su iz bih - pa da imamo bazu od 50 igraca ja bih rekao upravu si, ali ovako...gdje svaki igrac je dragocijen, ti bi da se rijesis igraca koji moze potezom rjesiti utakmicu. eto, ti bi rijada bajica ubacio u 80min jer je najbolji strelac bh lige i igra stalno.
e bas bih volio da vedo udje u 80 i zabije ga u 90 za 1:0 protiv izraela, samo da bih vidio tvoju reakciju!!!!
Ma sta vrijedi jedan njegov gol u 5 utakmica kada se utakmica igra 90 minuta i moras u njoj ucestvovati citavo vrijeme.. Bolje je igrati sa Dzekom 451 citavu utakmicu jer znas da ce ti onaj u vezi biti koristan na neki nacin dok Ibisevic zivi od tudjih lopti. Lik je zastario napadac, a mi da nesto postignemo protiv jacih ne mozemo igrati 442 koju vise niko ne igra vec nesto modernije

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 maj 2015, 12:49

Neka Vede jer konkurencija je mizerna. Dovoljno je rec da neki polazu nade u jednog Ermina Zeca, covjek koji nikad nije bio nikakav faktor u reprezentaciji, niti ima kvalitet za velike stvari. Dzeko ne igra, Djuric nije dao gol mjesecima...Sve je to jadno, neka Vede. Zbog iskustva, atmosfere, karaktera...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Mostarska, safun79 i 41 gost.