Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- arsengunner
- Kontakt:
Re: Arsenal
Sa FA kupom smo zapoceli post za njim ga treba i zavrsiti, koliko znam imamo samo jednu titulu manje od Manchester-a.
Samo WENGER istina je!!!
šemsudin1998.nedim1993 je napisao/la: naravno da sam ja mlad. ja sam najmlađi forumaš ovde. svi ste vi 40+ . vazda ista priča

Nadam se da hoće, kad će ako neće sad? Vrijeme je za još jedan bljesak Arsenala. Sad imamo čvrstu odbranu, labilnu sredinu, koja se MORA pojačati i napad koji može i MORA bit bolji.Saurman je napisao/la:Ako Wenger potroši 70 £ mil tj nekih 82 € mil, iznenadiće sve na ovom forumu a i šire.
Eto, dva igrača, napadač i vezni. 50 miliona, podijeli eto 30:20, to su dva igrača koji bi sasvim sigurno poboljšali igru. Takav je vakat došao da moramo dat dosta keša za dobrog igrača, jbg.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
BREAKING NEWS: Stevan Jovetić and his agent Ramadani are in
London to finalize a record-breaking €29 million move to Arsenal.
****: Gazzetta dello Sport
Arsenal je veliki klub, a uz par promijena bi bio savršen"
Marseille in for Gervinho according to France Football !
London to finalize a record-breaking €29 million move to Arsenal.
****: Gazzetta dello Sport
Arsenal je veliki klub, a uz par promijena bi bio savršen"
Marseille in for Gervinho according to France Football !
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Glupo mi se ponavljati stalno kada svi skoro pa znamo sta nam treba... Samo trosenje nekih velikih cifara i dovodjenje nekih izvikanih imena je bezveze. Ne mogu da vjerujem da neko navija za Arsenal a prizeljkuje to... Pa ja volim Arsenal zato sto je jedan od zadnjih bastiona zdravog razuma u fudbalu! Ali nebitno...
Izgleda da nam je ovo prvo pojacanje! Momak odlican njega sam prizeljkivao i prosle godine... Ono neko za buducnost, ono negativno po meni je da izgleda konacno kazemo bye,bye Afobe i Joe Cambell.
[youtube][/youtube]
Kako god izgleda smo munili jos jednog predobrog talenta gdje ne sumnjam da ce izrasti u rasnog golgetera.
Nadam se da ce drugo biti Jo-Jo... Svi pisu pa i Gazzeta (koja je okrenuta Juventusu) da je Ramadani u Londonu i sredjuje situaciju. Htjeli ste veliko ime, evo ga! Htio je Ramadani da ga uvalja u Italiji gdje on ima jake uticaje ali izgelda je pobjedila Fiorentina i njena zelja da ne jaca konkurenciju
Sada da se i to potvrdi pa da zalijemo ! 
Yaya Sanogo: "Arsenal could be a great club for me, I scored nine goals this season with Auxerre and they think I can improve my level in England. am pleased to be following in the footsteps of Abou Diaby who came through from Auxerre. There are many teams interested in me, but Arsenal is my choice."
Izgleda da nam je ovo prvo pojacanje! Momak odlican njega sam prizeljkivao i prosle godine... Ono neko za buducnost, ono negativno po meni je da izgleda konacno kazemo bye,bye Afobe i Joe Cambell.
[youtube][/youtube]
Kako god izgleda smo munili jos jednog predobrog talenta gdje ne sumnjam da ce izrasti u rasnog golgetera.
Nadam se da ce drugo biti Jo-Jo... Svi pisu pa i Gazzeta (koja je okrenuta Juventusu) da je Ramadani u Londonu i sredjuje situaciju. Htjeli ste veliko ime, evo ga! Htio je Ramadani da ga uvalja u Italiji gdje on ima jake uticaje ali izgelda je pobjedila Fiorentina i njena zelja da ne jaca konkurenciju

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Jel Sanogo deal ofišl? Kažu da je Auxerre objavio?!?
Poslije Stevana nam eto Strootmana 

Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Jovetić je svom agentu rekao da želi samo u Juventus i da pregovara samo sa Juventusom iako ga Fiorentina želi prodati Arsenalu. To je zadnja informacija.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Jovetic je reko da bi mu bilo.odlično u Londonu i da mu prija interes 
Btw vijest sa Sanogom mi je uljepsala ovaj totalno loš dan...

