Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Michael Owen
52 games for United - 17goals
cost - free transfer
Andy Carroll
56 games for Liverpool - 11 goals
cost - 35mil

52 games for United - 17goals
cost - free transfer
Andy Carroll
56 games for Liverpool - 11 goals
cost - 35mil

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Koliko tekmi zabrane je Nani dobio u Ligi prvaka ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
kad se sjetim,Bajram bio , psovao sve sto se ima psovati koliko mi je bilo drago,samo samo cuo estakvirulah od silnih psovki,hvala mu za taj gol i sve najbolje owenFergie je napisao/la:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ja sam psovao samo u onom trenutku kad je Bellamy zabio za 3:3, nakon one greske Ferdinanda ako se ne varam. Sjecam se da smo prvi gol primili bezveze, nesto je Van Der Sar izletio, pa Tevez dao sa 20 metara, pa smo vodili 2 puta, pa su oni sve to stigli... Uglavnom utakmica i gol koji nikad necu zaboraviti.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
Nani (twitter): ''Napokon dobio svoj vlastiti Playstation 3! Unitedovska crvena boja, naravno.''

Vid' bicepsa.

Antonio Valencia:
"Ovo nije sezona kakvoj sam se nadao. Ozlijede koja sam imao su unazadile moj formu i način na koji treniram. Još uvijek osjećam zadnju ozlijedu zbog koje moja igra pati."
“It’s not been quite the season I would have hoped on a personal front. The injuries I’ve had have held me back a bit. I still get the odd twinge from the last injury I had to my leg and that perhaps affected my progress slightly.”
samo da nani ostane a valencia moze nazad u wigan 

Ta kontra protiv Boltona je jedan od mojih omiljenih golova. Redovno ga gledam.
Rooney uopste nije spor. Njegov izgled je razlog sto ostavlja takav dojam i tako je uvijek i bilo. Međutim jak je kao bik i kad treba da se trci kontra, on ce uvijek povuci. Prvi gol protiv Citya ove sezone je fin primjer. Mislim nije bas lako pratiti Younga.
Rooney uopste nije spor. Njegov izgled je razlog sto ostavlja takav dojam i tako je uvijek i bilo. Međutim jak je kao bik i kad treba da se trci kontra, on ce uvijek povuci. Prvi gol protiv Citya ove sezone je fin primjer. Mislim nije bas lako pratiti Younga.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Wayne Rooney 32,6 km/h.
Toliku brzinu je znao dostici prije par godina ..
Toliku brzinu je znao dostici prije par godina ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Ako ništa,barem neko ima hrabrosti da prizna da je United bio bolji ove sezone i da će vjerovatno uzeti titulu.

- skolovaniprevarant
- Kontakt:
Hart je veliki sportista,par puta me odusevio.
Sam Johnstone has joined Walsall on loan for the rest of the season.
Redovni golman rezervi i veliki potencijal, te redovan golman za englesku u19 reprezentaciju ide na posudbu u Walsall do kraja sezone, i tamo ga čeka redovan fudbal, nadajmo se od koristi za njegovu karijeru."I want the next step of competitive football,” Johnstone told ManUtd.com recently. "I think you want to be playing in front of crowds.
“When you get in the first team, you can say: 'Well, I’ve done this already on loan for half a season or a whole season so it’s not so new to me'. It’s just the way it goes and it helps you improve.”
Stvarno imamo odlične igrače u usponu, i nadam se da će bar par njih uspijet do prvog tima..
između ostalih:
Davide Pettruci, Adnan Januzaj, Jesse Lingard, Jack Barmby, Frederic Veseli, Mats Daehli
Svijetla nam je budućnost svakako, nadam se da će biti prilika da se ovi momci dokažu i pokažu i u prvotimskom fudbalu, jer ipak nas čeka neka smjena generacija u Manchester Unitedu pa treba momcima pružit priliku, pored kup utakmica i rezervi itd.Sir Alex recently said of the 18-year-old: "Nick Powell and Adnan Januzaj were in the reserves on Monday and you say to yourself—these are definite Manchester United first-team players"
"They have outstanding qualities. We can see that."

