HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Hvala Bogu stigo sam na 2. poluvrijeme
Pa Boga molim samo da ova bajka sto duze traje
ŠAMPIONIIIIIIIIIIII
Pa Boga molim samo da ova bajka sto duze traje
ŠAMPIONIIIIIIIIIIII
Cestitke na pobjedi i ako je istina da ce sa acom petrovicem u BiH repku doci ramljak dobiti ce te novog simpatizera
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Čestitke na velikoj pobjedi,jeli istina da je u klub stigla ponuda za Planinića-no nakon ovakvih rezultata bit će ih još više i još izdašniji
- Barney Stinson
- Kontakt:
Je li moguće nabaviti ovu utakmicu na dvd-u ili nesto slicno?
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- storm_raider
- Kontakt:
Cestitke iz Sarajeva, svaka cast na danasnjoj utakmici. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kako Ramljak zakuca Simonu u facu preko ruke, priceless.
Doduse odavno i nisam gledao utakmicu sa vise zakucavanja na jednu il drugu stranu, Collins dominira.
Boze sacuvaj sta ova ekipa pocini u zadnje vrijeme, i ona predstava u Izraelu je velika k'o pobjeda, 2 i po minute prije kraja, Široki na zaostatku od samo 7 poena i ima loptu, Blatt prisiljen drzati najjacu petorku cijeli susret, i zove minutu odmora. Jos kad skontas da Vladovic, Planinic skoro pa nikako nisu ni igrali, sto ispade i dobra odluka s obzirom da Radnicki definitivno nije imao nikakve sanse u svojoj dvorani protiv ovakvog Širokog. Prestrasno.

Boze sacuvaj sta ova ekipa pocini u zadnje vrijeme, i ona predstava u Izraelu je velika k'o pobjeda, 2 i po minute prije kraja, Široki na zaostatku od samo 7 poena i ima loptu, Blatt prisiljen drzati najjacu petorku cijeli susret, i zove minutu odmora. Jos kad skontas da Vladovic, Planinic skoro pa nikako nisu ni igrali, sto ispade i dobra odluka s obzirom da Radnicki definitivno nije imao nikakve sanse u svojoj dvorani protiv ovakvog Širokog. Prestrasno.
...Život za Široki...
Zna li netko slučajno točan podatak koliki je proračun širokom za ovu godinu, a da ga je voljan podijeliti 