Btw vijest sa Sanogom mi je uljepsala ovaj totalno loš dan...
- ronniesullivan
- Kontakt:
Izjavio je Jacki da bi zelio kapitensku oko ruke sto da ne..Profesor je napisao/la:

''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''
- HighburyHigh
- Kontakt:
Odakle ti to ?Andrej je napisao/la:Jovetić je svom agentu rekao da želi samo u Juventus i da pregovara samo sa Juventusom iako ga Fiorentina želi prodati Arsenalu. To je zadnja informacija.
Njegov agent se trenutno nalazi u Londonu, i pocinju zvanicni pregovori sa Arsenalom.
Victoria Concordia Crescit.
according to twitter
Ma nista nasjedati laznim info. Kad bude na stranici Arsenal.com ili sky sportu, onda vjerovati, a do tada sam moliti Allaha da ce bit nesta.

Ma nista nasjedati laznim info. Kad bude na stranici Arsenal.com ili sky sportu, onda vjerovati, a do tada sam moliti Allaha da ce bit nesta.
što svake godine tragi topnici
. Znate da se sa nama svi povezuju. Pa tako bolje da i sebe i nas ostale poštedite patnje zvane glasine i vjerujemu samo skayu i oficijalnoj stranici naravno 

Vođa zna.
E ovdje te je neko dobro zeznuo, kakva Gazzeta i Juventus, oni uvijek huškaju protivnika Juventusa, oni su najviše okrenuti Milanu.Gunner4 je napisao/la: Nadam se da ce drugo biti Jo-Jo... Svi pisu pa i Gazzeta (koja je okrenuta Juventusu) da je Ramadani u Londonu i sredjuje situaciju. Htjeli ste veliko ime, evo ga! Htio je Ramadani da ga uvalja u Italiji gdje on ima jake uticaje ali izgelda je pobjedila Fiorentina i njena zelja da ne jaca konkurencijuSada da se i to potvrdi pa da zalijemo !
Ali sigurno je da će Fiorentina uraditi sve kako Jovetic ne bi presao u Juventus, jer oni ne vole Juventus, a tesko bi podnijeli da im se ponovi novi "Baggio". A kako se piše još od prošle sezone da je njegova želja Juventus, što je i Ramadani skoro potvrdio.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Dovođenjem ovog malog Yaye Sanogo-a,mislim se neće više napadača dovodit,jedino Stevan ako dođe ali ne vjerujem da bi ga Vođa baš u špic gurnuo,mislim ako dođe da on ide na lijevi bok...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Ja sam cuo da je Jovetic agentu rekao da ce sebi pucati u glavu ukoliko ne ode u Juventus.Andrej je napisao/la:Jovetić je svom agentu rekao da želi samo u Juventus i da pregovara samo sa Juventusom iako ga Fiorentina želi prodati Arsenalu. To je zadnja informacija.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Citao sam i ja to, al su pogresno preveli sa crnogorskog, rekao je da ce mu Moggi pucat u glavu ako ne predje.BigBigBang je napisao/la:Ja sam cuo da je Jovetic agentu rekao da ce sebi pucati u glavu ukoliko ne ode u Juventus.Andrej je napisao/la:Jovetić je svom agentu rekao da želi samo u Juventus i da pregovara samo sa Juventusom iako ga Fiorentina želi prodati Arsenalu. To je zadnja informacija.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- ronniesullivan
- Kontakt:
+1nedim1993 je napisao/la:što svake godine tragi topnici. Znate da se sa nama svi povezuju. Pa tako bolje da i sebe i nas ostale poštedite patnje zvane glasine i vjerujemu samo skayu i oficijalnoj stranici naravno
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.