Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jan 2010, 00:55

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 20 jan 2010, 00:56

omerbavarac je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... der-holger
Sta je ovo ba???? :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sali se neko :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jan 2010, 00:59

JameS 23 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... der-holger
Hajde svakako da vam zakrpi tu lijevu stranu, naravno u odbrani. Vidim da Marcela kritikujete.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 20 jan 2010, 01:02

omerbavarac je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:
Hajde svakako da vam zakrpi tu lijevu stranu, naravno u odbrani. Vidim da Marcela kritikujete.
Arbeloa igra izuzetno dobro na ljevoj str. tak da nam taj ne treba 8-)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 20 jan 2010, 01:06

Casillas je napisao/la:
tax je napisao/la:guti ima 15 nastupa za spansku a repku a njegovo vrijeme prolazi
Ma njegovo vrijeme prolazi, ali nije jos proslo.. ako je icije proslo, onda je to Realovo. Mi se moramo pomiriti s cinjenicom da nismo medju 10 najboljih klubova u Evropi, niti cemo biti u narednih nekoliko sezona. Imamo golmana, nemamo beka, imamo napadaca, nemamo veznjaka i tako u krug
:lol: Kako da onda nismo u najboljih 10 u EUROPI..bezobzira sto nismo prosli prvi krug izbacivanja vec 5godina...zato jesmo osvajali La Ligu koja je jedna od najjacih
Man.Und,Liverpool,Chelzi,Arsenal,Juve,Milano,Inter,Rea Madrid,Barcalona,Bayern M....evo samo ovih 10 klubova..a neki od njih jesu prosli 1 krug u zanjih 5 godina po 2 puta...neki nisu se ni takmicili u LP nego u UEFA KUP-u npr.Bayern,Juve,Milano..
imamo najboljeg golmana svijeta,,jednog od najbolji desnih bekova,Pepea,..imamo novih momaka u ekipi...cak ih je 8 novi od toga njih 6 u prvoj postavi itdd...nije to tek tako jednostavno...u Ligi Prvaka ako budemo imali srece malo vise nego prehodne godine procicemo puno,ako Bog da do finala u nasom kraljevskom dvorcu :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jan 2010, 01:08

@James: Masala svakako ne bi ni bio zadovoljan da nas on sad napusti. Jedan od najvecih talenata. :P :P

Sta ovo nedate Gutija. Sta ce vam derpe, samo ga uvalite bilo kome. ;) ;) ;)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 20 jan 2010, 01:13

JameS 23 je napisao/la:Gutija ne treba prodavati prije ljetnog prelaznog roka to je moje misljenje 8-)

pa nije valjda da cemo cekati titulu LP 4,5 god. :cry: puno je :D

a tu utakmicu sto smo izgubili od Seville 90% je krivac Marcelo,niti jednog napada nije mogao zaustaviti ljudi su ga prolazili ko da ga nema...bolje da smo postavili panj umjesto Marcela na teren,mozda bi Navas koji put i zakacio od njeg dok je Marcela redovno zaobilazio :D
pa Pellegrini je posle tekme priznao gresku svoju isto..ne samo da je Marcelo zakazao..znao je koliko je opasan..covijek je reko posle tekme da je trebo da u 2 polvremenu po dvojica udvajaju Navas-a koju je tu noc bio nevjerovatan "njegova noc"...niko mu nije pomagao na lijevom beku...ostaljali su ga 1-1..sam Pellegrini je posle tekme reko da niko nije pomagao nimalo Marcelu...a dok Guti samo ceka naprjed nista nepomaze odbrani..nema nikadkve zelje za to..odma se trazi krivac u odbrani tako je bilo par dana posle se vidilo i protiv ALCARONA ostavljao je puno rupa na sredini terena..i trecoligasi su to znali iskoristi nie uvezao nista sa tim da je izgubio hrpu lopti na centru...<
GUTI NETREBA OVOJ EKIPI REAL MADRID-a ako zele uspijeh

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 20 jan 2010, 01:19

JameS 23 je napisao/la:
ma gluposti...suplje price..netreba nam taj igrac

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 20 jan 2010, 01:21

Realu puno toga fali.. Pocevsi od trenera.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 20 jan 2010, 01:26

el_fenomeno je napisao/la:Realu puno toga fali.. Pocevsi od trenera.
zasto od trenera?

