Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Šteta, onaj dres što je Wolverine postavio bio bi prejak.
Negdje sam čit'o da bi kao do srijede stvar sa onim štoperom iz Lorienta trebali biti golova.Valjda je on otkrovljene francuske lige i kao sličan je igrač Vermaelenu.
Negdje sam čit'o da bi kao do srijede stvar sa onim štoperom iz Lorienta trebali biti golova.Valjda je on otkrovljene francuske lige i kao sličan je igrač Vermaelenu.
Zadnja izmjena: Bosco, dana/u 08 jun 2010, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
- -Paja
- Kontakt:
Kako bi volio da bude ovaj klasicni sa ovim topom i malim znakom fly emirates. Ko zna mozda pristanu zbog te godisnjice na jednu sezonu bar.
Dio Arsenala
- CollegeGunner
- Kontakt:
Nazalost, nece on biti. Vidis i na ovoj slici sa Chamakhom sa oficjelne stranice koliki je natpis Fly Emirates.-Paja je napisao/la:Kako bi volio da bude ovaj klasicni sa ovim topom i malim znakom fly emirates. Ko zna mozda pristanu zbog te godisnjice na jednu sezonu bar.
Evo za usporedbu, ista ova slika za drugi dres prosle sezone, onaj plavi:

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- -Paja
- Kontakt:
Steta bi bila Cityev drugi ili treci dres nisam siguran uglavnom to je onaj bijeli sa crnocrvenom prugom kao u River Plate i na njemu je Etihad umanjen i ispod grba bas kao na ovom Arsenalovom koji mi se svidja. Ako su oni mogli mogao bi se i Emirates prilagoditi sta hoce vise dosta da se stadion zove po njima.
Dio Arsenala
Đubrad pohlepna.Sponzorski ugovor nam je ionako skoro duplo manje placen nego u poređenju sa drugim većim klubovima.Da je više novog sponzora, ovi mi se gade.-Paja je napisao/la:Steta bi bila Cityev drugi ili treci dres nisam siguran uglavnom to je onaj bijeli sa crnocrvenom prugom kao u River Plate i na njemu je Etihad umanjen i ispod grba bas kao na ovom Arsenalovom koji mi se svidja. Ako su oni mogli mogao bi se i Emirates prilagoditi sta hoce vise dosta da se stadion zove po njima.
dugo neces docekat novog glavnog sponzora 
btw. slazem se sa pajom, ovako dres odmah bolje izgleda:

btw. slazem se sa pajom, ovako dres odmah bolje izgleda:

Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 08 jun 2010, 22:48, ukupno mijenjano 2 puta.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Kako bih volio da nam opet bude sponzor O2 ili JVC
Ali, kao sto @Wolverine rece, dugo ce nama jos Fly Emirates sponzor biti. Mada meni licno i ne smetaju.

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
ZnamWolverine je napisao/la:dugo neces docekat novog glavnom sponzora

Sjećal se ko Sege ?

- CollegeGunner
- Kontakt:
Kako se necu sjecati. Ovaj dres ce me uvijek podsjecatiBosco je napisao/la:ZnamWolverine je napisao/la:dugo neces docekat novog glavnom sponzora, s ovima još par godina odradit.Ne znam tačno koliko.
Sjećal se ko Sege ?

- -Paja
- Kontakt:
Ma svejedno je ko je sponzor samo neka daje love, Emirates nas je poceo sponzorirati u teskim vremenima kad smo sagradili stadion i svaka funta je bila potrebna. A evo gledam ovo sa Chamakhom je away kit i na njemu bi sigurno bio Fly Emirates u normalnoj velicini kao i na trecem a mozda ima nade da na Home dresu bude ova klasika
Nada umire posljednja!

Nada umire posljednja!
Dio Arsenala
imam ja taj dres. iz tih godina imam kilu dresova, moj stari prodavo
od tad sam osto lud za dresovima.

- CollegeGunner
- Kontakt:
Cesc usao u 56. minuti u tekmi sa Poljskom i dao go u 58. 

- -Paja
- Kontakt:
Skontaj sta sam napisao govorim za vrijeme nakon sto se napravio stadion trebalo je otplatiti taj veliki kredit kojim smo sagradili Emirates.supersonik je napisao/la:-Paja je napisao/la:Ma svejedno je ko je sponzor samo neka daje love, Emirates nas je poceo sponzorirati u teskim vremenima kad smo sagradili stadion i svaka funta je bila potrebna. A evo gledam ovo sa Chamakhom je away kit i na njemu bi sigurno bio Fly Emirates u normalnoj velicini kao i na trecem a mozda ima nade da na Home dresu bude ova klasika![]()
Nada umire posljednja!![]()
Stadionom protiv recesije!
Dio Arsenala
Arsenalovci,imatl vi kakve informacije o tome da Ebue prelazi u AsRomu...je li istina ili samo novinarska nagadjanja...?

obzirom da igra od beka do krila i malo i u sredini pa i na spicu se ponekad nadjeGoogle je napisao/la:Arsenalovci,imatl vi kakve informacije o tome da Ebue prelazi u AsRomu...je li istina ili samo novinarska nagadjanja...?

- -Paja
- Kontakt:
vrlo moguceGoogle je napisao/la:Arsenalovci,imatl vi kakve informacije o tome da Ebue prelazi u AsRomu...je li istina ili samo novinarska nagadjanja...?
Dio Arsenala
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
jos sad kad Pjanic dodje-Paja je napisao/la:vrlo moguceGoogle je napisao/la:Arsenalovci,imatl vi kakve informacije o tome da Ebue prelazi u AsRomu...je li istina ili samo novinarska nagadjanja...?

Rođen s tobom da budem
- arsengunner
- Kontakt:
u vezi te rasprave oko arsenalovog novca..negdje sam procitao da je arsenal do ovog prelaznog roka otplatio sve dugove i kredite vezano za emirates stadion i kao proslih sezona nisu mogli puno trosit na pojacanja zbog istih..
od ovog prelaznog roka kazu imaju love "skoro" ko real
a jos uvijek su skrti na pojacanjima..valjda se navukli na skrtost sta li

od ovog prelaznog roka kazu imaju love "skoro" ko real

Samo WENGER istina je!!!
- -Paja
- Kontakt:
Arsenal je pretprosle sezone imao budjet od 100 miliona funti ali naravno Wenger je potrosio jedva desetinu tog novca, takva je politika kluba i tako treba poslovati!
In Arsene We Trust!
In Arsene We Trust!
Dio Arsenala
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.