'I'm very happy in Manchester' - De Gea dismisses United exit rumours
Oglasio se i na glasine koje ga šalju nazad u Španiju, iz Manchestera, etc."I am very happy in Manchester and it will be my club for many years.”
od toga naravno nema ništa

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
http://manchesterunite.****/" onclick="window.open(this.href);return false; to je blogger i trebate ukucati manchesterunite.****
sve o nasem klubu . na incijativu nasih citatelja blog je ponovno otvoren. dodali smo mnoge opcije kao pregled utakmica manchester uniteda , te na kraju svakog kola takodjer pregled. u dnu imate i anketu i traku sa video zapisima , sa radom smo pocelo u utorak. nadam se da cete as podrzati
sve o nasem klubu . na incijativu nasih citatelja blog je ponovno otvoren. dodali smo mnoge opcije kao pregled utakmica manchester uniteda , te na kraju svakog kola takodjer pregled. u dnu imate i anketu i traku sa video zapisima , sa radom smo pocelo u utorak. nadam se da cete as podrzati
Spam, spam. Molio bih moderaciju da urgiraju.
Želio bih da se nadovežem na prethodni post vezan za naše tinejdžere. Zaista bih se složio sa tvojom konstatacijom. Svijetla budućnost je pred Unitedom, al' i pred tim igračima. Naravno, problem uvijek može postojati. A ja bih da se prisjetimo prošlog ljeta i šokantnog odlaska Pogbe koji je bio možda i najveći talenat u akademiji. Okay, momak je želio odmah u prvih XI što nije bilo moguće, a također je i zahtjevao enormnu plaću za svoje godine. Ali ono što hoću da kažem jeste da ne smijemo 2x dozvolit' identičan kiks, ne? Uglavnom, zadovoljan sam sa radom naše akademije i nadam se kako ćemo u budućnosti proizvest još velik niz igrača. A i zapravo se najviše cijene klubovi sa dobrim fudbalskim pogonom, što je hvala Bogu povezano i sa Đavolima.
Želio bih da se nadovežem na prethodni post vezan za naše tinejdžere. Zaista bih se složio sa tvojom konstatacijom. Svijetla budućnost je pred Unitedom, al' i pred tim igračima. Naravno, problem uvijek može postojati. A ja bih da se prisjetimo prošlog ljeta i šokantnog odlaska Pogbe koji je bio možda i najveći talenat u akademiji. Okay, momak je želio odmah u prvih XI što nije bilo moguće, a također je i zahtjevao enormnu plaću za svoje godine. Ali ono što hoću da kažem jeste da ne smijemo 2x dozvolit' identičan kiks, ne? Uglavnom, zadovoljan sam sa radom naše akademije i nadam se kako ćemo u budućnosti proizvest još velik niz igrača. A i zapravo se najviše cijene klubovi sa dobrim fudbalskim pogonom, što je hvala Bogu povezano i sa Đavolima.
- skolovaniprevarant
- Kontakt:
A Ravel Morrison?
Uh. Totalno sam zanemario mlađahnog Morrisona. Moj fejl, ispričavam se.
Naravno, identičan slučaj kao sa Francuzom. Al' naravno svi smo ljudi i svi griješimo pa tako i SAF. Navedeni igrači su možda bili odlični kreativci i veliki talenti, al' je njihov problem bio u 'glavi'. Naime, slava i novac su učinili svoje. Ravel je na kraju završio u WHU gdje je potpisao veoma dobar ugovor, al' je veoma brzo i poslan na kaljenje u Championship. Tačnije u Birmingham. Uglavnom, kao što sam već u prethodnom postu spomenuo; 2x istu grešku nećemo učiniti. Uvjeren sam.
