Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- bordoakapitar
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Cestitam strumpfe! Okupio si zive i reinkarnisao mrtve strumpfove i sad u napad! Nadam se da poslije Izraela neces imati nikakvog rezultatskog pritiska i da ces na miru moci esthumirati jos kojeg strumpfa... Tupko!
-
............Begovic........
Mujdza...Spaha...Zuka....Seo
......Pjanic...Besic..Lulic
..Visca.......................Zec
...............Dzeko
........Djuric..Ibisevic
Rivaldo.......Stilic.....Hajrovic
.............Anel
Cocalic....Bic....Sunjic...Vranjes
..............Sehic
Ovo bi bile dvije ekipe, tesko da je sta bolje na raspolaganju, izuzev Anel OUT, Scuk IN i mozda Mahmut umjestom Djurica.
Mujdza...Spaha...Zuka....Seo
......Pjanic...Besic..Lulic
..Visca.......................Zec
...............Dzeko
........Djuric..Ibisevic
Rivaldo.......Stilic.....Hajrovic
.............Anel
Cocalic....Bic....Sunjic...Vranjes
..............Sehic
Ovo bi bile dvije ekipe, tesko da je sta bolje na raspolaganju, izuzev Anel OUT, Scuk IN i mozda Mahmut umjestom Djurica.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 29 maj 2015, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
Spisak je sasvim ok. Jedina zamjerka mi je Vedad Ibišević, ali je očigledno tu zbog nekih ranijih zasluga. Umjesto njega bih ja Mahmutovića. Salihović ne igra, Medo je igrao više ove sezone, tako da je i to ok. Tino i Avdija neće biti u prvoj postavi, niti će Stojan Vanješ koji je imao zaista odličnu sezonu. Uglavnom, Meša je dokazao da sve ide prema zaslugama, osim navedenog Vede i Spahe, ali ako ne zaigraju od naredne sezone, sigurno ni njih neće biti.
Dalje, nema svrhe zvati Bajića ili Memiju, kad sigurno mogu više dati U-21 reprezentaciji, nego što mogu za A.
Uglavnom, sigurno neće biti iznenađenja na samom susretu. S jednim napadačem Džekom, Bešićem i Pjanićem u sredini, po krilima vjerovatno Lulić i Hajrović (iako je i Višća tu blizu), s tim da je pitanje ko će još u sredini. Odbrana se zna, osim lijevog stopera i lijevog beka, tu je Meša na slatkim mukama.
Dalje, nema svrhe zvati Bajića ili Memiju, kad sigurno mogu više dati U-21 reprezentaciji, nego što mogu za A.
Uglavnom, sigurno neće biti iznenađenja na samom susretu. S jednim napadačem Džekom, Bešićem i Pjanićem u sredini, po krilima vjerovatno Lulić i Hajrović (iako je i Višća tu blizu), s tim da je pitanje ko će još u sredini. Odbrana se zna, osim lijevog stopera i lijevog beka, tu je Meša na slatkim mukama.
Čime je to Vedo zaslužio poziv, a Sejo nije?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
NIKAD BOLJI SPISAK!!!!!!!!!!!! Svaka cast Mesi!!!!!!!!!!!

Fakat nema Salihovića na spisku??? A Avdija opet pozvan?
ja ne vjerujem
ja ne vjerujem

