Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ko radi prijenose švicarske druge lige? Većina streamova na koje nailazim su bez komentatora.Maestro je napisao/la: ↑26 jun 2020, 17:59Takodzer i Hadzikadunic koji igra u sasvim solidnoj ligi.
Becir i Dennis su broj jedan. Dedic i Gazibegovic vec su nasi. Za Ahmedhodzica je isto vrijeme da se odradi, ali je po mom misljenju manji kvalitet od Dennisa i Becira. Ali sirina je bitna. Za ove ostale poput Omica i Gigovica je pitanje sta ces im ponuditi, za A repke nisu jos a za mladu tesko da ce nastupati.
Je li Miske pri Savezu?
Posredstvom njegovog menadžera Romea Filipovića (bivšeg igrača Željezničara i Slobode), koji se već nekoliko godina uspješno bavi menadžerskim poslom stupili smo u kontakt s mladim nogometašem za kojim je "poludjelo" pola Evrope.
Iako si rođen u Švicarskoj, a tvoji roditelji su iz BiH, da li je bilo poziva da zaigraš za reprezentaciju BiH?
"Naravno, zvao me Zvjezdan Misimović, obavio je razgovor sa mnom i mojim roditeljima. Mislim da je još rano za neke velike odluke, imam još vremena da se svakako odlučim. Dogovorili smo ponovo da se čujemo s gospodinom Misimovićem i naravno da Bosnu i Hercegovinu nosim u srcu. Trenutno sam samo fokusiran na igre u klubu, gdje mi zaista ide dobro, a ko zna šta će se desiti u budućnosti"
Imalo dijete 9 godina...otac mu napravio profil.
Tha fuck hahaha. Pa nije tenis u pitanju da nesto pobjedis il izgubis zbog jednog igraca hahahaha.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:51Milošević tehnički izuzetno slab. Kaže mi turčin poznanik, dive mu se jer je fizički na vrlo visokom nivou, samo eto malo fali finesse.
Bajić je teški odron... Ako ispadnu, ispast će zbog Bajića.
Trenutno korisnika/ca: kakarut, legendarnadruga, ZmajOdBosne33 i 40 gostiju.