BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Ali gledaj ti Španaca danas, sve živo fulaju, tri puta šutaju za tri u istom napadu i fulaju, slobodna fulaju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kipar se bolje pripremioUnofficialpage je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:42Ali gledaj ti Španaca danas, sve živo fulaju, tri puta šutaju za tri u istom napadu i fulaju, slobodna fulaju.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Shategabri
- Kontakt:
Protiv Kipra nije ni bitno. Trening.Unofficialpage je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:42Ali gledaj ti Španaca danas, sve živo fulaju, tri puta šutaju za tri u istom napadu i fulaju, slobodna fulaju.
Koševo Zapad
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Izrael bi mogao biti prvi u ovoj grupi što se krizamo 

Protiv Slovenije za prvo mjesto.bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2025, 18:50Izrael bi mogao biti prvi u ovoj grupi što se krizamo![]()
15.10.2013.
Pa Poljaci su ih dobili sinoć na kraju će Francuzi biti treći u grupiKaunas je napisao/la: ↑31 avg 2025, 18:53Protiv Slovenije za prvo mjesto.bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2025, 18:50Izrael bi mogao biti prvi u ovoj grupi što se krizamo![]()

Poljska ce vjerovatno zijanit od Francuske i tu ce se onda pravit krug od 3 ekipe sa 4-1
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Francuzi izbjegavaju mocne Bosance.
Prijedlog za novog selektora: Andrej Žakelj
Novi stranac, koji bi vjerujem bio idealan : McKinley Wright IV.
Dokazani mudonja koji bi preuzeo odgovornost u gustoj zavrsnici.

Prijedlog za novog selektora: Andrej Žakelj
Novi stranac, koji bi vjerujem bio idealan : McKinley Wright IV.
Dokazani mudonja koji bi preuzeo odgovornost u gustoj zavrsnici.
Daj Boze, ma nemam nikakvih ocekivanja, razocarili su me juce prvenstveno (ne) igrom, jebte da profesionalci ne mogu PnR odraditi u najmanju ruku, ali novi matchup je veceras, vjerujem da ce im barem pristup biti drugaciji ako nista.

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 31 avg 2025, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ako neka reprezentacija ima igrace za zaustavit Avdiju, onda smo to mi.
Lijepo je mastariti...
Lijepo je mastariti...
-
- Kontakt:
Tako smo govorili i da Juku ne moze zaustaviti nijedan igrac Spanije, pa na kraju zavrsi ko najlosija karika.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Brkas loncice...ekvivalent bi bio da neko kaze da ce Lazic zabit 20 preko avdije19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 19:08Tako smo govorili i da Juku ne moze zaustaviti nijedan igrac Spanije, pa na kraju zavrsi ko najlosija karika.
Zadnja izmjena: Velizar, dana/u 31 avg 2025, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je noć Džona Robersona!
18p 5a !!
18p 5a !!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ocajni smo sinoc bili. Neprepoznatljivi. I vise je do naseg mentaliteta, nego nedostataka kojih svakako ne fali.
Dok smo stopali igru, bili su i Spanci ustopani.
I neshvatljivo mi je forsiranje dva centra. Bas tada su nas Spanci mljeli.
Ajmo se danas izdici ...
Dok smo stopali igru, bili su i Spanci ustopani.
I neshvatljivo mi je forsiranje dva centra. Bas tada su nas Spanci mljeli.
Ajmo se danas izdici ...
A sto mi otpadamo? Mi dobili gruziju, gruzija spaniju, spanija nas i sto mi odpada koji je kriterij?bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:21Ako bude mi Spanija i Gruzija 2/3 mi otpadamo. Zato nam treba da Spanija ide na 3 pobjede.Sport90 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:16A sta ako se zatvori krug sa. 3 reprezentacije u omjeru 2-3. Kos razlika ili?bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:57Nisu to nikakve velike kalkulacije to je realnost da izgubimo od Italije i Grčke. A onda da imaš bilo kakvu nadu protiv Gruzije priželjkujemo da Spanija dobije bar jednu u susretima s Grčkom i Italijom .
Trenutno korisnika/ca: filip13, Kylian, lumani, TripleThreat i 22 gosta.