Real je usao u poluvrijeme sa saznanjem da su vec mogli izbrisati deficit, realno su mogli bar dva razlike na poluvremenu voditi, takodjer bi vec tada utakmica bila rijesena. Ovo ostalo je bilo logicno, no, kao sto rekoh, nema tu mudrosti, ako je BVB mogao razbiti Real kuci, sasvim logicno je bilo za ocekivati da moze i Real njih istovjetno dobiti na svom terenu, i umalo je prosao. Ne bi bilo nezasluzeno.bluemania je napisao/la:Više se Borusija isfulala...razvlili su Real u drugom poluvremenu, tri mrtva zicera nisu zabili (Gundogan i Lewandowski 2X) i sebi dozvolili napetu završnicu....da su to zabili, davno bi tekma bila riješena.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma znalo se da Real moze stici tu prednost i razbiti Borussiu kuci, mislim, obicna logika, ja prvi sam rekao da Real prolazi (dobro, umalo) ali eto promasili su previse prilika i na kraju zabili ipak premalo, al treba im cestitati na pristupu makar u ovoj utakmici.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
...Život za Široki...
Neko nam je zapis uradio dvije druge
ajd to
nego nam dali da se ponadamo taman i prc , klasik
Neko nam je zapis uradio dvije druge
ajd to
nego nam dali da se ponadamo taman i prc , klasik
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
emir18 je napisao/la:kako zasluzeno pice jedne,provukli se protiv Malage, tamo imali srece da zabiju 4 komada ba, haje reci da nije bila ruka i penal?BoBo89 je napisao/la:Web je kriv sto je Real ispaoPa logicno
![]()
Borusia ponovo dominirala vecim dijelom utakmice, osim mozda prvoh 15 i zadnjih 10 min.,steta sto neka od onih prilika Lew ili onaj zicer Gunde ne udje, al, sve u svemu, Dortmund, apsolutno zasluzeno ide na Wembley!
zar nije bila ruka 20 m od gola?
- legenda reala
- Kontakt:
A ja se nadam da su ovo Gonzalu i Mesutu zadnje utakmice u Madridu, Modrić doktor za ovog OzilaLenBias je napisao/la:samo se nadam da je sada svima jasno da je benzema izmislio fudbal za higuaina

Meša odigro tri utakmice na SP 2010 zaludio svijet i od tad više ništa vrijedno pomena

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kinder_jaje je napisao/la:Djecko vidim da si klinac i da ne rezabiras sta tipkas ali molim te kad budes htio da postas MOLIM TE procitaj taj svoj post jos jednomGAL je napisao/la:steta imate za cime da zalite prva tekma je olducila dobrim djelom ,te prvih 15 i zadnjih 10 minuta revans tekme stvarno steta ,da se malo bolje odigralo u dortmundu sad bi vi mozda slavili al sta je tu je ,nafakaska ekipa domuza je prosla nebrinite mi cemo vas osvetiti i to sa merakom.![]()
poz zivili

jes al ono rusenje Ronalda u zadnjoj minuti.lumani je napisao/la:emir18 je napisao/la:kako zasluzeno pice jedne,provukli se protiv Malage, tamo imali srece da zabiju 4 komada ba, haje reci da nije bila ruka i penal?BoBo89 je napisao/la:Web je kriv sto je Real ispaoPa logicno
![]()
Borusia ponovo dominirala vecim dijelom utakmice, osim mozda prvoh 15 i zadnjih 10 min.,steta sto neka od onih prilika Lew ili onaj zicer Gunde ne udje, al, sve u svemu, Dortmund, apsolutno zasluzeno ide na Wembley!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
pič.kasta taktika u dormundu , nezainteresovanost, nikakva borbenost , žar u prvoj utakmici su nas kostali finala , nije to bio ni webb , ni ziceri s pocetka tekme neg' pomenuto , da su ovako trcali, trudili se u dormundu ne sumnjam da bi bili u finalu , al' sta je tu je , ljudi zasluzeno prosli i to je to ... 

