Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
RSF lagano do 3 boda. Dobar sam bio, dobio sam pohvale od saigrača. Ocjena 8.5, niko meda nije mog pokraj mene. 

Otelo,gdje ti igras sad?
Jel to Inverse-Zupanica?Nisam doma veceras pa ne znam uopce tko je s kim igrao i kako je zavrsilo.
Jel to Inverse-Zupanica?Nisam doma veceras pa ne znam uopce tko je s kim igrao i kako je zavrsilo.
mi smo ponovo sami sebe pobijedili 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Nisam upratio stvarno, u kojoj si ti ekipi ?KK_Bosna je napisao/la:mi smo ponovo sami sebe pobijedili
Robi vam glavni igrač, i ne čudi meOtelo je napisao/la:Rusvaja. Zupanica 1 sut 1 gol. Mi masimo penal, prazan gol, onda nas 4 stoje pred praznim golom i dolazi 5 iz ofsajda i prima loptu, pa covjek se useta sa centra u 16 i onda 1 bar sut preko gola![]()
Avdija 2 interceptiona i 2 passa. Nisu smjeli ni pokusati driblati po mojoj strani no nije da se nisam navikao na to![]()
I naravno, bio sam u 100% prilici 2x no jednom je odlucio driblati a drugi put lobovati golmana

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Aha,Otelo je u Inverseu sada.
KK Bosna ti je u Genijalcima.
Pa sta je to Otelo porazom krenuli u prvenstvo,a ja ocekivao gustu borbu za izravan plasman.Morat cete negdje nadoknadit bodove.
Nadam se da ce ovih par ekipa dignut aktivnost da ne bude dosadna sezona.
P.S. Pitaj Matea kakva je situacija u Jadranu sa lobanjem golmana
KK Bosna ti je u Genijalcima.
Pa sta je to Otelo porazom krenuli u prvenstvo,a ja ocekivao gustu borbu za izravan plasman.Morat cete negdje nadoknadit bodove.
Nadam se da ce ovih par ekipa dignut aktivnost da ne bude dosadna sezona.
P.S. Pitaj Matea kakva je situacija u Jadranu sa lobanjem golmana

Ja bošku stalno govorim Liga 6, al on nevidi.
Zupanica ako Lavlje srce jednom osutala i dali gol dok smo mi brat bratu 10 cistih prilika promasili.
Malo se zayebavamo na pocetku, nije da imamo konkurenciju
Malo se zayebavamo na pocetku, nije da imamo konkurenciju

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znaci planirate Jadran dva puta tuci?Ambiciozno 

Izgleda druga liga nikad losijaSiamoNoi je napisao/la:Znaci planirate Jadran dva puta tuci?Ambiciozno

Naravno da planiramo.SiamoNoi je napisao/la:Znaci planirate Jadran dva puta tuci?Ambiciozno
Pobjeda je ambiciozna ali veoma realna i izvodljiva

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja se trudim koliko mogu... fali menadžera koji bi se malo potrudili.arelinho je napisao/la:Izgleda druga liga nikad losijaSiamoNoi je napisao/la:Znaci planirate Jadran dva puta tuci?Ambiciozno![]()
samo botovske ekipe...
Još sad za jedan meč (ako imaš dosta novih u timu) može da dobije i to 100 kredita... za 2 meča može sebi kupiti (ili otplatiti slot) ...
razmislite da pravite menadžera

ma sada je zeznuto ovi koji su bili novi pa naucili igrati ne zele da se peglaju jer koga ces ti nagovoriti sada da igra ovu igru ?bosko2602 je napisao/la:Ja se trudim koliko mogu... fali menadžera koji bi se malo potrudili.arelinho je napisao/la:Izgleda druga liga nikad losijaSiamoNoi je napisao/la:Znaci planirate Jadran dva puta tuci?Ambiciozno![]()
samo botovske ekipe...
Još sad za jedan meč (ako imaš dosta novih u timu) može da dobije i to 100 kredita... za 2 meča može sebi kupiti (ili otplatiti slot) ...
zeznuto je,ali eto valjda se neko pojavi
Jesi to ti pobrao ovu petnaestoricu s foruma?bosko2602 je napisao/la:Ja se trudim koliko mogu... fali menadžera koji bi se malo potrudili.arelinho je napisao/la:Izgleda druga liga nikad losijaSiamoNoi je napisao/la:Znaci planirate Jadran dva puta tuci?Ambiciozno![]()
samo botovske ekipe...
A ja ih Rashi obecao

Meni je njih Arelinho "utrpao"SiamoNoi je napisao/la:Jesi to ti pobrao ovu petnaestoricu s foruma?bosko2602 je napisao/la:
A ja ih Rashi obecao

Ovaj Zeka pravi lik, sastavlja fino ekip. Još malo pa ću biti višak

[quote="arelinho"
ma sada je zeznuto ovi koji su bili novi pa naucili igrati ne zele da se peglaju jer koga ces ti nagovoriti sada da igra ovu igru ?
zeznuto je,ali eto valjda se neko pojavi[/quote]
Kako misliš, ne razumijem ovo prvo "pitanje".
Pa.. zato treba tražiti menadžere koji bi počeli iz druge lige jer je poluaktivna i taman jedna sezona da se ekipa uigra i onda da počne da igra ljepši fidblal i konkuriše za promociju.Jeste malo osjetna razlika u godinama ali... kad ovi "novi" budu imali 21 a "stari" 23 ta razlika se neće toliko osjetiti.
ma sada je zeznuto ovi koji su bili novi pa naucili igrati ne zele da se peglaju jer koga ces ti nagovoriti sada da igra ovu igru ?
zeznuto je,ali eto valjda se neko pojavi[/quote]
Kako misliš, ne razumijem ovo prvo "pitanje".
Pa.. zato treba tražiti menadžere koji bi počeli iz druge lige jer je poluaktivna i taman jedna sezona da se ekipa uigra i onda da počne da igra ljepši fidblal i konkuriše za promociju.Jeste malo osjetna razlika u godinama ali... kad ovi "novi" budu imali 21 a "stari" 23 ta razlika se neće toliko osjetiti.
Zajebano sa nasim igracima praviti tim.
Samo se registruju i nikad vise ne pojave. Barem da procitaju poruku koju im posaljem.
Samo se registruju i nikad vise ne pojave. Barem da procitaju poruku koju im posaljem.
Registrovao se i ja. Ako treba nekome napadač... 

Evo javi se Bosku ili Rashonyu gore na pp s imenom igraca pa ce ti jedan od njih dvojice poslat ugovor.
napravi nešto što nije napadač i svi će te tražitiNKMramor je napisao/la:Registrovao se i ja. Ako treba nekome napadač...

Zivim za tekmu kad ce neko pokusati proci po mojoj strani
Inverse-BB B 4:0

Inverse-BB B 4:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.