Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Medo bas lagano dodje do 1/4 bez izgubljenog seta,djeluje bas dobar. Iako je ovaj nizozemac u nekom ludom naletu vheruje da Medo ide u 1/2 bez izgubljenog seta.
Ne bi me cudilo da Medo i do finala dodje sa sve 3-0 pobjedama i onda tamo lagano izgubi od Novaka ili Zvereva. Kako god od ove trojice ocekujem da neko digne trofej.
Ne bi me cudilo da Medo i do finala dodje sa sve 3-0 pobjedama i onda tamo lagano izgubi od Novaka ili Zvereva. Kako god od ove trojice ocekujem da neko digne trofej.
-
- Kontakt:
Izgleda nikad , bilo bi dobro da SK uzme slemove ako je ikako moguce jer su svakako izgubili na fudbalu. Nemaju vise Spance , sljedece godine gube i Engleze.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ako bude finale medo zverev, uzece ga danilo vidjeces 

-
- Kontakt:
Pa cak i da su zene prenosili na oba kanala , donekle bih razumio. Ako vec prenose turnir , kad pocne program nek prenose dok posljedni mec ne zavrsi. Hajd da oni prenose neke gledljive sportove. Nisam upozno osobu koja voli gledat biciklizam.forgempp je napisao/la: ↑05 sep 2021, 21:27Najbolje bi bilo da Arena otvori jedno 4 Arena Tennis kanala i da uzivamo ko ljudi.
Hoces da uzivas u Grand Slam mečevima a 70% prenosa su žene.
Ne znam,meni Zverev djeluje daleko najveca prijetnja za recimo skinuti skalp Novaku, ok i Danil je tvrd orah,ali u eventualnom finalu msm da od obadvojice gubi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 sep 2021, 21:39ako bude finale medo zverev, uzece ga danilo vidjeces![]()
Al da je zasluzio jednu veliku titulu svakako da jeste

Jos je vijerovatno i bolje za Sashu da se sastaju u polufinalu(ako dodje do tog meca) nego u finalu, gdje je sigurno pritisak jos veci. A da moze uzeti skalp Noletu to je vec dokazao.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 22:02Ne znam,meni Zverev djeluje daleko najveca prijetnja za recimo skinuti skalp Novaku, ok i Danil je tvrd orah,ali u eventualnom finalu msm da od obadvojice gubi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 sep 2021, 21:39ako bude finale medo zverev, uzece ga danilo vidjeces![]()
Al da je zasluzio jednu veliku titulu svakako da jeste![]()
⚽FK Garaže⚽
Prvo Medu nismo mogli gledati zbog biciklizma,sad ne.mozes gledati Alcaraza zbog golfa,o jbmt ti kanal i ko im dade da prenose
-
- Kontakt:
Jel iko na ovom turniru sposoban da privede set kraju?
Alcaraz od 3-0 ( dupli brejk ) gubi set.
Alcaraz od 3-0 ( dupli brejk ) gubi set.
-
- Kontakt:
Zasad blijedo izdanje spanske zvijezde , ne mirise na preokret.
Mnogo ali mnogo mora raditi na servisu,za njegovu visinu i sve sramota je ovako lose servirati cak i sa 18 godina...mora to mnogo jace i preciznije...
Ostalo je odlicno ..
Ostalo je odlicno ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Najmlađi igrač koji je došao do četvrtfinala slema još od Changa 1990.
Velika je karijera pred nama, Carlitos

Velika je karijera pred nama, Carlitos

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Felixians4
- Kontakt:
Potrefila se 2 obračuna neeuropljana za 2 mjesta među osmoricom. Bolno je gledati koliko zaostaju taktički za Europljanima,velika većina,ne ubrajam tu Schwartzija jasno. Felix ko i Rublev prekjučer točno ide na ruku Tiafoeu koji zaista se kreće sjajno ,paše mu podloga,efikasno iskorištava prigode dok FAA naravno ko brat po datumu,Roger, kamion BL propusti.
Slab mi je net bio za Alcaraza, očigledno je bio u grču, potrošnja je bila ogromna ne samo fizički u rundi prije,a sad je nosio breme da "mora" proći, taman sam naletio dvaput u trećem na pogled Ferrera u boxu, za razliku od duela s Tsitsipasom,nimalo opušteno i samouvjereno. No ponovno iskazao sudeći po rezultati i toku kako je izgubio treći,teško pokolebljiv karakter što nije imao niti jedan trenutno istureni new gen.
Eh da,Nizozemski dan. Verstappen kući + Bostic Van de... svaka čast.
Medvedev se igra jedini od svih zasad, ostali svi prošli manje il više drame. 5 setova zasigurno nikada nije bilo u ovom broju, no i bez tog, nivo turnira izniman. Po mojim željama poprilično što se tiče igrača u finishu, možda bi bilo previše tražiti Kanadskog asa za novo mu četvrtfinale, pati se s Francesom pošteno. Toni brije da trenira Federera, kakva konverzija break/set šansi, užas..
Dobro je, 3-0 po razlici u klasi,no ne možeš se žaliti kad je osvojio konačno treći set, u TB je on bio lovac. Na startu četvrtog pak obrnuli uloge, Tiafoe poklonio break,a onda FAA dekoncetracijom 0-40, no 5 pts u nizu i do kraja rutinski. Servisi funkcionirali obojici izvrsno u big momentima. Na kraju šepao Frances po izlasku, nije imao intenzitet do kraja,vidjelo se.
Alcaraz-FAA, jedva čekam pa makar ga Hispano pomeo. Sinner-Zverev i taj okršaj naredna dva dana,milina. Ne volim što sam omatorio uništa, al volim ovaj teniski nowgen,kupili su me.
Slab mi je net bio za Alcaraza, očigledno je bio u grču, potrošnja je bila ogromna ne samo fizički u rundi prije,a sad je nosio breme da "mora" proći, taman sam naletio dvaput u trećem na pogled Ferrera u boxu, za razliku od duela s Tsitsipasom,nimalo opušteno i samouvjereno. No ponovno iskazao sudeći po rezultati i toku kako je izgubio treći,teško pokolebljiv karakter što nije imao niti jedan trenutno istureni new gen.
Eh da,Nizozemski dan. Verstappen kući + Bostic Van de... svaka čast.
Medvedev se igra jedini od svih zasad, ostali svi prošli manje il više drame. 5 setova zasigurno nikada nije bilo u ovom broju, no i bez tog, nivo turnira izniman. Po mojim željama poprilično što se tiče igrača u finishu, možda bi bilo previše tražiti Kanadskog asa za novo mu četvrtfinale, pati se s Francesom pošteno. Toni brije da trenira Federera, kakva konverzija break/set šansi, užas..
Dobro je, 3-0 po razlici u klasi,no ne možeš se žaliti kad je osvojio konačno treći set, u TB je on bio lovac. Na startu četvrtog pak obrnuli uloge, Tiafoe poklonio break,a onda FAA dekoncetracijom 0-40, no 5 pts u nizu i do kraja rutinski. Servisi funkcionirali obojici izvrsno u big momentima. Na kraju šepao Frances po izlasku, nije imao intenzitet do kraja,vidjelo se.
Alcaraz-FAA, jedva čekam pa makar ga Hispano pomeo. Sinner-Zverev i taj okršaj naredna dva dana,milina. Ne volim što sam omatorio uništa, al volim ovaj teniski nowgen,kupili su me.
-
- Kontakt:
Gledo sam do polovine cetvrtog seta. Jel Gojowczyk imo problema sa povredom il je Carlos podigo nivo igre? Bas me iznenadio rezultat na kraju s obzirom na to kako se igralo.
Mozes poceti ta njega navijati dajem ti dozvolu

