Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Ama šta je ovo - od jutros se niko novi nije prijavio za selektora!!!
Brinem se.
Brinem se.
#Salihović
Sve znate, pogotovo mali Elegant.. AJDE CIRO ILI BARBA!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Bekenbauer ?? Klinsman ??? ili misliš da nisu to bile ozbiljne reprezentacije ?JoseMourinho je napisao/la:Pa ne postoji trener koji se učio na nekoj ozbiljnoj ekipi ili reprezentaciji pa bgm i barbarez ne treba biti sad prvi
-
- Kontakt:
i za amara je ovo novi level,treba i on da se uci na repki jeli,..bice selektor ko bude,meni je bitno da se plasiramo,ali nije realno pljuvati jednog,i gurati drugog,kojem je iskustvo voditi eto neki jef junajted..al hajde eto..JoseMourinho je napisao/la:Jah et toliko sezona u profesionalnom klubu nista ne znaci? I u Japanu isto oni igraju odbojku ne fudbalwienultras je napisao/la:nije ni amaw vodio nista ozbiljno...ako usporedis zelju sa repkom,to mu dodje ko bajern i 6 liga njemacke...nidje veze..JoseMourinho je napisao/la:Pa ne postoji trener koji se učio na nekoj ozbiljnoj ekipi ili reprezentaciji pa bgm i barbarez ne treba biti sad prvi
neka preuzme amar u18,u19 malo se obuci,pa mladu,pa onda ga gurajte za selektora
Nek barbarez odradi dvije sezone et u Veležu i ja neću imat nista protiv njega jer ipak ce imat neko iskustvo dok ovako nema dana iskustva i nema sekunde razuma da preuzme repku jer je et on patriota, da i ja starog prijavim ranjen u ratu, patriota veliki?
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ja znam odlicno za razliku od nekih, a vi koji mislite da ce Magat odabrati Barbareza za pomocnika pored svih strucnih ljudi koje poznaje i sa kojima je radio ste blago retardirani i veze nemate o fudbalu. Treba li napominjati da ce mu saradnici bit stranci ?amorovski je napisao/la:Sve znate, pogotovo mali Elegant.. AJDE CIRO ILI BARBA!!
Barbarez jedino moze biti pomocnik Bazdarevic, Hadzibegicu, Osimu, Rajevcu, ako ga odaberu. A i na toj listi pomocnika je na dnu jer imamo dosta kompetentnijih ljudi za to !
Dovoljan pokazatelj vaseg fudbaslkog znanja je da nam je najbolje rjesenje covjek bez ijedne trenerske utakmice i iskustva, ali je vazno da je legenda, idol nacije, i ono meni najdraze "jaran" sa igracima.
Dok ste na samom startu izbora selektora Bazdarevica i Hadzibegica ocjenili kao 100% kopije Susica - a samo vi znate na osnovu cega, Osim vam ne valja samo jer je Zeljeovac, sto je u ovoj KUKURUZ-PŠENICA-JEČAM ligi nabio kompleskse za Zeljeznicarom svim ostalim klubovima i trenerima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Samo skroz nerealna osoba nije u stanje da vidi da je naprimjer jedan Magath premija kada se poredi sa "domacim" trenerima. Covjek je visestruki osvajac Bundeslige. Covjek je vodio jedog giganta Bayerna znaci jednu od najboljih 5 momcadi na svijetu. Pa to je vrh nema dalje. A sta je alternativa domaci treneri ili jedan trener koji je imao samo jedan konkretniji uspijeh i to sa africkom selekcijom. Treneri koji nikoga ne vode vec cetiri godine ili vise.Elegant je napisao/la:Nece Barbarez biti niti pomocnik, sto smarate sa njime logicki gledano nema niti jednu karakteristiku da parira bilo kojem drugom kandidatu. Ako neko smatra da ima neka obrazlozi !
Zna se da ce se birati između Bazdarevica, Hazdibegica, Osima, Rajevca, sa Magatom ce samo popricati radi formalnosti.
Na granici retardiranosti je tvrditi da su neki drugi pomocnici neznam naprimjer Glavas, Baljic i ovi koji se sada nude Nikic i slicni da su oni kao puno iskusniji i imaju puno vece fudbalsko znanje od Barbareza. Barbarez po meni zasluzuje zbog svega sto je uradio za ovu selekciju da se ga nagradi i da bude jedan od pomocnika ako on to zeli uopste.
Sergej Barbarez je IDOL i jedan od NAJVECIH igraca ove reprezentacije ikada ako ne i najveci i lider. Kakvo trenersko znanje je imao legenda Prosinecki kada je bio pomocnik na klupi Hrvatske. Tako je sve krenulo tu je stekao neko iskustvo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 dec 2014, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
+1.no rules je napisao/la:Znači Barbarez je hinja i glupav , nula je kao čovjek , uvlakač , lažni patriota itd itd. , ja bi rekao samo da je Bošnjo najgori čovjek na Svijetu !
- ovo više ne čitam ...bar dok ne budem bolji sa živcima i dok papci iz saveza neizaberu novog selektora...
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
Opcija stranac na klupi Bih ima dosta potencijalnih problema, napisali smo stranice se o tome, medjutim, ko moze biti nezadovoljan , eventualnim, izborom imena kakvo je Magatha !!?? 
Covjek je top trener.

