Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la AA23 » 02 avg 2016, 22:26

možemo se mi preseravati ovdje ko valja ko ne valja al kad skontaš da ne uzmeš nikoga i da ti opet žiromudonja predvodi napad a da welbek kasnije se oporavi kad je već sezona u qrcu, ionako nisu wc napadači ni jedan ni drugi, mislim da nemamo mi šta više htjeti i željeti, sezona je tu odmah na vratima a nama trebaju pojačanja sad kakva su takva su nisu nedokazani, vidjećemo kako bi išlo ili Icardi ili Lacazette su odlične opcije, mladi Draxler mislim da ne bi toliko značio Arsenalu, dobar je on ali mislim da bi mu bilo teško na početku u EPL, možda griješim znam da ne bi prije Mahreza uzeo njega, moje mišljenje ipak naravno

znam samo da se nemamo šta glupirati ovdje i zahtijevati nake željene napadače jer ionako daj Bože da nam dodje ijedan normalan poznavajući kakav smo klub :crazy:
Le10Sport claim Lacazette have agreed personal terms with Arsenal. Still no agreement between the clubs though. http://****/2atkOwh
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 02 avg 2016, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 02 avg 2016, 22:35

A pisite o tome na onoj glavnoj temi molim vas. Dodjem vidim pisalo se ovdje reko bar da i neku laz o trenasferu pricotam a ono pisete ko ga bi vi voljeli.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 avg 2016, 23:24

Lacazette i Draxler i titula je vaša, kud ćeš bolje, eventualno Mustafi, ali mislim da možete bolje od njega :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 avg 2016, 23:48

Ako se ne dotakne odbrana dzaba i Draxler i Lacazette. :roll:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 avg 2016, 10:50

Kaveh Solhekol ✔ @SkyKaveh
Julian Draxler due back training with Wolfsburg today. Told he wants to join Arsenal. Gave interview to Bild to try & force through move
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 03 avg 2016, 14:00

slika

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 avg 2016, 14:41

French papers running a really interesting story on Griezmann's history with Arsenal, and it's quite embarrassing for us:
They say when he was at Real Sociedad and looking to move, he had several clubs interested in him. However, he rejected all bids as soon as he heard of Arsenal's interest in him. But, after registering their interest, Arsenal kept him waiting and waiting. His agent event tried getting in touch with Arsene Wenger several times. Finally, on August 31st, someone close to Wenger made them aware that we had no further interest in Griezmann, with no explanation given. Griezmann ended up staying at Real Sociedad.
Fast forward to this transfer window, Arsenal came back for Griezmann and, according to Francefootball, he basically told us to f*ck off.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 03 avg 2016, 15:05

Draxler/Mahrez, Icardi i neki stoper pa da barem kazemo da smo bilo sta uradili za pohod na titulu.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 avg 2016, 15:06

Nema šanse da dobijemo i krilo i napadača.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 03 avg 2016, 15:10

Neka bude Draxler i stoper, po mogucnosti da stoper ne bude spominjani TV5.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 avg 2016, 15:16

Prva sumnja: Cisto sumnjam da ce dovesti tri igraca.
Druga sumnja: Cak i da dovedu tri igraca, cisto sumnjam da ce sva tri biti ono sto Arsenalu treba. Sta Wengera sprijecava da kupi jos jednog igraca za rotacije? Recimo kao sto je Welbeck.
Treca sumnja: Cak i da dovede tri igraca i da sva tri budu kvalitetna, sta Wengera sprijecava da ne upropasti taktiku svaku trecu ili cetvrtu utakmicu? Mislite da to iskljucuje Ramseya sa krila? Ili guranje 18 veznih igraca u prvih 11? Igranje bez defanzivnog veznog?

