Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

JohnLennon
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la JohnLennon » 01 maj 2013, 01:41

slika

Steta sto nema jos barem jedna utakmica sa Barcom do kraja sezone. Novim gazenjem cigana bi mi barem malo uspjeli popraviti raspolozenje.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Bukowski
Kontakt:

Post Postao/la Bukowski » 01 maj 2013, 01:45

Kako bih volio vidjeti Juppa u Madridu ! Imam osjećaj da bi to bio pun pogodak, ne znam zašto. Sviđa mi se njegov trenerski mentalitet, ima čovjek osjećaj za lijep fudbal, a opet to uspije upakovati u učinkovitost napada i kompaktnost odbrane. Bayern živi dokaz, ono je milina gledati. 8-)

Realu La Decima, a njemu još jedan klempo, da se časno i u velikom klubu oprosti, a gdje je bolje završiti svoj put nego u Real Madridu, najvećem klubu svih vremena?!

Čekamo te, Jupp ! :D
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho

"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."

6.3.1902

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 01 maj 2013, 01:45

Carlo vas preuzima garant, e to je vec ozbiljan trener i trebalo bi se malo zamisliti i u Barci :?

Šteta što ode portugalski prevodioc i vodonoša...taman je bio na dobrom putu da napravi cigansko portugalsku koloniju od Reala (što je uveliko i ostvario)....u dobroj mjeri je razyebao hispanjolizaciju Madrida, sveo ih na Ikera, Ramosa, Arbelou i Xabia kao bitnije igrace...usput se uspio zakaciti sa kapitenima Ikerom i Ramosom (Ikera koji je jedna od ikona španskog fudbala je smjestio na klupi da bi furao nekakvog Lopeza)
Htio od Madrida da pravi neki ustroj po svom čeifu i kopiju Čelzija, zayebo se u procjeni - jer je Real ispljunuo i mnogo vece likove od portugalskog vodonoše.
Sad bježi ko kuja, naravno ostavljajuci nered iza sebe, kao što je ostavio u Čelziju i Interu.

On zapravo i jest za malih klubova poput Čelzija, gdje može sebe nazivati specijalcem.

Sad kad se fata noge iz Madrida mu trebaju novinari postaviti pitanje Por Que :?:
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 01 maj 2013, 01:48, ukupno mijenjano 2 puta.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 maj 2013, 01:46

Bukowski je napisao/la:Kako bih volio vidjeti Juppa u Madridu ! Imam osjećaj da bi to bio pun pogodak, ne znam zašto. Sviđa mi se njegov trenerski mentalitet, ima čovjek osjećaj za lijep fudbal, a opet to uspije upakovati u učinkovitost napada i kompaktnost odbrane. Bayern živi dokaz, ono je milina gledati. 8-)

Realu La Decima, a njemu još jedan klempo, da se časno i u velikom klubu oprosti, a gdje je bolje završiti svoj put nego u Real Madridu, najvećem klubu svih vremena?!

Čekamo te, Jupp ! :D
Amin.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 maj 2013, 01:46

JohnLennon je napisao/la:slika

Steta sto nema jos barem jedna utakmica sa Barcom do kraja sezone. Novim gazenjem cigana bi mi barem malo uspjeli popraviti raspolozenje.
Oj pacenika .. :mrgreen:

Nego jel igrao Krišćjano sinoc ? :?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 maj 2013, 02:03

JohnLennon je napisao/la:slika

jos jedna u nizu potvrda koliko si ti dijete,bravo malac ,maj ti cokolada i haj idi lezi spavaj kasno je ovo za tebe...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 maj 2013, 02:03

slika

Karlo ( Veliki ) impterator
ili
Jupp ( rumenko ) Impresivni

slika

Pitanje je sad.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 01 maj 2013, 02:14