Covjek je top trener.
Najviše glasova ima Amar kojem je referenca što je dominirao ovom našom ligom,a Sergej ne dolazi u obzir.Bravo.Nije Amar sa MVO osvojio ligu,osvojio je sa Željezničarom,a i to je pitanje da li je sve 100% regularno.
Daleko od tog da je Barbarez ubjedljivo najbolja opcija,al ne mogu da razumijem kako je nekom Amar najbolja opcija,a Sergej najgora.
[youtube][/youtube]
Za one koji nisu pratili tada reprezentaciju,a vjerujem da ima takvih.
Daleko od tog da je Barbarez ubjedljivo najbolja opcija,al ne mogu da razumijem kako je nekom Amar najbolja opcija,a Sergej najgora.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 04 dec 2014, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
Da ne ponavljam sta sam napisao o Barbarezu, trenutno nije realna opcija, ali ovi sto mu pripisuju pomanjkanje iskustva, u odnosu na ternutnu konkurenciju, trebaju znati da je bolje biti nedokazan trener, nego dokazano los trener!
Hocemo amawaaaaa tog bosanskohercegovackog dragulja
cudom se cudim kako ga dosad nije Real uzeo...koliko ga fale ovde

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Okrutna istina!Wisey je napisao/la:Al sastanče u pm. Da su ovako sastančili sa potencijalnim igračima po Evropi i svijetu sad bi imali puno jaču ekipu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Jos nije odluceno je li igrac ili savez predaje zhtjev za promjenu drzavljanstva. Ovi iz RS traze da to bude igrac, nasi da bude savez, cim se usaglase, bice Ibrahimovica u BH dresubhsport je napisao/la:Okrutna istina!Wisey je napisao/la:Al sastanče u pm. Da su ovako sastančili sa potencijalnim igračima po Evropi i svijetu sad bi imali puno jaču ekipu.

Ono kad Svabo hoce doci u BiH da radi a Bosnjo ga ne zeli...Pa sad mogu umrijet,sve sam vidio u svom zivotu

-
- Interni moderator
- Kontakt:
nisam par dana usao na ovu temu...jel ovo amav vodi...ahahahahahahah
..o j e b e m ti inernet i ko ga izmisli
.....ipak,nadam se da ce pobijediti glas razuma i da ce veliki strateg iz doline mumijevih konacno sjesti na uzarenu selektorsku klupu i odvesti nas na evropsko....ima ime,ima iskustvo...ne zaboravite da je covjek sa nekom kung fu ekipom uzeo japanski kup i da je najtrofejniji trener ove nase...hmmmm..hajmo je nazvat lige
.....amava za selektora a ovi pacenici i ljubomorne duse mogu samo da se sagnu

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne znam zasto se pojedinci lazima sluze i govore da Kovac i Bilic nisu imali nikakvog iskustva, prije nego su Hrvatsku preuzeli.
Mislim, svak moze otici na google i upisati i vidjeti da su obojica trenirali/ bili pomocnici u Hajduku i Red Bullu i vodili U21 Hrvatske. Tako da te vase odmah padaju u vodu.
Barbarez je extra covjek, igeac, lider bio, ali kaka bi to bio cirkus da profesionalni pokeras preuzme 25 reprezentaciju svijeta i ucesnika svjetskog 2014. To bi bio bas vrh cirkusa.
Ne znam, po meni Mesa ili Osim.
Minus Mesi je sto nije neke pameti i nekog govornistva.
A Osimu, sto ova liga nije neko mjerilo kvaliteta, ali ako mu Ivica bude sugerisao nerijetko, onda bi to bio najbolji izbor.
Hadzibegic je ko Pape. Niti rezultata, niti karaktera.
Rajevac je kocka velika.
Mislim, svak moze otici na google i upisati i vidjeti da su obojica trenirali/ bili pomocnici u Hajduku i Red Bullu i vodili U21 Hrvatske. Tako da te vase odmah padaju u vodu.
Barbarez je extra covjek, igeac, lider bio, ali kaka bi to bio cirkus da profesionalni pokeras preuzme 25 reprezentaciju svijeta i ucesnika svjetskog 2014. To bi bio bas vrh cirkusa.
Ne znam, po meni Mesa ili Osim.
Minus Mesi je sto nije neke pameti i nekog govornistva.
A Osimu, sto ova liga nije neko mjerilo kvaliteta, ali ako mu Ivica bude sugerisao nerijetko, onda bi to bio najbolji izbor.
Hadzibegic je ko Pape. Niti rezultata, niti karaktera.
Rajevac je kocka velika.
Allez
BOZA NACIONALE !! za selektora
AHHAHA
" onclick="window.open(this.href);return false;
AHHAHA
" onclick="window.open(this.href);return false;
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Najviše glasova ima Amar kojem je referenca što je dominirao ovom našom ligom,a Sergej ne dolazi u obzir.Bravo.Nije Amar sa MVO osvojio ligu,osvojio je sa Željezničarom,a i to je pitanje da li je sve 100% regularno.
Daleko od tog da je Barbarez ubjedljivo najbolja opcija,al ne mogu da razumijem kako je nekom Amar najbolja opcija,a Sergej najgora.![]()
[youtube][/youtube]
Biras selektora i normalno da je jedna od najboljih opcija neko ko je poharao i prekucao domacu ligu. Domaci je, najbolje poznaje nas fudbal, dokazao je da zna svoj posao, dokazao je da zna pronaci talentovane igrace, itd. To je tako u svakom zemlji, pd Albanije do Zimbabvea. Jedino kod nas naopako, to sto je prekucao nasu ligu mu se uzima kao nesto negativno... ne shvatam ovu mrznju prema domacem fudbalu....

pinoglavi je napisao/la:Nije Amar sa MVO osvojio ligu,osvojio je sa Željezničarom,a i to je pitanje da li je sve 100% regularno.

1. Amar Osim
2. Amar Osim
3. Amar Osim
4. Bilo ko...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Magath je smijesan. Glavna kvaliteta mu je sto dobro fizicki pripremi igraca ali to u reprezentaciji nece doci do izrazaja.
Amar ili Mesa.
Amar ili Mesa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.