Tako da, ne nadam se previse.
Celik!3,2,2.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 avg 2016, 15:34

Sta ce uraditi sa Oxom i Walcottom? Pa i Ramsey po Wengerovoj logici moze igrati krilo.. Ja sumnjam u krilo ikako

Prije da cemo uzeti napadača i stopera samo a daj Bože i jedno od toga :zviz:

Molim Boga da dodje neki napadac samo da Giroud ne predvodi napadačku liniju Arsenala koju vec sezonu zaredom, previše je

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 03 avg 2016, 15:47

Da se razumijemo mi titule uzeti necemo makar doveli Suareza, Ronalda i Hummelsa dok je Wenger tu. Vec bi on svojim lucidnim formacijama, izmjenama i taktikama uspio upropastit sezonu. Ja se nadam pojacanjima cisto da znamo da smo na tom polju konacno nesto uradili i popunili rupe u ekipi pa da Wenger zvanicno pokaze kako je ispuhao. Titulu ne ocekujem ni u snu.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 avg 2016, 16:20

Da dovedemo Lacasettea i Draxlera i odma ima daMu da skupim i odem pitam zenu od jednog daljeg rodjaka da mi da.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 03 avg 2016, 16:23

Meni taj Lacazet ne izgleda kao neko pojacanje, prije bih Icardija doveo.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 avg 2016, 17:15

Marsal je napisao/la:French papers running a really interesting story on Griezmann's history with Arsenal, and it's quite embarrassing for us:
They say when he was at Real Sociedad and looking to move, he had several clubs interested in him. However, he rejected all bids as soon as he heard of Arsenal's interest in him. But, after registering their interest, Arsenal kept him waiting and waiting. His agent event tried getting in touch with Arsene Wenger several times. Finally, on August 31st, someone close to Wenger made them aware that we had no further interest in Griezmann, with no explanation given. Griezmann ended up staying at Real Sociedad.
Fast forward to this transfer window, Arsenal came back for Griezmann and, according to Francefootball, he basically told us to f*ck off.
Cudi me da je tako nesto promaklo velikom strucnjaku kojem je zapravo najveca kvaliteta prepoznati vrhunski talenat u mladom igracu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 03 avg 2016, 17:18

Sto se mene tice, neka igra tim:

Cech-Bellerin, Kos, Fonte, Nacho-Xhaka, Cazorla/Coquelin-Ramsey, Ozil, Draxler-Alexis.

Jest da su svi alergicni na Ramseya na krilu, ali on je prosle sezone korisniji bio na krilu nego u sredini gdje je picio naprijed i ostavljao onog kloca Flaminija samog, a nista bolje nije bilo ni kad se vratio Coquelin.

Ova ekipa sa Cazorlom bi igrala protiv slabijih suparnika, gdje je posjed kod nas, a ova sa Coquelinom protiv jacih, gdje nam treba cvrsca sredina i defanziva. I ove godine cemo imati Bayern/Real/Barcu/PSG u grupi, ne vjerujem da cemo biti sa nafakom da nam dodje neki laganiji suparnik, tako da bi veza Coq-Granit trebala to bolje odraditi nego Coq-Santi u Minhenu prosle sezone.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 avg 2016, 18:18

Ramsey na krilu jeste ucinkovitiji nego Ramsey u sredini, medjutim, Ramsey na krilu nije ucinkovitiji od OXa na krilu, Campbella na krilu, a realno prosjecni su igraci obojica.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 avg 2016, 18:29

Sta to znaci po toj logici onda da je Ramsey u sredini losiji igrac nego sto su OX i Campbell krila? Ispade Ramsey totalni igracki ****, obzirom da su Ox i Campbell limitirani i prosjecni igraci i bolja krila od Ramseya koji je na krilu bolji nego u sredini :crazy:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 03 avg 2016, 21:12

ma dajte ba onakav ramsey s euroa moze igrati u svakom timu, covjek je predobro odigrao u sredini i tu treba da igra i u arsenalu kakvo crno krilo..

xhaka ramsey
ox ozil sanchez
gironja

to je nasa realnost

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.