Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ovi vasi nisu normalni sta fulaju veceras 

E neka, nek pogledaju kako su odigrali pic.kasto u Dortmundu mutavci jedni glupi, sad treba dati 3 gola a već si promašio 3 zicera. 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
joj pipite
kakvi pasovi
do poluvremena mora bar jedan pasti...

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
trebas 3-0 da vodis a ono jos uvijek 0 0
nezna se ko je veci flop di maria ili higuain
nazalost to bi bilo to za ovogodisnju ligu prvaka, umjesto da smo sada na nuli nakon onih pocetnih 20 minuta mi i dalje imamo isto golova zaostatka, porazavajuce neefikasni
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Di Maria bog loših ubačaja..
Real Madrid
Real Madrid
Ovaj golman borusije trebo dobiti 4 zuta zbog zadrzavanja
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
jel samo mene krampa higuain i retardinjo di maria nerviraju!
- Neutralan88
- Kontakt:
ma nije di marija toliko kriv za ovo sto je 0:0
više su krivi hinguain, ronaldo i ozil zbog promašenih zicera
više su krivi hinguain, ronaldo i ozil zbog promašenih zicera

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A Ramos zbog laktova na Lewatu isto tolikoHarrison je napisao/la:Ovaj golman borusije trebo dobiti 4 zuta zbog zadrzavanja

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
benzema i kaka unutra, ozil i di maria/higuain vani, sve u napad pa sta nam bude, drugog nacina nema, ronaldo nije kriv, njegov zicer je bio u desetinki sekunde, ozil i higuain su profulali ciste izradjene prilike
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- anonymousHD
- Kontakt:
Bilo je lepo. Mourinho adio 

Gotovo je nema sanse da real da 3 gola buduci da su veceras pravo precizni,gori su od Adilovica
.

Najbolja tekma pod prevoditeljem,igračima svaka čast.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma ja, back to reality, vrh osmina finala LP sa nekim Pelleom i PelleimaanonymousHD je napisao/la:Bilo je lepo. Mourinho adio

Real Madrid
Real Madrid
Branio sam ovog Higuaina al nek ide on vise u pm,zajedno pod ruku sa Di Marijom...gamad argentinska.
Sta covjek promasi odmah u 4-5 minuti debil mrtvi...
Ozil...puuuuu!!!
Sta covjek promasi odmah u 4-5 minuti debil mrtvi...
Ozil...puuuuu!!!
sve mogu da shvatim pa i da se 100%tna prilika promas,ali jbni Ozile dodaj loptu do Ronalda i to se ne moze promasiti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Prije svega igra je bila po meni bila zadovoljavajuca , trudili su se sto je najbitnije
Šansu za finale smo propustili u prvoj utakmici kada je za real igralo 11 panjeva bez ikakve volje , motivacije k'o da su bajramski turnir dosli igrati .Da je u prvoj utakmici bilo zalaganje kao veceras ne sumnjam da bi imali povoljan rezultat. Ozil me pogotovo razocarao jer je bio sebican u onoj situaciji jer je ronaldo bio potpuno sam mogli smo ladno imati 1-0 a da je pao taj gol , u tom naletu mozda bi ubacili i drugi , steta od njega sam najmanje to ocekivao. Higuain me najvise izivcirao , cova spava u ofsajdu , ronaldo nista posebno , xabi potpuno odsjecen sto je bilo i za ocekivati , klopp je to sjajno radio u dosadasnjim duelima , di mariu da je zena osmorke rodila ne bi moglo pokrenuti .Idemo barem upisati pobjedu i na taj nacin se oprostiti
Šansu za finale smo propustili u prvoj utakmici kada je za real igralo 11 panjeva bez ikakve volje , motivacije k'o da su bajramski turnir dosli igrati .Da je u prvoj utakmici bilo zalaganje kao veceras ne sumnjam da bi imali povoljan rezultat. Ozil me pogotovo razocarao jer je bio sebican u onoj situaciji jer je ronaldo bio potpuno sam mogli smo ladno imati 1-0 a da je pao taj gol , u tom naletu mozda bi ubacili i drugi , steta od njega sam najmanje to ocekivao. Higuain me najvise izivcirao , cova spava u ofsajdu , ronaldo nista posebno , xabi potpuno odsjecen sto je bilo i za ocekivati , klopp je to sjajno radio u dosadasnjim duelima , di mariu da je zena osmorke rodila ne bi moglo pokrenuti .Idemo barem upisati pobjedu i na taj nacin se oprostiti

Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 30 apr 2013, 21:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.