Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
A evo flop umjeto jos veceg flopa
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- reds_forever
- Kontakt:
ovo je toliko smotano i nesposobno, ja zaista vise ne znam sta se desava...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Tuzno i zalosno, i pored toga sto vode 3:1, Bolton napada puno vise.
Mnogo se osjeti izostanak ubjedljivo najboljeg igraca Liverpoola, Luisa Suareza.
Mnogo se osjeti izostanak ubjedljivo najboljeg igraca Liverpoola, Luisa Suareza.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Igraju se ljudi sa Liverpulom.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Duplo važniji od Gerrarda.OTNYS_YNWA je napisao/la:Eh tako, svi koji su protiv njega mogu mu se samo sageti. Čovjek koji je podjednako važan kao i Gerrard veznom redu!

You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
To ti kažeš, ali najmanje "podjednako važan" 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Auuuu steta za Aggerovu precku,kakva bomba
Al ubise nas ljudi,ko da igramo protiv Barce

Al ubise nas ljudi,ko da igramo protiv Barce

ZZ
- the scouser
- Kontakt:
Kakva reakcija Carrolla na dodavanje Downinga. Vrlo mudar potez, šalje loptu petom unazad, umjesto da šuta, što bi većina uradila. On je fudbalski genij, da Vinci ove igre.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- reds_forever
- Kontakt:
Gerrard salje fantasticne lopte, ali ostali nisu dorasli onome sto on zamisli 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Nije on slao loptu nigdje samo je pokušao šutirati , šteta promaši čitavu loptuthe scouser je napisao/la:Kakva reakcija Carrolla na dodavanje Downinga. Vrlo mudar potez, šalje loptu petom unazad, umjesto da šuta, što bi većina uradila. On je fudbalski genij, da Vinci ove igre.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- the scouser
- Kontakt:
Eke to. Ja kont'o da je zamahivanje lijevom nogom u prazno finta samo, lažnjak. Ali eto prosvijetli me ti. Možda ipak Carroll onda nije genijalac ?Saurman je napisao/la:Nije on slao loptu nigdje samo je pokušao šutirati , šteta promaši čitavu loptuthe scouser je napisao/la:Kakva reakcija Carrolla na dodavanje Downinga. Vrlo mudar potez, šalje loptu petom unazad, umjesto da šuta, što bi većina uradila. On je fudbalski genij, da Vinci ove igre.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- supersonicnigerrard
- Kontakt:
Bolji gong"Nthe scouser je napisao/la:Eke to. Ja kont'o da je zamahivanje lijevom nogom u prazno finta samo, lažnjak. Ali eto prosvijetli me ti. Možda ipak Carroll onda nije genijalac ?Saurman je napisao/la:Nije on slao loptu nigdje samo je pokušao šutirati , šteta promaši čitavu loptuthe scouser je napisao/la:Kakva reakcija Carrolla na dodavanje Downinga. Vrlo mudar potez, šalje loptu petom unazad, umjesto da šuta, što bi većina uradila. On je fudbalski genij, da Vinci ove igre.
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ništa Bogami, ovom Liverpoolu teško ko može pomoći.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Kenny molim te podnesi ostavku.Legenda kluba jesi ali nisi za posao trenera.
edit:4 gol visi u zraku
edit:4 gol visi u zraku
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 21 jan 2012, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sada je svima jasno, pojačanja nam ne trebaju..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Vratite nam Poulsena !!OTNYS_YNWA je napisao/la:Ništa Bogami, ovom Liverpoolu teško ko može pomoći.

ZZ
- Liverpool8
- Kontakt:
Stivi okruzen mediokritetima...
Ma jednostavno nismo imali srece, da su nam dali onaj penal mozda bi bilo drugacije... Ipak, sreca je to ili nesreca kako god hocete.
Ma jednostavno nismo imali srece, da su nam dali onaj penal mozda bi bilo drugacije... Ipak, sreca je to ili nesreca kako god hocete.
Zadnja izmjena: Liverpool8, dana/u 21 jan 2012, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
- reds_forever
- Kontakt:
I meni se to vrtilo po glavimoj uzor-S.G je napisao/la:Vratite nam Poulsena !!OTNYS_YNWA je napisao/la:Ništa Bogami, ovom Liverpoolu teško ko može pomoći.![]()

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sramotno,ali u nasem napadu igra neko ko ne zna odigrati dupli pas.
Gerrard je krenuo i daje loptu Carrollu a ovaj mu daje loptu 3 metra od njega..Gerrard ljut ofc,mislim da mu je yebao sve po spisku

Gerrard je krenuo i daje loptu Carrollu a ovaj mu daje loptu 3 metra od njega..Gerrard ljut ofc,mislim da mu je yebao sve po spisku

ZZ
Vec sam ranije spomenuo trenera i rekao da je neko drugi, davno bi ga pljuvali.
Legenda kluba ili ne, on nije ni prosjecan trener. Bolton je prejak za njegov Liverpool. Pa j*biga vise!
Legenda kluba ili ne, on nije ni prosjecan trener. Bolton je prejak za njegov Liverpool. Pa j*biga vise!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.