FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mandrak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mandrak » 24 okt 2010, 22:50

Old tawn je napisao/la:Kunem se Bogom da sam uvjek bio protiv idiota koji bodu po gradu,ali sa ovakvim retardima koji pjevaju ovakve stvari se izgleda jedino moze boriti na takav nacin.

Svaka vam cast kompletna tribina onakvo nesto da pjeva Ivici Osimu svaka vam cast :evil:
Šta pjevaju čobani : Mama ti je **** a tata šlagiran cccc :x :x :x :oops: :oops: eto seljaka i s kim mi djelimo grad...seljacka posla.
A predsjednik otvoreno rasizam ispoljava, Manijake naziva ciganima i pizdama....eto predsjednika i kluba i govana.
Zabraniti im pristup Grbavici doživotno :!: :!:

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 24 okt 2010, 22:50

johnnyHZ je napisao/la:
Old tawn je napisao/la:Kunem se Bogom da sam uvjek bio protiv idiota koji bodu po gradu,ali sa ovakvim retardima koji pjevaju ovakve stvari se izgleda jedino moze boriti na takav nacin.

Svaka vam cast kompletna tribina onakvo nesto da pjeva Ivici Osimu svaka vam cast :evil:
kazu oni koji su psovali HASETA,papeta.....neki od vas i VEDRANA.....ocemo jos??

malo nozem u GRLO,VRAT??ILI U STOMAK?
Kralju samo nastavite pa cete non stop imati vedrane gdje kod krenere,ovo je sramota sta radimo sami sebi ali ponovo vam kazem sami sebi radite sve.Poslije ovakvih stvari balavurdija se osili i misli da moze sama protiv svih,i onda neduzno djete nastrada.Vase vodje kuhaju ovakvu situaciju.Daj boze da se ovakvo sto ne ponovi vise nikad ali sami trazite djavola.
Samo nastavite
PONOSNO I HRABRO

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 24 okt 2010, 22:50

sajo10 je napisao/la:"Predsjednik" FK Sarajevo dame i gospodo :)
je krmak papak i seljacina jedna ne dojebana ma gori od dode mila,valjda su iz istog zaselka **** ih on u .....
51%--------49%

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 okt 2010, 22:50

johnnyHZ je napisao/la:

kazu oni koji su psovali HASETA,papeta.....neki od vas i VEDRANA.....ocemo jos??

malo nozem u GRLO,VRAT??ILI U STOMAK?
Ja opet pitam.
Jel se zna da je neko od manijaka ? Mozda je neki neutralac, ili neko vas. Ko ti ga zna sta je sve tu bilo.

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 24 okt 2010, 22:50

KHAJ PHIČE-reče jedan strašni trener i osta bez 30 hilj KM

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 okt 2010, 22:52

KARL HAJNC je napisao/la:KHAJ PHIČE-reče jedan strašni trener i osta bez 30 hilj KM

po kojoj racunici 30 000 KM ?? jos jedan dokaz da si malouman

KHAJ PHICE pa sta , covjek ima problema sa slovom R , pa sta , koja je tvoja govorna mana , citava abeceda ??

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 24 okt 2010, 22:52

Ovo "tata šlagiran" je novo dno :shock: :oops: :roll: :shock: :oops: :roll: :oops: :shock: :oops: :roll:

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 24 okt 2010, 22:53

KARL HAJNC je napisao/la:KHAJ PHIČE-reče jedan strašni trener i osta bez 30 hilj KM

ahahaah koliko si ovaj UMNI post kontao **** te zijad srdljivi i ONO s naslo nesto cigani pizde alo ba krme jedno mršš u svoje selo futqavac mali
51%--------49%

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 24 okt 2010, 22:53

Mandrak je napisao/la:

Šta pjevaju čobani : Mama ti je **** a tata šlagiran cccc :x :x :x :oops: :oops: eto seljaka i s kim mi djelimo grad...seljacka posla.
A predsjednik otvoreno rasizam ispoljava, Manijake naziva ciganima i pizdama....eto predsjednika i kluba i govana.
Zabraniti im pristup Grbavici doživotno :!: :!:
Psovanje Vedrana na utakmici sa Olimpikom? Haseta na proslo derbiju?
Genius, outrageous, the best ever! RF!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 24 okt 2010, 22:53

