Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 21 maj 2013, 15:56

Bogami puno šire :mrgreen:
Vođa zna.

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 21 maj 2013, 15:58

Sa FA kupom smo zapoceli post za njim ga treba i zavrsiti, koliko znam imamo samo jednu titulu manje od Manchester-a.
Samo WENGER istina je!!!

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 21 maj 2013, 16:08

nedim1993 je napisao/la: naravno da sam ja mlad. ja sam najmlađi forumaš ovde. svi ste vi 40+ . vazda ista priča :mrgreen:
šemsudin1998. :mrgreen: 15 Jahre alt aus Bosnia :mrgreen: očekujem da me ne podyebavate zbog godina barem ovi moji :mrgreen:
Saurman je napisao/la:Ako Wenger potroši 70 £ mil tj nekih 82 € mil, iznenadiće sve na ovom forumu a i šire. :)
Nadam se da hoće, kad će ako neće sad? Vrijeme je za još jedan bljesak Arsenala. Sad imamo čvrstu odbranu, labilnu sredinu, koja se MORA pojačati i napad koji može i MORA bit bolji.

Eto, dva igrača, napadač i vezni. 50 miliona, podijeli eto 30:20, to su dva igrača koji bi sasvim sigurno poboljšali igru. Takav je vakat došao da moramo dat dosta keša za dobrog igrača, jbg.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 21 maj 2013, 16:55

BREAKING NEWS: Stevan Jovetić and his agent Ramadani are in
London to finalize a record-breaking €29 million move to Arsenal.
****: Gazzetta dello Sport

Arsenal je veliki klub, a uz par promijena bi bio savršen"

Marseille in for Gervinho according to France Football !
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 21 maj 2013, 17:14

Glupo mi se ponavljati stalno kada svi skoro pa znamo sta nam treba... Samo trosenje nekih velikih cifara i dovodjenje nekih izvikanih imena je bezveze. Ne mogu da vjerujem da neko navija za Arsenal a prizeljkuje to... Pa ja volim Arsenal zato sto je jedan od zadnjih bastiona zdravog razuma u fudbalu! Ali nebitno...
Yaya Sanogo: "Arsenal could be a great club for me, I scored nine goals this season with Auxerre and they think I can improve my level in England. am pleased to be following in the footsteps of Abou Diaby who came through from Auxerre. There are many teams interested in me, but Arsenal is my choice."

Izgleda da nam je ovo prvo pojacanje! Momak odlican njega sam prizeljkivao i prosle godine... Ono neko za buducnost, ono negativno po meni je da izgleda konacno kazemo bye,bye Afobe i Joe Cambell.
[youtube][/youtube]
Kako god izgleda smo munili jos jednog predobrog talenta gdje ne sumnjam da ce izrasti u rasnog golgetera.

Nadam se da ce drugo biti Jo-Jo... Svi pisu pa i Gazzeta (koja je okrenuta Juventusu) da je Ramadani u Londonu i sredjuje situaciju. Htjeli ste veliko ime, evo ga! Htio je Ramadani da ga uvalja u Italiji gdje on ima jake uticaje ali izgelda je pobjedila Fiorentina i njena zelja da ne jaca konkurenciju ;) Sada da se i to potvrdi pa da zalijemo ! :D
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 21 maj 2013, 17:37

Jel Sanogo deal ofišl? Kažu da je Auxerre objavio?!?

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 21 maj 2013, 17:39

slika

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 21 maj 2013, 17:51

Poslije Stevana nam eto Strootmana :D
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 21 maj 2013, 18:32

Jovetić je svom agentu rekao da želi samo u Juventus i da pregovara samo sa Juventusom iako ga Fiorentina želi prodati Arsenalu. To je zadnja informacija.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 21 maj 2013, 20:58

Jovetic je reko da bi mu bilo.odlično u Londonu i da mu prija interes :)

Btw vijest sa Sanogom mi je uljepsala ovaj totalno loš dan...

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 maj 2013, 20:59

slika

8-)

ronniesullivan
Kontakt:

Post Postao/la ronniesullivan » 21 maj 2013, 22:29

Profesor je napisao/la:slika

8-)
Izjavio je Jacki da bi zelio kapitensku oko ruke sto da ne.. ;) :D
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 21 maj 2013, 22:40

Andrej je napisao/la:Jovetić je svom agentu rekao da želi samo u Juventus i da pregovara samo sa Juventusom iako ga Fiorentina želi prodati Arsenalu. To je zadnja informacija.
Odakle ti to ?

Njegov agent se trenutno nalazi u Londonu, i pocinju zvanicni pregovori sa Arsenalom.
Victoria Concordia Crescit.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 maj 2013, 22:53

according to twitter :roll:

Ma nista nasjedati laznim info. Kad bude na stranici Arsenal.com ili sky sportu, onda vjerovati, a do tada sam moliti Allaha da ce bit nesta.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 maj 2013, 23:07

što svake godine tragi topnici :lol: . Znate da se sa nama svi povezuju. Pa tako bolje da i sebe i nas ostale poštedite patnje zvane glasine i vjerujemu samo skayu i oficijalnoj stranici naravno :D
Vođa zna.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 maj 2013, 23:18

Gunner4 je napisao/la: Nadam se da ce drugo biti Jo-Jo... Svi pisu pa i Gazzeta (koja je okrenuta Juventusu) da je Ramadani u Londonu i sredjuje situaciju. Htjeli ste veliko ime, evo ga! Htio je Ramadani da ga uvalja u Italiji gdje on ima jake uticaje ali izgelda je pobjedila Fiorentina i njena zelja da ne jaca konkurenciju ;) Sada da se i to potvrdi pa da zalijemo ! :D
E ovdje te je neko dobro zeznuo, kakva Gazzeta i Juventus, oni uvijek huškaju protivnika Juventusa, oni su najviše okrenuti Milanu.

Ali sigurno je da će Fiorentina uraditi sve kako Jovetic ne bi presao u Juventus, jer oni ne vole Juventus, a tesko bi podnijeli da im se ponovi novi "Baggio". A kako se piše još od prošle sezone da je njegova želja Juventus, što je i Ramadani skoro potvrdio.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 22 maj 2013, 00:42

Dovođenjem ovog malog Yaye Sanogo-a,mislim se neće više napadača dovodit,jedino Stevan ako dođe ali ne vjerujem da bi ga Vođa baš u špic gurnuo,mislim ako dođe da on ide na lijevi bok...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 maj 2013, 00:44

Andrej je napisao/la:Jovetić je svom agentu rekao da želi samo u Juventus i da pregovara samo sa Juventusom iako ga Fiorentina želi prodati Arsenalu. To je zadnja informacija.
Ja sam cuo da je Jovetic agentu rekao da ce sebi pucati u glavu ukoliko ne ode u Juventus.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 22 maj 2013, 09:47

BigBigBang je napisao/la:
Ja sam cuo da je Jovetic agentu rekao da ce sebi pucati u glavu ukoliko ne ode u Juventus.
Citao sam i ja to, al su pogresno preveli sa crnogorskog, rekao je da ce mu Moggi pucat u glavu ako ne predje.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

ronniesullivan
Kontakt:

Post Postao/la ronniesullivan » 22 maj 2013, 10:13

nedim1993 je napisao/la:što svake godine tragi topnici :lol: . Znate da se sa nama svi povezuju. Pa tako bolje da i sebe i nas ostale poštedite patnje zvane glasine i vjerujemu samo skayu i oficijalnoj stranici naravno :D
+1
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.