Da je ovo napravio naš Spaha bio bi doživotno kažnjenEdo_77 je napisao/la:Pepe je primitivac i trebao je biti dozivotno kaznjen.
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Spahić udara djecu, ovaj je za njega veća klasa divljaka...Lucryler je napisao/la:Treba Spahića poslati Pepe-u pa da bude Clash of the Titans
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Da ja kojim slucaj Norveska prosla umjesto Portugal(a mogli su bili su 3 sa 16 bodova kao Portugal ali su ispali zbog losije gola razlike)i da smo dobili Norvezane svi bi bili sretni i govorili satrat cemo ih,idemo na EURO i sl. a posto smo dobili Portugal kao bojimo se da cemo ispasti i da necemo ih uspjeti pobijediti.Mislim da nismo bolja repka od Portugala ali nismo ni slabija zapravo jednaki smo vecina portugalaca igra radi novca a ne srcem a pobjedu ce donijeti navijaci.Pred 15 000 bosanaca u Zenici Portugalci nemaju sanse a u Lisabon ce biti 20 000 Bosanaca i bit ce atmosfera kao u Parizu
Treba u noci s cetvrtak na petak cijelu noc pred hotelom gdje je Portugal uzvikivati Bosna i Hercegovina iz 2 razloga:
1 je taj da se Portugalci ne naspavaju i da Ronaldo mora stavljati sminku da mu se ne vide podocnjaci a 2 razlog je taj da utjeramo Portugalcima strah u kosti prije tekme
Treba u noci s cetvrtak na petak cijelu noc pred hotelom gdje je Portugal uzvikivati Bosna i Hercegovina iz 2 razloga:
1 je taj da se Portugalci ne naspavaju i da Ronaldo mora stavljati sminku da mu se ne vide podocnjaci a 2 razlog je taj da utjeramo Portugalcima strah u kosti prije tekme
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Hoće. Kamberovića polja za sve one koji nemaju kartuAdelin je napisao/la:Zna li neko ???Adelin je napisao/la:Hoce li biti fan-zona !!!!

Čelik Zenica 1945
sa's kad te fanovi ronalda oznace kao divljaka,seljaka,bandita itd...Senaid L.F.C je napisao/la:Da ja kojim slucaj Norveska prosla umjesto Portugal(a mogli su bili su 3 sa 16 bodova kao Portugal ali su ispali zbog losije gola razlike)i da smo dobili Norvezane svi bi bili sretni i govorili satrat cemo ih,idemo na EURO i sl. a posto smo dobili Portugal kao bojimo se da cemo ispasti i da necemo ih uspjeti pobijediti.Mislim da nismo bolja repka od Portugala ali nismo ni slabija zapravo jednaki smo vecina portugalaca igra radi novca a ne srcem a pobjedu ce donijeti navijaci.Pred 15 000 bosanaca u Zenici Portugalci nemaju sanse a u Lisabon ce biti 20 000 Bosanaca i bit ce atmosfera kao u Parizu
ipak treba bit fin i gospodin...odavno vecu glupost nisam procitao

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Zeljeznicar - BIH , veceras od 18 sati livestream na http://www.infekcija.net/fudbal.php" onclick="window.open(this.href);return false; stream bi trebao poceti 15 minuta prije utakmice
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/howa ... kama/67742" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve fino napisano kakav je ovo sudija, pa vi i dalje pričajte da je to dobar sudija! Sklon greškama, dovoljno govori.
Sve fino napisano kakav je ovo sudija, pa vi i dalje pričajte da je to dobar sudija! Sklon greškama, dovoljno govori.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
ovo su bili najavili na bht....zar neće niti????skankoza je napisao/la:Zeljeznicar - BIH , veceras od 18 sati livestream na http://www.infekcija.net/fudbal.php" onclick="window.open(this.href);return false; stream bi trebao poceti 15 minuta prije utakmice
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
griješit će u našu koristHan!$;Lfc je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/howa ... kama/67742