Ma mali ce biti vrh igrac to se vidjelo vec davno,naravno da ima nedostataka ali imao ih je i Novak pa je popravljao do svog prvog GS,a onda ostalo je sve historija

Najmladji igrac u 1/4 US opena u open eri ikada
Fino je bilo procitati ko je malom uzorronaldo99 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 10:03Mozes poceti ta njega navijati dajem ti dozvolu![]()
Ma mali ce biti vrh igrac to se vidjelo vec davno,naravno da ima nedostataka ali imao ih je i Novak pa je popravljao do svog prvog GS,a onda ostalo je sve historija
Najmladji igrac u 1/4 US opena u open eri ikada

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ispravna odluka.delinjo je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:02Fino je bilo procitati ko je malom uzorronaldo99 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 10:03Mozes poceti ta njega navijati dajem ti dozvolu![]()
Najmladji igrac u 1/4 US opena u open eri ikada![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
A ko ce drugi biti nego gospodin tenisdelinjo je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:02Fino je bilo procitati ko je malom uzorronaldo99 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 10:03Mozes poceti ta njega navijati dajem ti dozvolu![]()
Najmladji igrac u 1/4 US opena u open eri ikada![]()

- Felixians4
- Kontakt:
Zasad osveta za lanjski sudar u istoj rundi RG. Servis je suluda zaštitna mreža Saschi, još od 1-6 3-3 protiv Noleta. Da li će to potrajati baš do i Noletove šanse za "osvetom" u polufinalu?
Šteta,Janniče,ne možeš spasiti 4 bl i onda zicerčinu omašiti ko 100-godišnjak. Nema luksuza kad si u retern gameovima manje-više nemoćan. Zver ne briljira, a rutina.
I evo, imaš šansu vratiti break i onda na 30-40 si u poenu,u solidnoj poziciji graditi poen,a ti strmopizdiš brzopotezni FH 3m u out. Na prvoj set lopti Zverev dupla, na deuce drugom opet riskira drugi,no liže liniju i onda gotovo preslikan poen iz gamea ranije,tad pri izjednačenju, Sinner si izvrsnim FH pripremio drive volley/polu smash. Prvi put FH stranom,sada BH, užas užasa od realizacije. Hebiga. 20 godina,materijal za ogromne stvari, no neke bazične stavke mu nedostaju,a nekako i ne posjeduje prirodnu iskru,podsjeća me na Berdycha stasom, fizičkim izgledom ,a i udarcima. Niži je 8 cm doduše
Šteta,Janniče,ne možeš spasiti 4 bl i onda zicerčinu omašiti ko 100-godišnjak. Nema luksuza kad si u retern gameovima manje-više nemoćan. Zver ne briljira, a rutina.
I evo, imaš šansu vratiti break i onda na 30-40 si u poenu,u solidnoj poziciji graditi poen,a ti strmopizdiš brzopotezni FH 3m u out. Na prvoj set lopti Zverev dupla, na deuce drugom opet riskira drugi,no liže liniju i onda gotovo preslikan poen iz gamea ranije,tad pri izjednačenju, Sinner si izvrsnim FH pripremio drive volley/polu smash. Prvi put FH stranom,sada BH, užas užasa od realizacije. Hebiga. 20 godina,materijal za ogromne stvari, no neke bazične stavke mu nedostaju,a nekako i ne posjeduje prirodnu iskru,podsjeća me na Berdycha stasom, fizičkim izgledom ,a i udarcima. Niži je 8 cm doduše
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 06 sep 2021, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.