Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Fergie
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Fergie » 24 mar 2013, 12:58

Neka ide, nebi mi bilo krivo. Imao je dosta prilika da se pokaze, nije uradio ono sto se ocekivalo od njega. I kad je uhvatio neku malo formu, odma bi se povrijedio. Sumnjam da ga mozemo prodati za navedene pare, ali vidjecemo.

Van Persie:
"Možemo osvojiti titulu kod Arsenala u gostima ili protiv Citya kući"

Kakav bi to show bio da je na Emiratima RVP proslavi :lol:
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 24 mar 2013, 13:22

Igrač koji nije ispunio svoj potencijal, meni idalje jako drag ali mislim da ne možemo od njega očekivati da bude jedan od glavnih igača u sredini terena, ja ga vidim kao igrača za klupu ili igrača u rotaciji, znači dobar timski igrač i to je to. Mislim da je i kod Fergusona izgubio povjerenje, jednostavno je nepouzdan igrač..
Ne znam koliko je to tačno da je za prodaju i sve, jedini razlog zašto bi volio da Anderson ode je taj što bi tada već zasigurno morali dovesti igrača sredine terena, jer se više ne možemo pouzdat ni u Scholesa, Fletchera, onda ni u Andersona, ostali bi nam Carrick, Claverly i još par igrača sposobnih za tu poziciju ali opet mislim da je to nedovoljno, morali bi dovest nekog igrača u sredinu terena... Pisao sam o tome dosta dosta puta, to je jedini razlog zbog kojeg bi volio da Anderson ode.. A ta opcija sa posudbom je zanimljiva, možda ne i realna.. Opet bi volio da me Anderson uvjeri u suprotno...
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Cooper
Kontakt:

Post Postao/la Cooper » 24 mar 2013, 18:02

Ah, taj 'čudni' Anderson. Čovjek kroz cijelu karijeru provedenu u Unitedu igra u sistemu toplo-hladno. Sjetih se prošlih sezona. Zablista kroz par kola, a nakon toga velika tišina. Lično sam ga oduvijek gotivio i zaista mi je žao što nije nikada ispunio očekivanja od uprave Uniteda, al' šta je tu je.

Au, kad se sjetim njegovog dolaska. Tada jedan od najvećih talenata u Europi na OT. Šteta.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 mar 2013, 18:06

Nije Anderson nikad dobio prave prilike zza igru. Ove sezonu je bio jako dobar u svakom mecu u kojem je igrao a konstantno je cleverly ispred njega,a iskreno ,na osnovu prikazanog-nezasluzeno.

Ja se iskreno nadam da su oni skauti koji su gledali pjanica vidjeli dosta toga dobrog i da bi on mogao preci na old traford. Takav nam igrac treba.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 24 mar 2013, 18:07

Realno nije momak ni igrao svoju poziciju u Unitedu ali eto sta je tu je nije uspio da se nametne za sve te godine . Ako ode sve najbolje.
Glory Glory Man United !!! :D

Cooper
Kontakt:

Post Postao/la Cooper » 24 mar 2013, 18:09

I to što kažeš. Slažem se.

Uh, eventualni dolazak Pjanića bi došao 'kao šlag na tortu'. Wow, zamislite samo kako bi naša vezna linija izgledala. Yebeno. Fino je maštati, ali teško da će doći. Iako bi definitivno profitirali sa ovim transferom. Bio bi to bum.

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 24 mar 2013, 19:26

Mene brine Van Persie trenutno, nema gola za United jos od 10. februara kada smo igrali protiv Evertona. Nadam se da ce ga ovaj gol protiv Estonije malo razdrmati i da ce zabijati kao i ranije.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 24 mar 2013, 19:57

Mislim da se Pjanić može dovesti za relativno finu cifru, a uz to znamo kakav je potencijal i mislim da bi se savršeno uklopio kod nas, ali ipak nekako mislim da nažalost nikada neće završiti kod nas.