Taj trener je puno uradio sa River Plate u Argentini,sa Villarealom se pokazao Spaniji i Europi..jedan mali klub doveo"ustalio" medju 20tak najboljih na svijetu u svome preiodu u tme klubu :mrgreen:

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 20 jan 2010, 01:38

fabio je napisao/la:
zasto od trenera?

Taj trener je puno uradio sa River Plate u Argentini,sa Villarealom se pokazao Spaniji i Europi..jedan mali klub doveo"ustalio" medju 20tak najboljih na svijetu u svome preiodu u tme klubu :mrgreen:
Stoji to sve,al nikako nema taj neki autoritet prema svim zvijezdama koje Real ima.
Sjecas li se kako je bilo kada je Don dosao? Onakav trener fali Realu.
Kada je Real primio 4,5 koliko vec golova od treceligasa trebali su ga odma otpustit.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 20 jan 2010, 01:45

el_fenomeno je napisao/la:
fabio je napisao/la:
zasto od trenera?

Stoji to sve,al nikako nema taj neki autoritet prema svim zvijezdama koje Real ima.
Sjecas li se kako je bilo kada je Don dosao? Onakav trener fali Realu.
Kada je Real primio 4,5 koliko vec golova od treceligasa trebali su ga odma otpustit.
Don je imao autoritet jest..da pokaze prst navijacima posle tekme protiv Saragose :mrgreen: imao je autoritet da postavi D.Beckhama tamo negdje u Novembru van tima..nije ga bilo ni na klupi..dok nakon 1 mijesec i nesto RAUL,CASILLAS,GUTI,R.CARLOS nisu strajkovali :mrgreen: 2 tekme da oni nece igrati ako Beckham koji nije povredjen i koji na treningu puno radi,,ali DON-u se on nije svidjao...zato muje donio titulu i vidio je da je pogresio..BECKS je u drugom dijelu ima 15 tak asistencija..kako golova iz slobodnjaka i igre..a imao je autoritet da ga smakne ali nije puno to trajelo.. a u eng.repku ga zove jer nemoze protiv navijaca oni svaki njegov dodir lopte uzdisu sa trebina sa pepoznatljivim :o ....eto o DON-u.. :mrgreen: i nije imao zvijezde kao sto Pellegrini ima to je sigurno 100% ..kao 2 vrlo su razlicite osobe i razlciti ljudi..nijedan trener nije isti ni nacinu rada niti su mu pomocnici isti kao prehodnog..

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 20 jan 2010, 01:49

hajd zivi bili pa vidili sta ce Real s Pellegrinijem osvojit ove sezone.

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 20 jan 2010, 01:52

el_fenomeno je napisao/la:hajd zivi bili pa vidili sta ce Real s Pellegrinijem osvojit ove sezone.
vrlo lako bi moglo biti NISTAAA :D

a daj Boze da bude NESTOOO :mrgreen:

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 20 jan 2010, 02:00

Real sam obozavao posljednjih nekoliko godina i s vremenom su mi se zgadili. Ta silna pojacanja i dovodjenja mega zvijezda do sad nije urodila polodom niti ce.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 20 jan 2010, 02:01

JameS 23 je napisao/la:
el_fenomeno je napisao/la:hajd zivi bili pa vidili sta ce Real s Pellegrinijem osvojit ove sezone.

a JAMES sta kukas..ako je 5 bodova u LA LIGI nije to nemoguce BARCA igra dobro i tesko je isto a imi imamo dobri razult uz takav tempo..kiks Barce Real pobijeda i eto ga opet THE GAME. :mrgreen: a i da neosvojimo nista..covjek treba da ostane..naravno ako ne razocara ono totalno da mu se pokidaju svi konci..da pocne da pusi na sve strane..da atms.bude losa..i da se svi okrenitu na njega..i onda je popusio..kao QUIEREZ koji se dobro drzao do tekem sa MONACOM i kad je popusio..ispao LP u La Ligi drzi rekord u zadnji 9 kola izgubio 8 puta :mrgreen: ako tako bude Pellegrini o malo blize tako jer gore nemoze onda i njemu noga..ja vijerujem da tako nece biti..i ove godine mozemo nesto uraditi ili raditi za sljedecu sezonu fali tu jos 2 igraca vijrovatno a i na klupi neke nove staviti..rijesiti se Gutija,Rud-a prvo pa onda gledati i na jos jednog koji bi to mogao da bude o 2 :mrgreen:

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 20 jan 2010, 02:05

el_fenomeno je napisao/la:Real sam obozavao posljednjih nekoliko godina i s vremenom su mi se zgadili. Ta silna pojacanja i dovodjenja mega zvijezda do sad nije urodila polodom niti ce.
volio si ih dok je Ronaldo igrao za njih,sad nema vise te ljuabvi prema Realu (steta)...i ja sam za Real poceo navijati zbog Zidanea,ali i poslje njegove karijere tak da kazem ostao sam vjeran ovom klubu 8-)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 20 jan 2010, 02:07

el_fenomeno je napisao/la:Real sam obozavao posljednjih nekoliko godina i s vremenom su mi se zgadili. Ta silna pojacanja i dovodjenja mega zvijezda do sad nije urodila polodom niti ce.
cujes li ti sebe..ako mislis na period mega zvijezidi FIGA,ZIZU...kako nije urodilo plodom..1 LP,,Ronaldo 1 svjet kup klubova,,,te LIGI..od neke 2005,6g ROBINJO nikad nije bio mega zvijezda on je dosao u REAL da se pokaze u tome je donekle i uspio bilo je Liga fini tekmi,Robben nije imao srece sa povredama sigurno je da je spado u najbolje bocne igrace sredine terene najopasnije...Rud je uradio u 1 godini u La Ligi sa 31 g...27komada :mrgreen: proslu godinu nismo osvojili LIGU...predprosle jedno i iza...sve ok.. :mrgreen: 31 komad

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 20 jan 2010, 02:10

fabio je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:

a JAMES sta kukas..ako je 5 bodova u LA LIGI nije to nemoguce BARCA igra dobro i tesko je isto a imi imamo dobri razult uz takav tempo..kiks Barce Real pobijeda i eto ga opet THE GAME. :mrgreen: a i da neosvojimo nista..covjek treba da ostane..naravno ako ne razocara ono totalno da mu se pokidaju svi konci..da pocne da pusi na sve strane..da atms.bude losa..i da se svi okrenitu na njega..i onda je popusio..kao QUIEREZ koji se dobro drzao do tekem sa MONACOM i kad je popusio..ispao LP u La Ligi drzi rekord u zadnji 9 kola izgubio 8 puta :mrgreen: ako tako bude Pellegrini o malo blize tako jer gore nemoze onda i njemu noga..ja vijerujem da tako nece biti..i ove godine mozemo nesto uraditi ili raditi za sljedecu sezonu fali tu jos 2 igraca vijrovatno a i na klupi neke nove staviti..rijesiti se Gutija,Rud-a prvo pa onda gledati i na jos jednog koji bi to mogao da bude o 2 :mrgreen:
ma ne kukam ja ba samo sam realan,Barca igra izvrsno i uhvatila je formu cini mi se...Real igra perfektno na domacem terenu,ali se ubrzo moraju popraviti u gostima ako misle osvojiti LA LIGU...u LP imamo protivnika kojeg mozemo proci,ali za polufinale i finale nam treba i znanja,a bgm i srece...ali ako budemo onakve srece kao protiv Bilbaoa ne pise nam se bas dobro ;)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 20 jan 2010, 02:14

JameS 23 je napisao/la:
volio si ih dok je Ronaldo igrao za njih,sad nema vise te ljuabvi prema Realu (steta)...i ja sam za Real poceo navijati zbog Zidanea,ali i poslje njegove karijere tak da kazem ostao sam vjeran ovom klubu 8-)
James znaci od tad..dobro ja sam jos od 98 tekmi sa Dortmundom..sljedeca sezona nije bila dobra 99 ispadanje od Kieva,00 losi u ligi puno povreda..Balja Anelka,Mcmnmann...nisu tad puno pokazali jedino sto je Anelka izbacio Bayren u LP 2000 u polufinalu..finale protiv Valencije koja je tad igrala atomski Kily,Lopez,Mendieta,Gerard..3-0..onda je dosao Figo dobri u Ligi ispali od Bayern-a Casillasov peh u Madridu i puno promaseni sansi..onda tek sezona 2001/02 dolazi Zidane itdddddddddddd :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.