FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bojamora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bojamora » 31 maj 2021, 13:02

Dejan1921 je napisao/la:
31 maj 2021, 10:22
Bespredmetno je pričati o napretku, planovima, stabilizaciji sa ovim ljudima u klubu. Poslije ovakve sezone ne pokupiti stvari i otići, mogu samo najveći đoneri. A oni još preko svojih novinara i medija pišu o planovima, pregovaraju sa trenerima. Za mjesec i po dana novo prvenstvo počinje mi tek za dvije sedmice ćemo održati skupštinu. Kako stoje stvari na početku priprema daj Bože da budemo imali igrača da mogu na dva gola na treningu da odigraju.
Znači ti predlažeš da se otjera svako ko je osto u klubu. Dobro. i šta dalje. Da možda zaključamo kapiju. Ili da tebi damo ključeve.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 31 maj 2021, 13:04

Svi da odu da samo Amar neka ostane da opet dovode svoje pa onda sve tako dok ne potrefi.

A i tada se on sve pita, radi sta hoce, ovi samo da mu pare donose.

...

Šalu na stranu treba nam restart kluba, uprava, skupstina, sve strukutre a mnogima rampu staviti kada je u pitanju klub.
Mjau !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 maj 2021, 13:05

Imam osjecaj da je opis "posvecen" nekim igracima. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 31 maj 2021, 13:08

LjoZee je napisao/la:
31 maj 2021, 13:05

Imam osjecaj da je opis "posvecen" nekim igracima. :D
Dao Bog da i ovom uskoro vidimo leđa....
Tolike godine u klubu i još pojedine uzima kašikom na borbenost...
Mogu i ja biti borben a da ne znam pasa odigrati i centaršut uputiti :kafa:
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 31 maj 2021, 13:08

Machak je napisao/la:
31 maj 2021, 13:04
Svi da odu da samo Amar neka ostane da opet dovode svoje pa onda sve tako dok ne potrefi.

...

Šalu na stranu treba nam restart kluba, uprava, skupstina, sve strukutre a mnogima rampu staviti kada je u pitanju klub.
Ako nemaš šta pametnije napisati ili šuti ili malo razmisli pa onda nešto napiši.

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 31 maj 2021, 13:11

bojamora je napisao/la:
31 maj 2021, 13:08
Machak je napisao/la:
31 maj 2021, 13:04

...

Ako nemaš šta pametnije napisati ili šuti ili malo razmisli pa onda nešto napiši.
Koji si ti bot!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 31 maj 2021, 13:16

Baš sam uzo da vidim koji je to sastav koji je najčešče započinjao utakmicu u ovoj, jednoj od najgorih a možda i najgoroj polusezoni koju pamtim.

................Erić...........................

...Stevanović......Ikić.......Miletić.........Miličević.....

.......Bojo........Alispahić.........Čeliković,,....

........Mujezinović.........Juričić..........Bekrić......

Rezerve: Bender, Štilić, Šehić, Kosorić, Blažević, Zec, Gasal

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 31 maj 2021, 13:24

bojamora je napisao/la:
31 maj 2021, 13:02
Dejan1921 je napisao/la:
Bespredmetno je pričati o napretku, planovima, stabilizaciji sa ovim ljudima u klubu. Poslije ovakve sezone ne pokupiti stvari i otići, mogu samo najveći đoneri. A oni još preko svojih novinara i medija pišu o planovima, pregovaraju sa trenerima. Za mjesec i po dana novo prvenstvo počinje mi tek za dvije sedmice ćemo održati skupštinu. Kako stoje stvari na početku priprema daj Bože da budemo imali igrača da mogu na dva gola na treningu da odigraju.
Znači ti predlažeš da se otjera svako ko je osto u klubu. Dobro. i šta dalje. Da možda zaključamo kapiju. Ili da tebi damo ključeve.
upravu si bruda (mozgonja) treba ostaviti ove da nas zakljucaju :tokralju:

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 31 maj 2021, 13:26

bojamora je napisao/la:
Dejan1921 je napisao/la:
Ma jok nego ćemo dati tebi i tati Amaru. Tada ćeš se moći sa sjevera zaletiti da mu uletiš u guzicu toliko duboko da svi zaborave da si ikad i postojao. U početku si bio zanimljiv ali si vremenom postao iritantni bot. Stvarno ne znam što te dosad nisu maknuli sa ovog foruma.
Ti si moj Željo, veliki Željo!

