Sta je ovo ba????

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
sali se neko
Hajde svakako da vam zakrpi tu lijevu stranu, naravno u odbrani. Vidim da Marcela kritikujete.JameS 23 je napisao/la:sali se neko
Arbeloa igra izuzetno dobro na ljevoj str. tak da nam taj ne trebaomerbavarac je napisao/la:Hajde svakako da vam zakrpi tu lijevu stranu, naravno u odbrani. Vidim da Marcela kritikujete.JameS 23 je napisao/la:sali se neko
Casillas je napisao/la:Ma njegovo vrijeme prolazi, ali nije jos proslo.. ako je icije proslo, onda je to Realovo. Mi se moramo pomiriti s cinjenicom da nismo medju 10 najboljih klubova u Evropi, niti cemo biti u narednih nekoliko sezona. Imamo golmana, nemamo beka, imamo napadaca, nemamo veznjaka i tako u krugtax je napisao/la:guti ima 15 nastupa za spansku a repku a njegovo vrijeme prolazi
pa Pellegrini je posle tekme priznao gresku svoju isto..ne samo da je Marcelo zakazao..znao je koliko je opasan..covijek je reko posle tekme da je trebo da u 2 polvremenu po dvojica udvajaju Navas-a koju je tu noc bio nevjerovatan "njegova noc"...niko mu nije pomagao na lijevom beku...ostaljali su ga 1-1..sam Pellegrini je posle tekme reko da niko nije pomagao nimalo Marcelu...a dok Guti samo ceka naprjed nista nepomaze odbrani..nema nikadkve zelje za to..odma se trazi krivac u odbrani tako je bilo par dana posle se vidilo i protiv ALCARONA ostavljao je puno rupa na sredini terena..i trecoligasi su to znali iskoristi nie uvezao nista sa tim da je izgubio hrpu lopti na centru...<JameS 23 je napisao/la:Gutija ne treba prodavati prije ljetnog prelaznog roka to je moje misljenje![]()
pa nije valjda da cemo cekati titulu LP 4,5 god.puno je
![]()
a tu utakmicu sto smo izgubili od Seville 90% je krivac Marcelo,niti jednog napada nije mogao zaustaviti ljudi su ga prolazili ko da ga nema...bolje da smo postavili panj umjesto Marcela na teren,mozda bi Navas koji put i zakacio od njeg dok je Marcela redovno zaobilazio
ma gluposti...suplje price..netreba nam taj igracJameS 23 je napisao/la:sali se neko
zasto od trenera?el_fenomeno je napisao/la:Realu puno toga fali.. Pocevsi od trenera.
Stoji to sve,al nikako nema taj neki autoritet prema svim zvijezdama koje Real ima.fabio je napisao/la:zasto od trenera?el_fenomeno je napisao/la:Realu puno toga fali.. Pocevsi od trenera.
Taj trener je puno uradio sa River Plate u Argentini,sa Villarealom se pokazao Spaniji i Europi..jedan mali klub doveo"ustalio" medju 20tak najboljih na svijetu u svome preiodu u tme klubu
Don je imao autoritet jest..da pokaze prst navijacima posle tekme protiv Saragoseel_fenomeno je napisao/la:Stoji to sve,al nikako nema taj neki autoritet prema svim zvijezdama koje Real ima.fabio je napisao/la:zasto od trenera?el_fenomeno je napisao/la:Realu puno toga fali.. Pocevsi od trenera.
Taj trener je puno uradio sa River Plate u Argentini,sa Villarealom se pokazao Spaniji i Europi..jedan mali klub doveo"ustalio" medju 20tak najboljih na svijetu u svome preiodu u tme klubu
Sjecas li se kako je bilo kada je Don dosao? Onakav trener fali Realu.
