Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
http://****.ba/clanak/125270869003/vi ... ref=ostali" onclick="window.open(this.href);return false;
Policajca iz Miamija uhapsila je policajka floridske saobraćajne policije nakon što je radar pokazao da vozi više od 190 kilometara na sat.
Incident se dogodio 11. oktobra oko 6:30 sati. Saobraćajna policajka D.J. Watts 'snimila' je policijski automobil koji je vozio brže od 190 km/h, ali bez uključenih rotacijskih svjetala.
Watts je uključila rotacijska svjetla i dala se u potjeru za policijskim automobilom koji je vozio njen 35-godišnji kolega iz Miamija Fausto Lopez. Nakon 7-minutne potjere stigla je Lopeza i on se zaustavio. Uz prijetnju vatrenim oružjem naredila mu je da izađe van iz automobila i zatim mu je stavila lisice iako joj je objašnjavao da je brzo vozio jer kasni na drugi posao u lokalnoj školi i privela ga u policijsku stanicu.
Lopez je vrlo brzo pušten na slobodu, ali zaradio je kaznu zbog opasne vožnje. U SAD-u je to prekršaj 2. stepena zbog kojeg se ide na saslušanje na sudu.
Policajca iz Miamija uhapsila je policajka floridske saobraćajne policije nakon što je radar pokazao da vozi više od 190 kilometara na sat.
Incident se dogodio 11. oktobra oko 6:30 sati. Saobraćajna policajka D.J. Watts 'snimila' je policijski automobil koji je vozio brže od 190 km/h, ali bez uključenih rotacijskih svjetala.
Watts je uključila rotacijska svjetla i dala se u potjeru za policijskim automobilom koji je vozio njen 35-godišnji kolega iz Miamija Fausto Lopez. Nakon 7-minutne potjere stigla je Lopeza i on se zaustavio. Uz prijetnju vatrenim oružjem naredila mu je da izađe van iz automobila i zatim mu je stavila lisice iako joj je objašnjavao da je brzo vozio jer kasni na drugi posao u lokalnoj školi i privela ga u policijsku stanicu.
Lopez je vrlo brzo pušten na slobodu, ali zaradio je kaznu zbog opasne vožnje. U SAD-u je to prekršaj 2. stepena zbog kojeg se ide na saslušanje na sudu.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
i ?J.Goerges je napisao/la:
Emire opet spamaš

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Je l' ovo Monika sliku promjenilaMoggiano je napisao/la:haha,baš prije nego što sam u ušao na ovaj chat gledam njen profil na fb,moze procfiEmir ZENICA je napisao/la:Nije losa ova Monika sa ovog banera Idealno tijelo![]()

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dodao sam je ja u prijatelje hahahahaha 

Volim te Celik ! ! !
Nije,pratim je već par danaSoni je napisao/la:Je l' ovo Monika sliku promjenilaMoggiano je napisao/la:haha,baš prije nego što sam u ušao na ovaj chat gledam njen profil na fb,moze procfiEmir ZENICA je napisao/la:Nije losa ova Monika sa ovog banera Idealno tijelo![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sad saznadoh.
R.I.P legendo.

R.I.P legendo.

-
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:![]()
_____
@Biane, proberi nešto iz mog širokog repertoara, kakav crni Conan.
[youtube][/youtube]
Zivotna
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sad saznadoh.
R.I.P legendo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako sam gotivio tog čovjeka, zaista jedna sportska veličina. Iskreno mi je žao. 

Tuga, pogotovo danas doso u skoli i govorim jaranu umro Frejzer kad lik meni govori ko ti je to
, pa drugi ne zna ko je D. Petrović

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa ima relativno dosta osoba koje uopce nisu u tom fazonu,ne prate sport uopce..Heller je napisao/la:Tuga, pogotovo danas doso u skoli i govorim jaranu umro Frejzer kad lik meni govori ko ti je to, pa drugi ne zna ko je D. Petrović
![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ma to su sportski tipovi razumiju se i bave se sportom, dok je ironija da ja i jedan drug nikad ne prisustvujemo fizickom, pijemo ne bavimo se sportom znamo ko su Frejzer, Lav Jashin, Iguadola, PetrovicDylan Dog je napisao/la:Pa ima relativno dosta osoba koje uopce nisu u tom fazonu,ne prate sport uopce..Heller je napisao/la:Tuga, pogotovo danas doso u skoli i govorim jaranu umro Frejzer kad lik meni govori ko ti je to, pa drugi ne zna ko je D. Petrović
![]()

Nullius in verba
-
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Pa ima relativno dosta osoba koje uopce nisu u tom fazonu,ne prate sport uopce..Heller je napisao/la:Tuga, pogotovo danas doso u skoli i govorim jaranu umro Frejzer kad lik meni govori ko ti je to, pa drugi ne zna ko je D. Petrović
![]()
a osobito one koje idu u školu i nisu ni bile rođene dok je npr. petrović bio živ
- Megamon
- Kontakt:
Frutko imal' sta na vugla 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Real brutalno uradjen na novom PES-u.Jutros uzeo CD za plejku i burazera koji me inace stalno maltretirao sa Barsom pocepam da je to strasno. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
To je jer ne znašDevil je napisao/la:Real brutalno uradjen na novom PES-u.Jutros uzeo CD za plejku i burazera koji me inace stalno maltretirao sa Barsom pocepam da je to strasno.

@Megamon kad dodjem u Sarajevo naćeš mi kakvu rodicu

Kakve veze ima, ipak je on jedna od najvecih figura u kosarci i jedan od najboljih ako ne i najbolji evropski kosarkaskakavdanakneiskustvu je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Pa ima relativno dosta osoba koje uopce nisu u tom fazonu,ne prate sport uopce..Heller je napisao/la:Tuga, pogotovo danas doso u skoli i govorim jaranu umro Frejzer kad lik meni govori ko ti je to, pa drugi ne zna ko je D. Petrović
![]()
a osobito one koje idu u školu i nisu ni bile rođene dok je npr. petrović bio živ
Nullius in verba
Pa nisam mogao napredovati da ga jbs tako brzo.Heller je napisao/la:To je jer ne znašDevil je napisao/la:Real brutalno uradjen na novom PES-u.Jutros uzeo CD za plejku i burazera koji me inace stalno maltretirao sa Barsom pocepam da je to strasno.![]()
@Megamon kad dodjem u Sarajevo naćeš mi kakvu rodicu
Casillas brani sve zivo sa metar,dva,pet,trideset nije bitno sve zive lopte hvata.
Pepe i Carvalho na stoperima kao na proslom pesu Vidic i Ferdinand,Ramos takodje lud,najlosija karika definitivno Marcelo.
Zadnji vezni Lassana,brate kao neka fuzija fizikalija Yaye,udaranja Gatuza,pasa Carricka i pregleda igre Essiena.

Ronaldo prejeben,ne treba ni pricati.
Benzema.

Kaka na poluspicu,ni u najboljim danima u Milanu nije bio onako napravljen.
Jedino sto su ukenjali i to bas je Di Maria,kao da igra u nekom nizeligasu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Evo ja igram FM, 3 save sa Slobodom sve nesto nije stimalo i napravim seriju od 6 pobjeda i onda me **** Kozara raspe kod kuce 

Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 159 gostiju.