Nema šta da nas brine RvP, zabio je dovoljan broj golova i praktično nam donio velike pobjede u nekim susretima. Očekujem da proradi u sljedećoj tekmi bez sumnje.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 25 mar 2013, 00:18

Fergie je napisao/la:Mene brine Van Persie trenutno, nema gola za United jos od 10. februara kada smo igrali protiv Evertona. Nadam se da ce ga ovaj gol protiv Estonije malo razdrmati i da ce zabijati kao i ranije.
Sto se tice RVP to je sasvim razumljivo, barem ovu sezonu, jer je on ipak u Arsenalu naucio da prvenstvo zavrsi u martu.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 25 mar 2013, 12:33

neo je napisao/la:
Fergie je napisao/la:Mene brine Van Persie trenutno, nema gola za United jos od 10. februara kada smo igrali protiv Evertona. Nadam se da ce ga ovaj gol protiv Estonije malo razdrmati i da ce zabijati kao i ranije.
Sto se tice RVP to je sasvim razumljivo, barem ovu sezonu, jer je on ipak u Arsenalu naucio da prvenstvo zavrsi u martu.
O bože :lol:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 25 mar 2013, 15:39

Skaut lidera engleskog Premiershipa Manchester Uniteda u petak je boravio na Bilinom polju u Zenici gdje je gledao utakmicu između BiH i Grčke. Došao je vidjeti golmana fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmira Begovića na djelu, piše "Sport.ba".

Skaut najtrofejnije engleske ekipe na dan je utakmice stigao u Sarajevo, gdje je odsjeo u hotelu Radon plaza, a potom se uputio u Zenici, gdje je posmatrao utakmicu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Grčke, piše isti izvor.

Manchester United već se neko vrijeme interesuje za golmana Stoke Citya i reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmira Begovića, čiji je odlazak iz tog kluba u narednom prijelaznom roku sve izvjesniji.

Ne znam ni sam što bi Asmir prist'o na rotaciju :D
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 25 mar 2013, 15:53

U ljetnom prelaznom roku pet igrača Uniteda na prodaju!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/u-ljetn ... aju/101195" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne znam sta bi rekao na ovo, sto se mene tice neka Valencia i Anderson odmah idu, a za ostalu trojicu treba jos malo vidjeti.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 25 mar 2013, 18:20

Samo treba zanemariti sve medije što se tiče spominjanja Uniteda, svakakve se priče provlače stalno, a mi dobijemo nešto totalno drugo. Vjerujem samo kada nešto SAF kaže i to je to.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 25 mar 2013, 19:44

Benop je napisao/la:Samo treba zanemariti sve medije što se tiče spominjanja Uniteda, svakakve se priče provlače stalno, a mi dobijemo nešto totalno drugo. Vjerujem samo kada nešto SAF kaže i to je to.
Pogotovo treba zanemariti domaće medije, i nesigurne izvore sa otoka, realno svako kao prati Manchester United odprilike može i sam zaključiti koliko ima istine u kakvim naslovima..

Treba istaknut i pohvalit golove koji su došli iz prekida, postigli smo ih čak 19, čak šest više od drugoplasirane ekipe u tom segmentu.. Naravno jedan od najzaslužnih za to je i Robin van Persie :twisted:
"My goal was to win the treble," Van Persie is quoted as saying in the Daily Mirror. "I wanted the Premier League, the Champions League and the FA Cup.

"Now we only have the double and, yes, I think we could win the title at Arsenal or even against Manchester City. But I really don't care where we win it. I just want to grab that league title."

"Sir Alex Ferguson once sent a scout over to Holland to watch me when I was a young player and Feyenoord. But I was sent off that afternoon and the scout went back to England with that in his report.

"Sir Alex mentioned that to me when I arrived at United. He felt I was not yet ready for a move to a big English club all those years ago - and he was right. I said to the boss 'you were right then, but I am ready now'
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 25 mar 2013, 20:30

neo je napisao/la:
:lol:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 25 mar 2013, 22:34

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 26 mar 2013, 16:05

Ferguson: "Sada nije neophodno odabrati najbolju nego najsvežiju ekipu"

Dakle, u subotu mozemo ocekivati izmjenjen sastav.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 mar 2013, 16:14

Fergie je napisao/la:Ferguson: "Sada nije neophodno odabrati najbolju nego najsvežiju ekipu"

Dakle, u subotu mozemo ocekivati izmjenjen sastav.
Logično razmišljanje viteza, FA Cup je sad prioritet.

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 26 mar 2013, 16:23

Au jesmo institucija, eto i full clanak :D

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ferguso ... ace/101287" onclick="window.open(this.href);return false;
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 26 mar 2013, 16:45

Fergiev ured na OT-u. 8-)

slika
slika
slika
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.