Samo kad vidis ko ti je na klupi, znas da imas bolju i siru ekipu od Madrida- da konacno siru. Kad imas mogucnost i privilegiju da u dr poluvremenu ubacis igrace kao sto su Dembele, Griezmann i Trincao, sve ti je jasno.Furymaker je napisao/la: ↑24 okt 2020, 15:16dobro je ovo, u drugom poluvremenu ubaciti dembelea, trincao, griezmanna i onda gledati situaciji s busquetsom, albom i destom, ja nisam mogao biti sretniji s postavom, razumijem u potpunosti zasto busquets igra a ne pjanic, real ne pravi tako strasan presing da busquets lose odigra protiv njih, pedri nudi malo vise rada od druge dvojice a i nudi puno vise u razvoju napadu sto ce biti potrebno protiv reala (u odnosu na ostale opcije tu).
Po meni Koeman izbacio idealan sastavim (osim sto bi ja mozda Dembelea od prve minute), al pretpostavljam da zeli kontrole malo i nekoga tko ce pomoci Destu defanzivno s Mendyom i Viniciusuom, a zasigurno da ce trebati jer Realu sve ide preko te strane.
Nadam se da ce Ansu dobro igrati, ima prednost u brzini protiv Nacha, treba to iskoristiti, ali ako ne, zasigurno ce Dembele uci i unistiti ga kasnije.
Hoce li us.rat ovo, vidjet cemo.