Romariooo je napisao/la:raspad sistema, kako je divno gledati ovo sto se desava omrazenom rivalu, doveli ronalda, smorinja, pola milijarde spiskano da se nadamsi barca i zasjedne na krov svijete, ali onda,u ligi prvaka, prvo mire sa lionom vas spusta na zemlju, pa onda dolazi smorinjo doktor, madjionicar, genije...., pa onda opet petarda od barce, nogiranje u polufinalu od barce,pa onda i oda bayerna, pa sad od dortmunda,toliko ocekivanja a cak niti jedno finale, jedna titula u ligi samo, poneki kupić, katastrofa za ponosni real,i nakon svega sad ce uslijediti ponovna reforma, sa novim trenerom i 4-5 skupih pojacanja

evidentno je da je genije pogubio konce, ajd sto je imao slabe rezultate za ocekivanja jednog reala,jos vise je njegova era obiljezena ciganlucima, poganim stvarima zbog kojih ga je cijeli normalan svijet zamrzi i ismijavao, najjadnije je sto se uspio u realu nametnuti toliko da je mogao raditi stta hoce, sratmotiti klub na hiljadu nacina,pljuvati po legendama a la raul i kasiljas...

i kad genije sad ode, ostaju problemi,nije ostavio kao pep mocnu masinu koju samo treba pametno iskoristiti, ovaj real sto ce ostati poslije genija ce ostati jadna ekipa ako ne bude drasticnih promjena, narcisoidni ronaldo ostaje, di maria koji je propao i nije vise klasa za reala, centarfora novog morate dovesti jer pipita i benzema nepouzdani, u vezni red jednog mocnog igraca, desnog beka, ko zna sta sve ne

onda opet uigravanje,dovodjenje u red mnogih stvari nakon odlaska genija, a s druge strane u ligi barca kao prejaka masina kojoj treba tek malo osvjezenja koja ce se i dovesti, u evropu pored barce tu su i mocne svabe, united uvijek mocni, vjerovatno i jos jaci psg...

dakle proslost i sadasnjos crna, perspektiva nikakva

malo mi vas je i zao postalo
Dugo vise gluposti nisam procitao u jednom postu.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 01 maj 2013, 02:16

vivaILchelik je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:raspad sistema, kako je divno gledati ovo sto se desava omrazenom rivalu, doveli ronalda, smorinja, pola milijarde spiskano da se nadamsi barca i zasjedne na krov svijete, ali onda,u ligi prvaka, prvo mire sa lionom vas spusta na zemlju, pa onda dolazi smorinjo doktor, madjionicar, genije...., pa onda opet petarda od barce, nogiranje u polufinalu od barce,pa onda i oda bayerna, pa sad od dortmunda,toliko ocekivanja a cak niti jedno finale, jedna titula u ligi samo, poneki kupić, katastrofa za ponosni real,i nakon svega sad ce uslijediti ponovna reforma, sa novim trenerom i 4-5 skupih pojacanja

evidentno je da je genije pogubio konce, ajd sto je imao slabe rezultate za ocekivanja jednog reala,jos vise je njegova era obiljezena ciganlucima, poganim stvarima zbog kojih ga je cijeli normalan svijet zamrzi i ismijavao, najjadnije je sto se uspio u realu nametnuti toliko da je mogao raditi stta hoce, sratmotiti klub na hiljadu nacina,pljuvati po legendama a la raul i kasiljas...

i kad genije sad ode, ostaju problemi,nije ostavio kao pep mocnu masinu koju samo treba pametno iskoristiti, ovaj real sto ce ostati poslije genija ce ostati jadna ekipa ako ne bude drasticnih promjena, narcisoidni ronaldo ostaje, di maria koji je propao i nije vise klasa za reala, centarfora novog morate dovesti jer pipita i benzema nepouzdani, u vezni red jednog mocnog igraca, desnog beka, ko zna sta sve ne

onda opet uigravanje,dovodjenje u red mnogih stvari nakon odlaska genija, a s druge strane u ligi barca kao prejaka masina kojoj treba tek malo osvjezenja koja ce se i dovesti, u evropu pored barce tu su i mocne svabe, united uvijek mocni, vjerovatno i jos jaci psg...

dakle proslost i sadasnjos crna, perspektiva nikakva

malo mi vas je i zao postalo
Dugo vise gluposti nisam procitao u jednom postu.
Kad sam vidio ko je pisao post nisam ni čitao
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 maj 2013, 02:16

