Adidas je vrh vrhova. Jos samo da nam konacno naprave neki prepoznatljiv i unikatan dres samo za nas. A ne ovaj iz kataloga. Ako budemo imali dobre rezultate na SP to bi trebalo malo pogurati stvari.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hajde ba šta si se ufur'o, nismo Brazil. Spustila nas slovačka na sred Bilinog, a da nas Belgijanci ne podapnu, šta ti je?emir79 je napisao/la:Inace su Hrvati toliko mjerilo, da ako oni izgube ,izgubicemo i mi?ZahaKING je napisao/la:Ako odemo na EP naravnoMozambik je napisao/la:U kvalifikacijama ne, na EP daNije valjda da postoji toliko optimista koji misle da možemo biti prvi ispred Belgije? Da nas momčiluci ne našamaraju k'o Hrvate?
Eto Belgija je u rangu Njemacke,Argentine,Italije,Spanije, jes al u qrcu.
Dobice oni po guzi kao i do sad sto su dobijali.
Hrvate su oderali i Grci, jos ih poslali u baraz za EP 2012-te, pa smo mi opet Grke satrali.
Vermalen, Vertongen, Kompany, Fellaini, Benteke, Januzaj...ZahaKING je napisao/la:
Hajde ba šta si se ufur'o, nismo Brazil. Spustila nas slovačka na sred Bilinog, a da nas Belgijanci ne podapnu, šta ti je?
Hazard, Lukaku, Courtois, De Bryne, Witsel i ostala plejada..
Igramo. Zukanovic ce predstaviti prije utakmice novi dres.sonpenn je napisao/la:Je li vcrs u Adidasovim igramo ?
Zukanović promoviše večerassonpenn je napisao/la:Je li vcrs u Adidasovim igramo ?
Evo momak dao odgovorDonCorleone je napisao/la:Igramo. Koliko znam Zukanovic ce predstaviti dresove prije pocetka utakmice.Elddar je napisao/la:Je li igramo u adidasovim dresovima?
Potpisali su i oni ugovor sa adidasom koji na snagu stupa poslije SP. Et', sad smo bare - bare.Razbojnik je napisao/la:Belgija je jaka ko zemlja.. I nekako sve jaca iz sezone u sezonu
Ali igraju u Burrda dresu (nemaju sanse protiv Adidasa)
Takve prilike ne ispustamBelminM23 je napisao/la:
edit: e jbg dok ja nađo tvoj post ti već napisahahaha
DonCorleone je napisao/la:Igramo. Zukanovic ce predstaviti prije utakmice novi dres.sonpenn je napisao/la:Je li vcrs u Adidasovim igramo ?
Jos da znas kakav dres je njima Burrda napravila za ovo SP. Nebi takve stvari izjavljivao. Dres im je prva liga.Centre forward je napisao/la:Potpisali su i oni ugovor sa adidasom koji na snagu stupa poslije SP. Et', sad smo bare - bare.Razbojnik je napisao/la:Belgija je jaka ko zemlja.. I nekako sve jaca iz sezone u sezonu
Ali igraju u Burrda dresu (nemaju sanse protiv Adidasa)
Pa valjda do 1.6 tad ističe ugovor sa legeom.MP8 je napisao/la:Zna li neko hocemo li poslije vecerasnje tekme i dalje trenirati u legea opremi sve do Meksika i predstavljanja novih dresova ?
Sentimentalna vrijednostMozambik je napisao/la:Na kraju Drogba pokupi sve Legea dresove od nasih![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 25 gostiju.