Crvena1981Armija je napisao/la:Uvijek imamo dobre dresove, ali ovaj je najbolji do sada. Svaka čast koga je dizajnirao![]()
![]()
Što i na crveni ne staviše isto

veceras dobio dres a ucestovo sam i u dizajnu

SVI U VRAPCICE BEZ IZGOVORA
Crvena1981Armija je napisao/la:Uvijek imamo dobre dresove, ali ovaj je najbolji do sada. Svaka čast koga je dizajnirao![]()
![]()
Što i na crveni ne staviše isto
Nema to veze drug sto su njemu vrata zatvorena, on je igrac Veleza pod ugovorom do ljeta 2016 tako da ovaj text iznad je ustvari smecarski potez novinara jos smecarskijeg lista kojeg je platio i narucio hostapler Husaric koji godinama lovi u mutnom.Znaci Skahic je 100% igrac Veleza i kao takav moze biti samo PRODAT Slobodi ili bilo kome, u ovom slucaju je u pitanju ugled i integritet naseg kluba.Ne moze seljacina i ljudska hulja lajati na Velez a da nekaznjeno prodje,za njega je najveca kazna udarit ga po dzepu mada ocekujem, ako nastavi srati i jesti **** da dobije i dobar degenek abd.tepsija je napisao/la:Svakako su mu u Velezu vrata zauvijek zatvorena.Nebitna sapunica.
http://www.netraja.net/2013/06/bht_10.htmlvelez_mostar je napisao/la:NIsam u Mo, ima li neko neki link, nesto!? Edit: Tek sad vidjeh, na bht-u prenos![]()
![]()
![]()
, FORZA VELEZ!
Farbana svaka tribina i semafor,uredjivan teren + radit ce se jos nesto vidjet ce seHigh je napisao/la:Sretno danas. Jeste li ovo uređivali tribine?
Ne treba ti link, ukucaj na google ja gledam i otvorit ce ti neke nase programe i tu ima bht1bmw1 je napisao/la:hajmo link---neda mi netraja
Sto je najtuznije vodimo veci dio utakmice i primas gol protiv Slavije 87' a protiv Borca 86'..samo_lijevo je napisao/la:Ne valja ovo nista. Samo 2 boda iz 2 kola. Vec naredni mec se mora ici na sve ili nista, a tek pocetak sezone.
Baader je napisao/la:Iskoristiti ću ovu priliku da Dželaludina Muharemovića i Mirzu Ćemalovića nabijem na qrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.