Komplexi su cudo ljudi!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 maj 2013, 02:33

emir18 je napisao/la:slika

ili

slika

Pitanje je sad.
Nemoj Talijana ;)
Jupko :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 maj 2013, 03:42

[youtube][/youtube]

Kako glup osjecaj braco,pjesma objasnila!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 maj 2013, 08:54

emir18 je napisao/la:slika

ili

slika

Pitanje je sad.
Jupp sto se mene tice brate, Karlo neka preuzme kada Jupp izdominira opet :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 01 maj 2013, 08:59

Koliko gotivim Ancellotija,nikad necu prezaliti sto ga je Roman otpustio.Sa njim smo osvojili titulu u EPL a još bitnije je kako smo igrali,davali smo po utakmici 3-4 gola i na kraju sezone postavili rekord po datim golovima u jednoj sezoni 103 gola.Kada bi King Carlo preuzeo Real izdominirao bi Špansku ligu sa pomenutim klubom a i u LP bi vjerovatno do kraja otisao.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 01 maj 2013, 09:06

slika

Sve dok je ova legenda zrtva Mourinhovih sranja, bice mi drago sto Real ne osvaja nista.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 maj 2013, 09:09

steta, steta, steta.
ne sjecam se kad je neko ovako razbio dortmund.
jos da je sudija bio na nivou... :roll:
humelsu je mor´o pokazati crveni (uradio je ono sto nijemci zovu notbremse(kad zadnji igrac odbrane na nedozvoljen nacin zaustavi protivnicki napad) ). da je humels ´pocrvenio´ tj. da je dortmund nekih 20-ak min. igrao sa igracem manje, vjerujem da bi real zabio i treci gol.
doduse, i ramosu je trebao pokazati barem 4 :mrgreen: zuta.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 01 maj 2013, 09:19

Neutral je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo ga, Mourinho izjavio da odlazi. Adio!

Red card for Hummels

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo da Real ne spominje suđenje!
Real Madrid subs:

Out: Howard Webb
In: Cüneyt Çakır
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 maj 2013, 09:32

secer je napisao/la:steta, steta, steta.
ne sjecam se kad je neko ovako razbio dortmund.
jos da je sudija bio na nivou... :roll:
humelsu je mor´o pokazati crveni (uradio je ono sto nijemci zovu notbremse(kad zadnji igrac odbrane na nedozvoljen nacin zaustavi protivnicki napad) ). da je humels ´pocrvenio´ tj. da je dortmund nekih 20-ak min. igrao sa igracem manje, vjerujem da bi real zabio i treci gol.
doduse, i ramosu je trebao pokazati barem 4 :mrgreen: zuta.
cuj crveni,pa sta je vama ljudi ,ono samo ti i mourinho mozete tvrditi da je za crveni,jos kaze zadnji igrac odbrane hahha ,covjek zaustavio loptu rukom na 20 metara iza njega citava postavljena odbrana i kaze zadnji odbrambeni :lol: :lol: ,kad je lopta i prosla poslije ruke subotic i schmelcer zajedno izbise loptu sa neki 11 metara,i to je zadnji igrac jel ??? ocito ne vidis dobro,neko bi pomislio ronaldo iso 1 na 1 sa hummelsom hahaah ,jos hummels klizeci u tom tenutku radio,kako ce skloniti ruku ,ruka ali nenamjerna ,jer igrac u klizecem startu ne moze kontrolisat ruke ,ono je samo trebo biti zuti karton i nista vise ,kakav crven,ko to tvrdi ne poznaje fudbalska pravila ,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 01 maj 2013, 09:44

:mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 maj 2013, 09:49

Najveća Mourinhova greška je što na ljeto nije potjerao bilo Pippitu bilo Benza i doveo pravog napadača kojemu ne treba 6 stopostotnih da zabije,sa Ruudom u prvih 11 sinoć bi Borusija otišla kući sa 5 komada u mreži.
Ovako,Dortmund je iskoristio ponudjeno i zahvaljujući tome prošao,u svakom slučaju 95% sam siguran da Bayern (napokon) uzima lp ,Klopp će satisfakciju sezone imati u tome da je izbacio Madrid.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.