Rušenje Ronalda je bilo za penala?emir18 je napisao/la:jes al ono rusenje Ronalda u zadnjoj minuti.lumani je napisao/la:emir18 je napisao/la: kako zasluzeno pice jedne,provukli se protiv Malage, tamo imali srece da zabiju 4 komada ba, haje reci da nije bila ruka i penal?
Dečko, dođi sebi dok još imaš kome. Ozbiljno ti pišem.
Tesko je Real mogao do finala sa napadacima poput Higuaina i Benzeme i indisponiranim Ozilom. Mislim da Real Madrid ocekuju najvece promjene, tezak period ih ocekuje, odlazak Mourinha izvjestan, a ni Ronaldo nije siguran u ostanak!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' to nezasluženo Dortmund prošao?emir18 je napisao/la: kako zasluzeno pice jedne,provukli se protiv Malage, tamo imali srece da zabiju 4 komada ba, haje reci da nije bila ruka i penal?

Da si malo bolje gledao, shvatio bi da je Hummels igrao rukom na 20-ak metara od gola, a ne u 16. Mada, bilo je utakmica kada su Realovi igrači dobijali penale za prekršaje koji se nisu desili u šesnaestercu, pa vjerujem da te je to navelo da pomisliš kako je i ovo penal.

Real je odigrao jednu odličnu i jednu katastrofalnu utakmicu. Borussija je u ovom dvomeču bila bolja i zasluženo prošla dalje. To će potvrditi svako ko je pogledao oba meča (izuzev Portilla).

Inače, Dortmund imao sreće da zabije 4 gola.

Edit: Sad vidjeh da spominješ rušenje Ronalda. Jes', u pravu si. Čist penal. Ali u šaban ligi BiH, kada domaćinu gori pod nogama i potreban mu je siguran bod za opstanak + sudija želi izvući živu glavu.
A, ne govoriš o Ramosovom laktanju koji bi u bilo kojem drugom susretu dobio 5 žutih kartona, a ne (samo) jedan.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Koji nafakasi jel takoemir18 je napisao/la:kako zasluzeno pice jedne,provukli se protiv Malage, tamo imali srece da zabiju 4 komada ba, haje reci da nije bila ruka i penal?BoBo89 je napisao/la:Web je kriv sto je Real ispaoPa logicno
![]()

Opet ste prije nas ispali iz polufinala,jest da jedan dan,al bolje ista nego nista

penala ja nisam vidio..po meni je benzema bolje resenje,ali steta sto nisam trener.
- hule_barca
- Kontakt:
Kad se sve sabere i oduzme u ove dvije tekme, mislim da je Dortmund zaslužio prolaz. U ovom meču, Real je igrao prvih 20 i zadnjih 10 minuta onako kako je trebao igrati veći dio utakmice. To nije dovoljno za izbaciti Dortmund, mada je bilo zanimljivo na kraju. Pitanje ostaje šta bi se desilo da je prvi gol pao ranije jer vidjelo se koliko je to značilo Galacticosima 

Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Ma i Alonso nije bio za ove utakmice pojeli su ga igraci Dortmunda a cim je usao Kedira to je izgledalo malo bolje
ko je po vama bio najbolji veceras?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- KapioFootball
- Kontakt:
Ma nema se sta pricati o ruci i penalu, ruka jeste bila al van 16, a ovo da je web svirao....
sto bi rekli da baba ima ku*ac bila bi deda...
sto bi rekli da baba ima ku*ac bila bi deda...
HALA MADRID!!!
Ramos najbolji.
Za Ozila ne znam šta reći koliko je loš bio.
Za Ozila ne znam šta reći koliko je loš bio.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U ciganluku i laktanju sigurno jesteLBJ MVP je napisao/la:Ramos najbolji.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Đubre.
Ne piši gluposti.Da je igrao i prvu tekmu na ovoj poziciji,Lewat ne bi zabio ona 4 gola.rio_Ferdy88 je napisao/la:U ciganluku i laktanju sigurno jesteLBJ MVP je napisao/la:Ramos najbolji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Po meni Varane je dosta bolji od sadasnjeg Pepea taj mi momak igra tako pametno da ce izrasti u vrhunskog stopera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.