Kada je Real primio 4,5 koliko vec golova od treceligasa trebali su ga odma otpustit.
vrlo lako bi moglo biti NISTAAAel_fenomeno je napisao/la:hajd zivi bili pa vidili sta ce Real s Pellegrinijem osvojit ove sezone.
a JAMES sta kukas..ako je 5 bodova u LA LIGI nije to nemoguce BARCA igra dobro i tesko je isto a imi imamo dobri razult uz takav tempo..kiks Barce Real pobijeda i eto ga opet THE GAME.JameS 23 je napisao/la:vrlo lako bi moglo biti NISTAAAel_fenomeno je napisao/la:hajd zivi bili pa vidili sta ce Real s Pellegrinijem osvojit ove sezone.![]()
a daj Boze da bude NESTOOO
volio si ih dok je Ronaldo igrao za njih,sad nema vise te ljuabvi prema Realu (steta)...i ja sam za Real poceo navijati zbog Zidanea,ali i poslje njegove karijere tak da kazem ostao sam vjeran ovom klubuel_fenomeno je napisao/la:Real sam obozavao posljednjih nekoliko godina i s vremenom su mi se zgadili. Ta silna pojacanja i dovodjenja mega zvijezda do sad nije urodila polodom niti ce.
cujes li ti sebe..ako mislis na period mega zvijezidi FIGA,ZIZU...kako nije urodilo plodom..1 LP,,Ronaldo 1 svjet kup klubova,,,te LIGI..od neke 2005,6g ROBINJO nikad nije bio mega zvijezda on je dosao u REAL da se pokaze u tome je donekle i uspio bilo je Liga fini tekmi,Robben nije imao srece sa povredama sigurno je da je spado u najbolje bocne igrace sredine terene najopasnije...Rud je uradio u 1 godini u La Ligi sa 31 g...27komadael_fenomeno je napisao/la:Real sam obozavao posljednjih nekoliko godina i s vremenom su mi se zgadili. Ta silna pojacanja i dovodjenja mega zvijezda do sad nije urodila polodom niti ce.
ma ne kukam ja ba samo sam realan,Barca igra izvrsno i uhvatila je formu cini mi se...Real igra perfektno na domacem terenu,ali se ubrzo moraju popraviti u gostima ako misle osvojiti LA LIGU...u LP imamo protivnika kojeg mozemo proci,ali za polufinale i finale nam treba i znanja,a bgm i srece...ali ako budemo onakve srece kao protiv Bilbaoa ne pise nam se bas dobrofabio je napisao/la:a JAMES sta kukas..ako je 5 bodova u LA LIGI nije to nemoguce BARCA igra dobro i tesko je isto a imi imamo dobri razult uz takav tempo..kiks Barce Real pobijeda i eto ga opet THE GAME.JameS 23 je napisao/la:vrlo lako bi moglo biti NISTAAAel_fenomeno je napisao/la:hajd zivi bili pa vidili sta ce Real s Pellegrinijem osvojit ove sezone.![]()
a daj Boze da bude NESTOOOa i da neosvojimo nista..covjek treba da ostane..naravno ako ne razocara ono totalno da mu se pokidaju svi konci..da pocne da pusi na sve strane..da atms.bude losa..i da se svi okrenitu na njega..i onda je popusio..kao QUIEREZ koji se dobro drzao do tekem sa MONACOM i kad je popusio..ispao LP u La Ligi drzi rekord u zadnji 9 kola izgubio 8 puta
ako tako bude Pellegrini o malo blize tako jer gore nemoze onda i njemu noga..ja vijerujem da tako nece biti..i ove godine mozemo nesto uraditi ili raditi za sljedecu sezonu fali tu jos 2 igraca vijrovatno a i na klupi neke nove staviti..rijesiti se Gutija,Rud-a prvo pa onda gledati i na jos jednog koji bi to mogao da bude o 2
James znaci od tad..dobro ja sam jos od 98 tekmi sa Dortmundom..sljedeca sezona nije bila dobra 99 ispadanje od Kieva,00 losi u ligi puno povreda..Balja Anelka,Mcmnmann...nisu tad puno pokazali jedino sto je Anelka izbacio Bayren u LP 2000 u polufinalu..finale protiv Valencije koja je tad igrala atomski Kily,Lopez,Mendieta,Gerard..3-0..onda je dosao Figo dobri u Ligi ispali od Bayern-a Casillasov peh u Madridu i puno promaseni sansi..onda tek sezona 2001/02 dolazi Zidane itddddddddddddJameS 23 je napisao/la:volio si ih dok je Ronaldo igrao za njih,sad nema vise te ljuabvi prema Realu (steta)...i ja sam za Real poceo navijati zbog Zidanea,ali i poslje njegove karijere tak da kazem ostao sam vjeran ovom klubuel_fenomeno je napisao/la:Real sam obozavao posljednjih nekoliko godina i s vremenom su mi se zgadili. Ta silna pojacanja i dovodjenja mega zvijezda do sad nije urodila polodom niti ce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.