epic

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Edit:nisam pogledao ostale odgovore.Ovo je prohakano,ili fejk.Blue_He4rt je napisao/la:Ukopala je s ovim' i sebe,i svoju **** karijeru
Ima također jedna stranica i kad je bio popularan onaj Felix što je skakao "s' ruba svemira" i također isto tako piše i samo na kraju da napišu "skoči". I tamo jedno 1k minimalno komentara samo "skoči, skoči". wtf ja se zijanio koliko je raja glupa. Što je najgore moj jaran jedan isto napisao skoči. 5 dana sam ga maltretirao zbog toga.gojzerica je napisao/la:Viđao sam slike piše ''lajkuj i stavi u komentar ''1'' i vidi čaroliju'' i to raja masovno lajka i piše, nmg da vjerujem.
SPY je napisao/la:
Ima također jedna stranica i kad je bio popularan onaj Felix što je skakao "s' ruba svemira" i također isto tako piše i samo na kraju da napišu "skoči". I tamo jedno 1k minimalno komentara samo "skoči, skoči". wtf ja se zijanio koliko je raja glupa. Što je najgore moj jaran jedan isto napisao skoči. 5 dana sam ga maltretirao zbog toga.![]()
![]()
nadam se da se salis....Sveti je napisao/la:Ili ono
Objavi ovu sliku na deset stranica
Stavi ruku na usta
Lajkuj deset slika sa ove stranice
otvori ruku, zažmiri pa puhni u ruku
otvori oči
i vidi šta ti se pojavilo u ruci
![]()
![]()
![]()
majke mi. Koliko samo puta su mi na zid stavljali te linkove to nije humanoMelo15 je napisao/la:nadam se da se salis....Sveti je napisao/la:Ili ono
Objavi ovu sliku na deset stranica
Stavi ruku na usta
Lajkuj deset slika sa ove stranice
otvori ruku, zažmiri pa puhni u ruku
otvori oči
i vidi šta ti se pojavilo u ruci
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, muhamedhulk i 15 gostiju.