Safet Sušić - Pape
- hogarstrasni
Re: Safet Sušić - Pape
Dajte neka neko otvori Munibov profil, valjalo bi vidjet sta on misli o svemu ovome. Ipak je on zario i palio savezom i doveo strucnjaka.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nemoj, dosta je.hogarstrasni je napisao/la:Dajte neka neko otvori Munibov profil, valjalo bi vidjet sta on misli o svemu ovome. Ipak je on zario i palio savezom i doveo strucnjaka.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:

Lajkovane stranice Seada.
Zar je i Jay Z clan Germanie.
- undefined007
- Kontakt:

edit: još malo sa sajinog profila

kasete, VHS
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
daj neko link burazerovog profila 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- undefined007
- Kontakt:
imaš PPKaunas je napisao/la:daj neko link burazerovog profila
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
nadjes ovaj gore status od Safeta i imas Seada u komentarima, jednostavno zar ne ?Kaunas je napisao/la:daj neko link burazerovog profila
bvb je napisao/la:nadjes ovaj gore status od Safeta i imas Seada u komentarima, jednostavno zar ne ?Kaunas je napisao/la:daj neko link burazerovog profila
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 1&fref=ufi" onclick="window.open(this.href);return false;
evo profila
e jesi degenerikbvb je napisao/la:nadjes ovaj gore status od Safeta i imas Seada u komentarima, jednostavno zar ne ?Kaunas je napisao/la:daj neko link burazerovog profila
kucam Sead Susic al mi ne izbaca, kontas?
15.10.2013.
-
bordobijeli
- Kontakt:
baš me interesuje kad ode koga ce djeca onda pljuvati i ismijavati
Onog koji zamjeni Susica, tj. onog koji uradi nesto sto nije po volji navijaca.bordobijeli je napisao/la:baš me interesuje kad ode koga ce djeca onda pljuvati i ismijavati
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- hogarstrasni
ODLAZI smradu korumpirani !
- Goalgetter
- Kontakt:
Neka, preuzece Safet jedan od Kukuruzspora u Turskoj, pa cete ga tamo moci redovno pratiti. Nije ovo kraj njegove trenerske karijere. 
On nakon Walesa i Belgije napokon kupi svoje stvari. U 2015 godinu sa novim selektorom.
On nakon Walesa i Belgije napokon kupi svoje stvari. U 2015 godinu sa novim selektorom.
-
bordobijeli
- Kontakt:
jedno je kritika a jedno šprdanje ,vrijedjanje ,pljuvanje i sta vec ne .Goalgetter je napisao/la:Neka, preuzece Safet jedan od Kukuruzspora u Turskoj, pa cete ga tamo moci redovno pratiti. Nije ovo kraj njegove trenerske karijere.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakvi bolan, PSG će ga dovestGoalgetter je napisao/la:Neka, preuzece Safet jedan od Kukuruzspora u Turskoj, pa cete ga tamo moci redovno pratiti. Nije ovo kraj njegove trenerske karijere.
A i Real bi mogao biti primamljiva opcija, tamo bi mogao usavršiti jednu od svojih revolucionarnih strateških ideja u vidu igre bez zadnjeg veznog.
- Goalgetter
- Kontakt:
To sam i ja govorio dugo vremena, nisam ga htio vrijedjati, ali nakon Kipra, kad je pokazao svoj bezobrazluk, nista drugo nije ni zasluzio.bordobijeli je napisao/la: jedno je kritika a jedno šprdanje ,vrijedjanje ,pljuvanje i sta vec ne .
- hogarstrasni
Smrad nas dvije godine pravi budalama, smije nam se u lice i za to je uzeo milion !
Djubre pokvareno, smetljarsko, bez obraza.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja volim kad neko ukaze na loše poteze safeta pa o tome mozemo komunicirati i to mi je ok .al kad neko napise odlazi tele ili mu psuje nesto sta tu ima vise da se prica .ja mislim da aje forum da se razgovara odnosno diskutuje ,i da ima vise misljenja a ne da nekom psujes i kazes on je konj i tu je kraj rasprave bar za mene .Goalgetter je napisao/la:To sam i ja govorio dugo vremena, nisam ga htio vrijedjati, ali nakon Kipra, kad je pokazao svoj bezobrazluk, nista drugo nije ni zasluzio.bordobijeli je napisao/la: jedno je kritika a jedno šprdanje ,vrijedjanje ,pljuvanje i sta vec ne .
-
Nerminovic
- Kontakt:
Objasnio.hogarstrasni je napisao/la:Cuj ne treba ga vrijedjati!
Smrad nas dvije godine pravi budalama, smije nam se u lice i za to je uzeo milion !
Djubre pokvareno, smetljarsko, bez obraza.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United