mislim nesto mal ovise od 300 000€Imp je napisao/la:Zna li netko slučajno točan podatak koliki je proračun širokom za ovu godinu, a da ga je voljan podijeliti
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
nesto sitno iznad 300 000 € ja mislimKevin je napisao/la:mislim nesto mal ovise od 300 000€Imp je napisao/la:Zna li netko slučajno točan podatak koliki je proračun širokom za ovu godinu, a da ga je voljan podijeliti
Steta ,da imamo nesto vise love pa produzit ugovore s ovim deckima mi bi usli u F4 sljedece govore siguran sam ,a ako bi dobili domacinstvo F4 i osvojili
Ja bi za Planinica trazio isto para kao i za Stanka Baraca ,Darko se ove godine izgradio kao igrac(moze on jos bolje) i na visoj je razini nego sto je Stanko bio kad je otisao ,Unicaja je ljetos nudila 300 000 € mi smo trazili 500 000 € ove godine trebamo 1 mil trazit ,jer tesko je nac centra ovakih fizikalija kao to je Planinic
Jos jedan razloga da Ramljaku kazem da ne ide u BH repkunerminh74 je napisao/la:Cestitke na pobjedi i ako je istina da ce sa acom petrovicem u BiH repku doci ramljak dobiti ce te novog simpatizera
+ koji igra ovako obranu, 200% i srčano..ma otići će barem trojica na kraju sezone, minimalnofelix123 je napisao/la:nesto sitno iznad 300 000 € ja mislimKevin je napisao/la:mislim nesto mal ovise od 300 000€Imp je napisao/la:Zna li netko slučajno točan podatak koliki je proračun širokom za ovu godinu, a da ga je voljan podijeliti
Steta ,da imamo nesto vise love pa produzit ugovore s ovim deckima mi bi usli u F4 sljedece govore siguran sam ,a ako bi dobili domacinstvo F4 i osvojili
Ja bi za Planinica trazio isto para kao i za Stanka Baraca ,Darko se ove godine izgradio kao igrac(moze on jos bolje) i na visoj je razini nego sto je Stanko bio kad je otisao ,Unicaja je ljetos nudila 300 000 € mi smo trazili 500 000 € ove godine trebamo 1 mil trazit ,jer tesko je nac centra ovakih fizikalija kao to je Planinic
Jos jedan razloga da Ramljaku kazem da ne ide u BH repku
-
- Kontakt:
Pa i ja mislim Pilepic gotovo 90%,vjerojatno Ramljak i Planinic,mozda i ŠakićKevin je napisao/la:+ koji igra ovako obranu, 200% i srčano..ma otići će barem trojica na kraju sezone, minimalnofelix123 je napisao/la:
nesto sitno iznad 300 000 € ja mislim
Jos jedan razloga da Ramljaku kazem da ne ide u BH repku
Onda Collins i Vladovic koji su potpisali na godinu dana ,trebamo novu ekipu sastavljat
Bilo bi lijepo vidit Darija Šarića na Pecari ili nekog od ovih perspektivnih košarkaša iz Hrvatske koje Cedevita ,Zagreb i Cibona unistavaju
- northfront96
- Kontakt:
Jel zna tko kakve ugovore imaju Planinic i ekipa?
mislim da oni svi imaju ugovore na vise godina, osim Pilepica ???
svi osim Vladovića i Collinsa imaju višegodišnje ugovore, mislim da Fran ima još sljedeću sezonunorthfront96 je napisao/la:Jel zna tko kakve ugovore imaju Planinic i ekipa?
- northfront96
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:svi osim Vladovića i Collinsa imaju višegodišnje ugovore, mislim da Fran ima još sljedeću sezonunorthfront96 je napisao/la:Jel zna tko kakve ugovore imaju Planinic i ekipa?
ako bi se gledalo po tome i recimo da se mene pita

Gledam sad izjavu Velica posle utakmice i kaze nas Eurokup ne zanima.Pa zar je takva situacija u klubu da ne mozemo ici ako ga i izborimo???Steta za momke ali i ovaj grad.I zar je to tako neisplativo natjecanje????A igrače probati zadrzati ili ako bas i idu nek idu za neke novce a ne za siću.Ramljaka bi zadrzao po cijenu svega.Sto se tice Šarića i ostalih talenata nek dođu al ne na posudbu.Posudbe nam ne trebaju ako ne mogu biti u prvoj petorci.

PS-ako nekoga prodamo,eto novca za natjecanje!

PS-ako nekoga prodamo,eto novca za natjecanje!
MA Planinic ce otici vrlo vjerovatno i to za dobre pare, tu ce se zaraditi i moci cak i u Europkup. Jos jednom cestitam na odlicnoj tekmi u Kragujevcu.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Crveni Barun
- Kontakt:
sad je na redu hemofarm
... stvarno momčad širokog ove godine radi odličan posao i ne vidim neku momčad koja će im biti ozbiljnija konkurencija u kupu i prvenstvu jednostavno prejaki su za sve momčadi u bih a ni instant igokea im ne može ništa 

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
Tesko da od tebe dobijemo simpatizera ali ajde barem je ugodno oku procitati , a sto se Rame tice on je ako nisi upoznat igrao za Cro repku U20 na EP u Makarskoj tako da po propisima ima Cro drzavljanstvo a koliko znam i cujem ako izbornik bude Repesa (sto ce vjerojatno i biti) Ramo je u 12 za kvalifikacije .nerminh74 je napisao/la:Cestitke na pobjedi i ako je istina da ce sa acom petrovicem u BiH repku doci ramljak dobiti ce te novog simpatizera
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Ima li itko inf,da li bi se igrao Eurocup ako se izbori,netko od ovih blize klubu???
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kako mislis ''ako se izbori?''
Kako mislis ''da li bi se igrao?''

Kako mislis ''da li bi se igrao?''

...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.