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 31 maj 2021, 13:28

Omark je napisao/la:
30 maj 2021, 23:59
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
30 maj 2021, 23:54
Omark je napisao/la:
30 maj 2021, 23:43
Nadam se da Mema ostaje član stručnog štaba!

BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!

Bas volis Memsona.
Preuzeo je na sebe nešto što nije morao, a to može samo osoba koja istinski voli klub. Nemamo luksuz više da se takvih rješavamo. :salut:
Svi mi istinski volimo klub što ne znači da smo stručni da preuzmemo neku poziciju. Hvala Memi ali nije on za šefa stručnog štaba. Za pomoćnika može nekako i proći
Ti si moj Željo, veliki Željo!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 31 maj 2021, 13:40

Ma prvi put u zivotu nekako sam se sklonio od Zelje,vjerovatno s obizrom da ce ovi ostati ,necu nesto ni pratiti,pogledat cu rezultat i to je to,nemam ja zivaca za ovo,bice nekad valjda opet stari Zeljo..

Ne znam pratiti i pruzati podrsku ovim stvarima trenutnim je isto kao da podrzavas kriminal i lopovluk,**** to ima vaznijih stvari u zivotu,ovdje vise ne vidim nikakav smisao ,klub je zarobljen,u polusezoni imamo jednu nebitnu pobjedu,niko ni da preduzme odgovornost,kao da je sve normalno,kao da je idila,sto bih se nervirao,nek idu svi u pm.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 31 maj 2021, 13:51

Erić :wave:

Nastavi niz !
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 31 maj 2021, 13:52

PupanOzdrljic je napisao/la:
31 maj 2021, 13:26
bojamora je napisao/la:
Dejan1921 je napisao/la:
Ma jok nego ćemo dati tebi i tati Amaru. Tada ćeš se moći sa sjevera zaletiti da mu uletiš u guzicu toliko duboko da svi zaborave da si ikad i postojao. U početku si bio zanimljiv ali si vremenom postao iritantni bot. Stvarno ne znam što te dosad nisu maknuli sa ovog foruma.
Nisam ni spmeno Amara. Eto on je otjeran al ne mogu shvati da se neko naziva Željinim navijačem a želi da se dalje tjeraju i igrači i ljudi koji su ostali u klubu. Mislio sam da nam to samo pitari žele. Ko god da je osto treba se potruditi da se nekako dovede Meša i da se pokuša zadržati što više igrača. To bi morao biti plan A a ako ne može onda pokušat nešto drugo a to može biti samo povratak Amara na klupu. Ne zanimaju me uvrede jer mi je prije svega stalo da se klub izvuče iz ovog belaja.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 31 maj 2021, 13:53

Ericu i ti takodjer idi u pm.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 31 maj 2021, 13:54

bojamora je napisao/la:
31 maj 2021, 13:52
31 maj 2021, 13:26
bojamora je napisao/la:

Nisam ni spmeno Amara. Eto on je otjeran al ne mogu shvati da se neko naziva Željinim navijačem a želi da se dalje tjeraju i igrači i ljudi koji su ostali u klubu. Mislio sam da nam to samo pitari žele. Ko god da je osto treba se potruditi da se nekako dovede Meša i da se pokuša zadržati što više igrača. To bi morao biti plan A a ako ne može onda pokušat nešto drugo a to može biti samo povratak Amara na klupu. Ne zanimaju me uvrede jer mi je prije svega stalo da se klub izvuče iz ovog belaja.
Nadam se da se šališ. :salut:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 31 maj 2021, 13:57

Mrssss! Ajmo cistka.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 maj 2021, 13:59

31 maj 2021, 13:28
Omark je napisao/la:
30 maj 2021, 23:59
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
30 maj 2021, 23:54

Bas volis Memsona.
Preuzeo je na sebe nešto što nije morao, a to može samo osoba koja istinski voli klub. Nemamo luksuz više da se takvih rješavamo. :salut:
Svi mi istinski volimo klub što ne znači da smo stručni da preuzmemo neku poziciju. Hvala Memi ali nije on za šefa stručnog štaba. Za pomoćnika može nekako i proći
Nemoj ga pupane ni za pomocnika, molim te. Evo i ovi silni kondicioni onaj majmun profa, pa mi smo najnespremnija ekipa lige i on i dalje se vodi u klubu.
Napolje olos.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 31 maj 2021, 14:02

Ode Gušin pulen hvala Bogu. U crno nas je zavio idiot.
Željezničar za život cijeli!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 31 maj 2021, 14:03

Memic moze voditi Stupcanicu i to mu je vrh.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 31 maj 2021, 14:05

Hahahaha Bože sačuvaj :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.