Steta sto nema jos barem jedna utakmica sa Barcom do kraja sezone. Novim gazenjem cigana bi mi barem malo uspjeli popraviti raspolozenje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Amin.Bukowski je napisao/la:Kako bih volio vidjeti Juppa u Madridu ! Imam osjećaj da bi to bio pun pogodak, ne znam zašto. Sviđa mi se njegov trenerski mentalitet, ima čovjek osjećaj za lijep fudbal, a opet to uspije upakovati u učinkovitost napada i kompaktnost odbrane. Bayern živi dokaz, ono je milina gledati.![]()
Realu La Decima, a njemu još jedan klempo, da se časno i u velikom klubu oprosti, a gdje je bolje završiti svoj put nego u Real Madridu, najvećem klubu svih vremena?!
Čekamo te, Jupp !
Oj pacenika ..JohnLennon je napisao/la:
Steta sto nema jos barem jedna utakmica sa Barcom do kraja sezone. Novim gazenjem cigana bi mi barem malo uspjeli popraviti raspolozenje.
jos jedna u nizu potvrda koliko si ti dijete,bravo malac ,maj ti cokolada i haj idi lezi spavaj kasno je ovo za tebe...JohnLennon je napisao/la:
Dugo vise gluposti nisam procitao u jednom postu.Romariooo je napisao/la:raspad sistema, kako je divno gledati ovo sto se desava omrazenom rivalu, doveli ronalda, smorinja, pola milijarde spiskano da se nadamsi barca i zasjedne na krov svijete, ali onda,u ligi prvaka, prvo mire sa lionom vas spusta na zemlju, pa onda dolazi smorinjo doktor, madjionicar, genije...., pa onda opet petarda od barce, nogiranje u polufinalu od barce,pa onda i oda bayerna, pa sad od dortmunda,toliko ocekivanja a cak niti jedno finale, jedna titula u ligi samo, poneki kupić, katastrofa za ponosni real,i nakon svega sad ce uslijediti ponovna reforma, sa novim trenerom i 4-5 skupih pojacanja
evidentno je da je genije pogubio konce, ajd sto je imao slabe rezultate za ocekivanja jednog reala,jos vise je njegova era obiljezena ciganlucima, poganim stvarima zbog kojih ga je cijeli normalan svijet zamrzi i ismijavao, najjadnije je sto se uspio u realu nametnuti toliko da je mogao raditi stta hoce, sratmotiti klub na hiljadu nacina,pljuvati po legendama a la raul i kasiljas...
i kad genije sad ode, ostaju problemi,nije ostavio kao pep mocnu masinu koju samo treba pametno iskoristiti, ovaj real sto ce ostati poslije genija ce ostati jadna ekipa ako ne bude drasticnih promjena, narcisoidni ronaldo ostaje, di maria koji je propao i nije vise klasa za reala, centarfora novog morate dovesti jer pipita i benzema nepouzdani, u vezni red jednog mocnog igraca, desnog beka, ko zna sta sve ne
onda opet uigravanje,dovodjenje u red mnogih stvari nakon odlaska genija, a s druge strane u ligi barca kao prejaka masina kojoj treba tek malo osvjezenja koja ce se i dovesti, u evropu pored barce tu su i mocne svabe, united uvijek mocni, vjerovatno i jos jaci psg...
dakle proslost i sadasnjos crna, perspektiva nikakva
malo mi vas je i zao postalo
Kad sam vidio ko je pisao post nisam ni čitaovivaILchelik je napisao/la:Dugo vise gluposti nisam procitao u jednom postu.Romariooo je napisao/la:raspad sistema, kako je divno gledati ovo sto se desava omrazenom rivalu, doveli ronalda, smorinja, pola milijarde spiskano da se nadamsi barca i zasjedne na krov svijete, ali onda,u ligi prvaka, prvo mire sa lionom vas spusta na zemlju, pa onda dolazi smorinjo doktor, madjionicar, genije...., pa onda opet petarda od barce, nogiranje u polufinalu od barce,pa onda i oda bayerna, pa sad od dortmunda,toliko ocekivanja a cak niti jedno finale, jedna titula u ligi samo, poneki kupić, katastrofa za ponosni real,i nakon svega sad ce uslijediti ponovna reforma, sa novim trenerom i 4-5 skupih pojacanja
evidentno je da je genije pogubio konce, ajd sto je imao slabe rezultate za ocekivanja jednog reala,jos vise je njegova era obiljezena ciganlucima, poganim stvarima zbog kojih ga je cijeli normalan svijet zamrzi i ismijavao, najjadnije je sto se uspio u realu nametnuti toliko da je mogao raditi stta hoce, sratmotiti klub na hiljadu nacina,pljuvati po legendama a la raul i kasiljas...
i kad genije sad ode, ostaju problemi,nije ostavio kao pep mocnu masinu koju samo treba pametno iskoristiti, ovaj real sto ce ostati poslije genija ce ostati jadna ekipa ako ne bude drasticnih promjena, narcisoidni ronaldo ostaje, di maria koji je propao i nije vise klasa za reala, centarfora novog morate dovesti jer pipita i benzema nepouzdani, u vezni red jednog mocnog igraca, desnog beka, ko zna sta sve ne
onda opet uigravanje,dovodjenje u red mnogih stvari nakon odlaska genija, a s druge strane u ligi barca kao prejaka masina kojoj treba tek malo osvjezenja koja ce se i dovesti, u evropu pored barce tu su i mocne svabe, united uvijek mocni, vjerovatno i jos jaci psg...
dakle proslost i sadasnjos crna, perspektiva nikakva
malo mi vas je i zao postalo
Nemoj Talijanaemir18 je napisao/la:
Karlo ( Veliki ) impterator
ili
Jupp ( rumenko ) Impresivni
Pitanje je sad.
Jupp sto se mene tice brate, Karlo neka preuzme kada Jupp izdominira opetemir18 je napisao/la:
Karlo ( Veliki ) impterator
ili
Jupp ( rumenko ) Impresivni
Pitanje je sad.
Samo da Real ne spominje suđenje!Neutral je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo ga, Mourinho izjavio da odlazi. Adio!
Red card for Hummels
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj crveni,pa sta je vama ljudi ,ono samo ti i mourinho mozete tvrditi da je za crveni,jos kaze zadnji igrac odbrane hahha ,covjek zaustavio loptu rukom na 20 metara iza njega citava postavljena odbrana i kaze zadnji odbrambenisecer je napisao/la:steta, steta, steta.
ne sjecam se kad je neko ovako razbio dortmund.
jos da je sudija bio na nivou...![]()
humelsu je mor´o pokazati crveni (uradio je ono sto nijemci zovu notbremse(kad zadnji igrac odbrane na nedozvoljen nacin zaustavi protivnicki napad) ). da je humels ´pocrvenio´ tj. da je dortmund nekih 20-ak min. igrao sa igracem manje, vjerujem da bi real zabio i treci gol.
doduse, i ramosu je trebao pokazati barem 4zuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.