Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ma znalo se da Real moze stici tu prednost i razbiti Borussiu kuci, mislim, obicna logika, ja prvi sam rekao da Real prolazi (dobro, umalo) ali eto promasili su previse prilika i na kraju zabili ipak premalo, al treba im cestitati na pristupu makar u ovoj utakmici.
...Život za Široki...
samo se nadam da je sada svima jasno da je benzema izmislio fudbal za higuaina 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ono je morao penal bit Weeb nam se sveti za Mancu majke mi!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
zaboravljate da je i dortmund profulao 2 100% sanse
nisam mislio na tebe lbj, tebi nista nije jasno inace 

Više se Borusija isfulala...razvlili su Real u drugom poluvremenu, tri mrtva zicera nisu zabili (Gundogan i Lewandowski 2X) i sebi dozvolili napetu završnicu....da su to zabili, davno bi tekma bila riješena.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma znalo se da Real moze stici tu prednost i razbiti Borussiu kuci, mislim, obicna logika, ja prvi sam rekao da Real prolazi (dobro, umalo) ali eto promasili su previse prilika i na kraju zabili ipak premalo, al treba im cestitati na pristupu makar u ovoj utakmici.
nije bio penal, al nek vam se sveti, trebao vam je i crveni koji datemir18 je napisao/la:Ono je morao penal bit Weeb nam se sveti za Mancu majke mi!

steta imate za cime da zalite prva tekma je olducila dobrim djelom ,te prvih 15 i zadnjih 10 minuta revans tekme stvarno steta ,da se malo bolje odigralo u dortmundu sad bi vi mozda slavili al sta je tu je ,nafakaska ekipa domuza je prosla nebrinite mi cemo vas osvetiti i to sa merakom.
poz zivili

Da su da je webb svirno onu ruku SBB KBBbluemania je napisao/la:Više se Borusija isfulala...razvlili su Real u drugom poluvremenu, tri mrtva zicera nisu zabili (Gundogan i Lewandowski 2X) i sebi dozvolili napetu završnicu....da su to zabili, davno bi tekma bila riješena.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma znalo se da Real moze stici tu prednost i razbiti Borussiu kuci, mislim, obicna logika, ja prvi sam rekao da Real prolazi (dobro, umalo) ali eto promasili su previse prilika i na kraju zabili ipak premalo, al treba im cestitati na pristupu makar u ovoj utakmici.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
To nikad nije bilo upitno.LenBias je napisao/la:samo se nadam da je sada svima jasno da je benzema izmislio fudbal za higuaina
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Toxicity je napisao/la:To nikad nije bilo upitno.LenBias je napisao/la:samo se nadam da je sada svima jasno da je benzema izmislio fudbal za higuaina
APSULUTNO!
Ima li za tekma za trece mjesto da razbacimo sa Farsom...?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Web je kriv sto je Real ispao
Pa logicno
Borusia ponovo dominirala vecim dijelom utakmice, osim mozda prvoh 15 i zadnjih 10 min.,steta sto neka od onih prilika Lew ili onaj zicer Gunde ne udje, al, sve u svemu, Dortmund, apsolutno zasluzeno ide na Wembley!

Borusia ponovo dominirala vecim dijelom utakmice, osim mozda prvoh 15 i zadnjih 10 min.,steta sto neka od onih prilika Lew ili onaj zicer Gunde ne udje, al, sve u svemu, Dortmund, apsolutno zasluzeno ide na Wembley!
Ne brukaj se, ruka je bila van 16emir18 je napisao/la:Ono je morao penal bit Weeb nam se sveti za Mancu majke mi!

Ne možeš se nadati ničemu dobrom kad' za 17' fuliš onakve tri šanse, pa čak i ako pred sami kraj vodiš 2:0. Al' eto nice try, ako ništa. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Djecko vidim da si klinac i da ne rezabiras sta tipkas ali molim te kad budes htio da postas MOLIM TE procitaj taj svoj post jos jednomGAL je napisao/la:steta imate za cime da zalite prva tekma je olducila dobrim djelom ,te prvih 15 i zadnjih 10 minuta revans tekme stvarno steta ,da se malo bolje odigralo u dortmundu sad bi vi mozda slavili al sta je tu je ,nafakaska ekipa domuza je prosla nebrinite mi cemo vas osvetiti i to sa merakom.![]()
poz zivili

kako zasluzeno pice jedne,provukli se protiv Malage, tamo imali srece da zabiju 4 komada ba, haje reci da nije bila ruka i penal?BoBo89 je napisao/la:Web je kriv sto je Real ispaoPa logicno
![]()
Mozda zaigra u finalu 2020 godineJohnLennon je napisao/la:CRISTIANO RONALDO.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
ma kako nije druze, pola ih kuje gonzala kamenog spavaca u zvijezdeToxicity je napisao/la:To nikad nije bilo upitno.LenBias je napisao/la:samo se nadam da je sada svima jasno da je benzema izmislio fudbal za higuaina

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.