Šta reći,Patrice_Evra_3 je napisao/la:http://chevrolet-manutd-360fanpic3.tag. ... /index.php
Svi u potragu za @Cartmanom.
sve indijci i kinezi u publici

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Šta reći,Patrice_Evra_3 je napisao/la:http://chevrolet-manutd-360fanpic3.tag. ... /index.php
fakat, ja bih njima zabranio ulaz, dodju niti znaju navijati niti sta kog vraga, ko da su u teatru a ne na stadionuMoR je napisao/la:Šta reći,Patrice_Evra_3 je napisao/la:http://chevrolet-manutd-360fanpic3.tag. ... /index.php
sve indijci i kinezi u publici
Trazili su da se uvede to, i da bude dozvoljeno da se stoji na tom dijelu stadiona. Ne znam jesu li se dogovorili sa klubom.Fergie je napisao/la:Nemam nista protiv toga da dolaze turiski, biznismeni na stadion, ali bi volio kada bi se odredila jedna posebna tribina gdje bi bili oni pa hajmo reci pravi navijaci Uniteda, koji ce pjevati citavu utakmicu. Nesto kao kod nas sto imamo, sjever, jug i tako to, samo malo kulturnija verzija normalno
yebiga, vecina kad bi sa ovih prostora otisla navijala bi, a koliko sam vidio kineze ni da A progovre, samo znaju mahati i slikati se na stadionuneo je napisao/la:A kao mi, Bosanci smo bolji od Indijaca !? Po cemu bogati, da nemamo mozda veci !? U svemu najbolji, najpametnij, a zadnja rupa, il' ti ga pakaš Evrope.
Ovo je klasični nacizam. Razvrstavanje na etničkoj osnovi.QUARESMA 18<<< je napisao/la: fakat, ja bih njima zabranio ulaz, dodju niti znaju navijati niti sta kog vraga, ko da su u teatru a ne na stadionu
upravu je,sto bi ti koji ti babo drzi firmu kupio kartu i tako uzeo mjesto pravom i rodjenom navijacu manutd koji bi navijao a ti sjedis i slikas i kese oko tebe iz fan shopa ,satovi,majice, kupio nani da stavis na zid sat manchestera .DukeOfWellington je napisao/la:Ovo je klasični nacizam. Razvrstavanje na etničkoj osnovi.QUARESMA 18<<< je napisao/la: fakat, ja bih njima zabranio ulaz, dodju niti znaju navijati niti sta kog vraga, ko da su u teatru a ne na stadionu
Da ne pričam o tome da si ti sebi dao za pravo da određuješ kako će se ko ponašati na stadionu. Ko si ti da kažeš da se na stadionu treba navijat'?
Možda bi ti bilo bolje da počneš navijati za klub iz neke druge države, jer su tvoji stavovi klasična negacija Britanskog, a posebno Londonskog naslijeđa u kojem živi preko 20% ljudi azijskog porijekla.
Koja drskost.
Ko si pak sad ti da određuješ ko je pravi navijač? A rođeni navijač ne postoji, to je biološki nemoguće.FCUM je napisao/la: upravu je,sto bi ti koji ti babo drzi firmu kupio kartu i tako uzeo mjesto pravom i rodjenom navijacu manutd koji bi navijao a ti sjedis i slikas i kese oko tebe iz fan shopa ,satovi,majice, kupio nani da stavis na zid sat manchestera .
Ako ćeš se tako dobro osjećati, onda da, to je stvar izbora, npr. nekome je ljepše otići na tekmu, sjediti i diviti se igri, uz hot-dog, colu, kokice i uživati (ili gledati iz lože gdje imaš ića i pića dok ti se ne zgadi i plazmu i specijalna sjedišta itd), dakle nešto slično kao što ameri rade, negoli skakati cijelo vrijeme i čekati da te neko gurne, udari ili nešto gore i još sve to uz smrad vutre i alkoholisanih maloljetnika koji su skloni devijantnom ponašanjuahmad_tz je napisao/la:pa sta treba onda raditi na utakmici svega ti, jesti kospe i diviti se pasovima
Zato što imaš para i može ti se, jednostavna ekonomska računica, jer za klub je ekonomski korisniji takav navijač koji će potrošiti brdo love na raznorazne rekvizite iz fan shopa, pored karte za tekmu i originalnih dresova i šta li sve ne, od onog koji će jedva skupiti lovu za tekmu i još na istoj biti potencijalni rizik i troublemakerFCUM je napisao/la: upravu je,sto bi ti koji ti babo drzi firmu kupio kartu
Što da ne, ako ti to odgovara. Još uvijek nisam čuo da je takvo ponašanje zabranjeno na utakmicama.ahmad_tz je napisao/la:pa sta treba onda raditi na utakmici svega ti, jesti kospe i diviti se pasovima
U to vrijeme je ovo bio specijalitet Uniteda. Rooney, Ronaldo, Tevez, Park i Nani su dominirali u kontrama. Par puta su Arsenalu tako zabili. A pogledajte kako je brz Rooney bio ovdje, i onda recite da nije danas sporiji...xGGMU je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ehh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.