Naravno, identičan slučaj kao sa Francuzom. Al' naravno svi smo ljudi i svi griješimo pa tako i SAF. Navedeni igrači su možda bili odlični kreativci i veliki talenti, al' je njihov problem bio u 'glavi'. Naime, slava i novac su učinili svoje. Ravel je na kraju završio u WHU gdje je potpisao veoma dobar ugovor, al' je veoma brzo i poslan na kaljenje u Championship. Tačnije u Birmingham. Uglavnom, kao što sam već u prethodnom postu spomenuo; 2x istu grešku nećemo učiniti. Uvjeren sam.
Morrison jeste talenat, istina. Ipak, njegova narav ce ga sprijeciti da ikada napravi bolju karijeru, igrac kao on se moze lako mijenjati, meni za njegov odlazak i nije bas toliko krivo. Pogba je druga prica, mislim da mnogi nisu jos ni svjesni, kako navijaci Uniteda tako i oni Juventusa, kakvog su igraca izgubili/dobili. To nam se nije smjelo desiti, jednostavno njegov odlazak cemo tek poceti zaliti...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pogba stvarno nije dobio pravu priliku. Pa prosle godine su Rafael i Park igrali centralne vezne protiv Blackburna (kad smo popusili 3:2 na Old Traffordu), a Pogba sjedio na klupi. Ako to nije bila jasna poruka, onda je jos tu dodan comeback Scholesa.
A kad sam ih gledao u rezervama, Morrison je bio jos bolji od Pogbe. Jednostavno klasu iznad ostalih, radio je sta je htio. Sto je jos impresivnije, dobro je se vracao i u odbranu i na terenu nije glumio nikakvu zvijezdu. Izvan je druga prica, ali mislim da je Fergie trebao dat momku pravu priliku, jer toliki je talenat da se neke stvari moraju tolerisat. Mislim da su i on i klub pogrijesili. Pogba ce svakako napravit dobru karijeru, za Ravela nisam siguran.
A kad sam ih gledao u rezervama, Morrison je bio jos bolji od Pogbe. Jednostavno klasu iznad ostalih, radio je sta je htio. Sto je jos impresivnije, dobro je se vracao i u odbranu i na terenu nije glumio nikakvu zvijezdu. Izvan je druga prica, ali mislim da je Fergie trebao dat momku pravu priliku, jer toliki je talenat da se neke stvari moraju tolerisat. Mislim da su i on i klub pogrijesili. Pogba ce svakako napravit dobru karijeru, za Ravela nisam siguran.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Istina, istina. Baš se sjetih toga momenta i naše centralne linije. Upravo sam priželjkivao Pogbu u prvih XI, ali Fergie se ipak nije odlučio na takav potez. Možda je to bio i kulminacioni razlog odlaska mladog Francuza?
Eh, mnogo je igrača bilo sa sličnim mentalitetom kao u Morrisona pa nikada nisu ostvarili karijeru kakvu su svi očekivali. Lično mi je jako žao što nikada nećemo moći gledati Ravela kao jednog od glavnih kreativaca u Manchesteru, ali šta je tu je. Potrčao je za novcem. Fergie je isuviše veliko ime u fudbalu da bi tolerisao jednog tinejdžera, ne? vdS, Giggsy, Scholes - skup velikih imena koji nikada nisu imali nikakav veći incident sa SAF-om, a svoje najbolje godine su proveli uz njega. Tu je razlika između Morrisona i navedenih imena. Odgoj.
Eh, mnogo je igrača bilo sa sličnim mentalitetom kao u Morrisona pa nikada nisu ostvarili karijeru kakvu su svi očekivali. Lično mi je jako žao što nikada nećemo moći gledati Ravela kao jednog od glavnih kreativaca u Manchesteru, ali šta je tu je. Potrčao je za novcem. Fergie je isuviše veliko ime u fudbalu da bi tolerisao jednog tinejdžera, ne? vdS, Giggsy, Scholes - skup velikih imena koji nikada nisu imali nikakav veći incident sa SAF-om, a svoje najbolje godine su proveli uz njega. Tu je razlika između Morrisona i navedenih imena. Odgoj.
Zadnja izmjena: Cooper, dana/u 21 mar 2013, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.