FORZA MARŠAL !!!
Webb me nije nikad razocarao, nece ni sad. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Pa eto mene (kao navijača Liverpoola) neka obraduje bar jednom!Cartman je napisao/la:Webb me nije nikad razocarao, nece ni sad.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Kad se sjetim one utakmice sa Tottenhamom.Ljudi vode 2:0 na poluvremenu i onda covjek svira penal u najmanju ruku receno skandalozan.Steta nemamo igraca Uniteda u timu bili bi sigurni u prolaz.Sad mi zao sto vam one golove Dzeko uvali i jos pokaza 6 prstiju i to pred Webbovim ocima bio je to jak udarac za njega sad cemo vidit da li ce se on osvetit Dzeki.Cartman je napisao/la:Webb me nije nikad razocarao, nece ni sad.

UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Mozda je sta zamjerio Ronaldu i jos nek mu je Nani psovo majku i prolaz 100%tevezito je napisao/la:Kad se sjetim one utakmice sa Tottenhamom.Ljudi vode 2:0 na poluvremenu i onda covjek svira penal u najmanju ruku receno skandalozan.Steta nemamo igraca Uniteda u timu bili bi sigurni u prolaz.Sad mi zao sto vam one golove Dzeko uvali i jos pokaza 6 prstiju i to pred Webbovim ocima bio je to jak udarac za njega sad cemo vidit da li ce se on osvetit Dzeki.Cartman je napisao/la:Webb me nije nikad razocarao, nece ni sad.![]()
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Zenicani ajde ako neko zivi blizu stadiona ako moze da uslika travnjak, kazu da su justros dovezene neke masine koje saniraju travu i neke kanale. Da vidimo kako sada izgleda travnjak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Vi što govorite da je smiješno što navijamo za Želju večeras, a ne za Bosnu, očigledno ne razumijete šta je to ljubav prema klubu. Jače od bilo svega. I uvijek ću navijati za Želju, pa makar mi vječno igrali Svraka, Jamak, Vasilić, Zeba i slični. BiH je u srcu, tu stoji, zemlja tisućljetna, prkosna i hrabra. Ali Željo je Željo...
U mom svijetu važe moja pravila

Nova garnitura sudijskih dresova za baraz.
Zadnja izmjena: tevezito, dana/u 08 nov 2011, 15:58, ukupno mijenjano 2 puta.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
..................................Begović....................................
...Jahić............Spahić.............Rahimić..........Salihović...
....................Zahirović.............Medunjanin..................
...........Pjanić.............Misimović...............Lulić.............
..................................Džeko......................................
Zadnju liniju nemoguce skrpit da valja, ovo je neki moj prijedlog. Drugog štopera nemamo ni za lijeka. Bilo bi previse zrtvovat i Lulica i Salihovica nazad, jednog i nekako moze. Medunjanin neizostavna karika u timu, jedina veza izmedju odbrane i napada. Tu su na klupi Ibro, Štilić i Ibišević koje se mogu za ozbiljno koristiti.
...Jahić............Spahić.............Rahimić..........Salihović...
....................Zahirović.............Medunjanin..................
...........Pjanić.............Misimović...............Lulić.............
..................................Džeko......................................
Zadnju liniju nemoguce skrpit da valja, ovo je neki moj prijedlog. Drugog štopera nemamo ni za lijeka. Bilo bi previse zrtvovat i Lulica i Salihovica nazad, jednog i nekako moze. Medunjanin neizostavna karika u timu, jedina veza izmedju odbrane i napada. Tu su na klupi Ibro, Štilić i Ibišević koje se mogu za ozbiljno koristiti.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
- Kontakt:
Ocigledno si ti i takvi koji ne razumiju neke stvari.Klub je jedno a reprezentacija je drugo.I to niko pametan nece mjesati niti djeliti.TheDinoRules je napisao/la:Vi što govorite da je smiješno što navijamo za Želju večeras, a ne za Bosnu, očigledno ne razumijete šta je to ljubav prema klubu. Jače od bilo svega. I uvijek ću navijati za Želju, pa makar mi vječno igrali Svraka, Jamak, Vasilić, Zeba i slični. BiH je u srcu, tu stoji, zemlja tisućljetna, prkosna i hrabra. Ali Željo je Željo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.