Ziju Blekica cete sanjati jos dugo, to zapamtite :lol: :lol: on je jedan od nas 8-) mi od njega ne moramo traziti da otjera protivnicke navijace kako bi mi dosli do izrazaja ;)
Naprotiv, kaze on veceras, pa samo da nam hoce doci da ih zajedno rasturimo 8-)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 okt 2010, 22:54

samir_tm87 je napisao/la:

po kojoj racunici 30 000 KM ?? jos jedan dokaz da si malouman

KHAJ PHICE pa sta , covjek ima problema sa slovom R , pa sta , koja je tvoja govorna mana , citava abeceda ??
Cini ti se da ima problema sa slovom R , isto kao i pitarima ali njima se to koletivno pricinjava jer su oni teško optereceni sa našim trenerom ;) ...nedo Bog da smo ovoliko iskompleksirani sa Mirzom.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 24 okt 2010, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 24 okt 2010, 22:54

Jel moguce procitati ista pametno ovdje sem prepucavanja frustrirane omladine, nekoliko ljudi nalozi cijelu masu, strasno. Zujo i Blekic ista ****, ovaj drugi pokazao zavidan nivo kulture, a masa klice na to, jbt pa gdje zivimo.
Za onu "igru" nema opravdanja, jad i cemer kako jedni tako i drugi, stvarno suvisan bilo kakav komentar, Amar kriv koliko i igraci.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 24 okt 2010, 22:55

Normalan je napisao/la:Ovo "tata šlagiran" je novo dno :shock: :oops: :roll: :shock: :oops: :roll: :oops: :shock: :oops: :roll:
Vi ste ga davno dotakli s pjesmama upucenim Hasetu i Vedranu.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 24 okt 2010, 22:55

Kao prvo avatar promjeni jer se piše old town kao drugo ako neko krene na tebe nožem ok mu je vratit al kad dobijes batine kao Ap gang onda je logično da prihvatis poraz i odes tamo odakle si i dosao a ne čekat nekog da se izdvoji iz grupe

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 24 okt 2010, 22:56

hajmo sad svi:SALALALALALALAAAA ZELJEZNICAR... :lol:
na sjeveru uvijek spica

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 24 okt 2010, 22:57

UPS je napisao/la:Ziju Blekica cete sanjati jos dugo, to zapamtite :lol: :lol: on je jedan od nas 8-) mi od njega ne moramo traziti da otjera protivnicke navijace kako bi mi dosli do izrazaja ;)
Naprotiv, kaze on veceras, pa samo da nam hoce doci da ih zajedno rasturimo 8-)
"cete"...UPS sto vrijem provodis na netu,bolje je malo na gramatiku popravi ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 okt 2010, 22:57

Pokojni Vedran se nikad nije psovao :!: , papak jedan.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 24 okt 2010, 22:58

Pa ono što su pite donijele (sa onog klipa sa cirkusom od ekrančića) bez provjera i sranja na ulazu na sjever, nama nije bilo ni za potpale :D :D :D

[youtube][/youtube]

DA SE NAJEŽIŠŠŠ

Sad je sasvim jasno zašto su Horde bojkotovale derby 8-) 8-) 8-)
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 24 okt 2010, 22:58

I prodze otad 13 bajrama ...............

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 24 okt 2010, 22:58

Da objasnim neke stvari djeci,balavurdiji ovoj...

Kao prvo ko ste vi da pišete na forumu sportsport.ba stvari o našem vođi,ovo je forum otvorenog tipa gdje i najmlađe dijete može pročitati kakve vi gluposti pišete.Mangupi ste svi kada se krijete iza tastature
Hajnc,megamon,elektrika to su djeca provjerevno,nijedan nema više od 15 godina.

Što se tiče tribine,večeras polovica navijača na jugu su derbi navijači ili oni koji dolaze samo kada našem klubu ide,navijanje je bilo fenomenalno,ne mogu ovih navijača što se izjašnjavaju kao manijaci (STARIJI) prvenstveno mislim na onog što je napisao da su horde svjetlosne godine ispred nas.Prvo ti da imaš tolike godine koje pričaš ne bih gledao šta mi radimo na tribini nego bih gleda'o utakmicu k'o penzioner...

Molim administraciju da ovu djecu ukloni sa foruma..

Igru neću komentarisati,igrači nisu imali volju za nešta više.. VEČERAS SMO SVI VIDJELI ŠTA NAM ZNAČI LAZAR POPOVIĆ!
Hajde lazare,hajde Lazare..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina i 23 gosta.