#Salihović
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
2014/2015
Sejad Salihovic 13 utakmica 0 kao starter ukupno 442 minute
Stojan Vranjes 30 utakmica kao starter 8 golova 3 asistencije 2.374 minute
Medunjanin 24 utakmice 1481 minute
Vedad Ibisevic 15 utakmica 0 golova
Tino 26 utakmica 10 asistencija
Zasto TIno,Medo i Vranjes prije Salihovica vidi se po statistici... Ali zasto Vedo prije Salihovica jer su oba igrali manje od pola utakmica to ne znam, moze se jedino opravdat deficitom u napadu jer Djuric je taraba zesca tu je samo da zakrpi rupe, a mora neko i Zecu bit rezerva, pa dzaba Djuricu sto je odigro 30 utakmica kad je dao 2 gola xD
Sejad Salihovic 13 utakmica 0 kao starter ukupno 442 minute
Stojan Vranjes 30 utakmica kao starter 8 golova 3 asistencije 2.374 minute
Medunjanin 24 utakmice 1481 minute
Vedad Ibisevic 15 utakmica 0 golova
Tino 26 utakmica 10 asistencija
Zasto TIno,Medo i Vranjes prije Salihovica vidi se po statistici... Ali zasto Vedo prije Salihovica jer su oba igrali manje od pola utakmica to ne znam, moze se jedino opravdat deficitom u napadu jer Djuric je taraba zesca tu je samo da zakrpi rupe, a mora neko i Zecu bit rezerva, pa dzaba Djuricu sto je odigro 30 utakmica kad je dao 2 gola xD
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije musliman, a Sejo invalid jest pa smetajocker je napisao/la:Ne znam sto vam smeta Vranjes,glavni igrac svoje ekipe i kapiten.Gledao sam par utakmica i odusevio se.Bravo za Mesu!!

Jedine greske na ovom spisku su sto je pozvan jedan Ibisevic koji nije zabio gola godinu i pol, a napadac je i sto imamo treceg golmana boljeg. Ostalo sve kako treba..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 maj 2015, 11:55, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Valjda je neko dobro profitiro od poziva buduce zvijezde evropskog fudbala Vranjesa,kojem je plafon Lechia Gdansk sa 29godina !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Po tome onda ne treba ni Stilica zvat, i Stilicu je Wisla Krakow plafon s 27, koja je losija ekipa od Lechie...bhfanatic14 je napisao/la:Valjda je neko dobro profitiro od poziva buduce zvijezde evropskog fudbala Vranjesa,kojem je plafon Lechia Gdansk sa 29godina !
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ne znam zašto se kod nas sada stvara podloga kao da Salihović više nikada neće biti pozvan u reprezentaciju, možda već bude tu na idućem okupljanju. Možda se nešto dogovorio sa Mešom da ne dolazi, možda završava neki transfer...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod nas lik kad pozove nekog igraca koji ti se ne svidja odmah price kako je profitiro hahaha.. Ja *urcevog mentaliteta

Mozda nije odigrao postene utakmice 3 godineFaraonTM je napisao/la:Ne znam zašto se kod nas sada stvara podloga kao da Salihović više nikada neće biti pozvan u reprezentaciju, možda već bude tu na idućem okupljanju. Možda se nešto dogovorio sa Mešom da ne dolazi, možda završava neki transfer...

I to na kraju krajeva al' eto to se prešuti kod nas.tuzlak1987 je napisao/la:Kod nas lik kad pozove nekog igraca koji ti se ne svidja odmah price kako je profitiro hahaha.. Ja *urcevog mentaliteta
Mozda nije odigrao postene utakmice 3 godineFaraonTM je napisao/la:Ne znam zašto se kod nas sada stvara podloga kao da Salihović više nikada neće biti pozvan u reprezentaciju, možda već bude tu na idućem okupljanju. Možda se nešto dogovorio sa Mešom da ne dolazi, možda završava neki transfer...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Stilic je klasa za njeg,gledo sam obojicu dosta puta ! i Stila je ipak 2godine mladji. Nije to malo. Ovaj Vranjes prije 2 godine nije imo kluba, pola godine je bio u penziji niko ga nije htjeo, toliko o njemu.DevilsAdvocate je napisao/la:Po tome onda ne treba ni Stilica zvat, i Stilicu je Wisla Krakow plafon s 27, koja je losija ekipa od Lechie...bhfanatic14 je napisao/la:Valjda je neko dobro profitiro od poziva buduce zvijezde evropskog fudbala Vranjesa,kojem je plafon Lechia Gdansk sa 29godina !
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mala ispravka. 5 Napadača, čisto da se ima širina.Head je napisao/la:Begovic
Sehic
Delac ili neko drugi( treci golman je nebitan)
Mujdza
Vranjes
Zukanovic
Spahic
Bicakcic
Sunjic
Kolasinac
Cimirot
Besic
Medunjanin
Lulic
Hajrovic
Visca
Pjanic
Vranjes
Prcic
Mahmutovic
Djuric
Zec
Dzeko
Bajic
Ovo je trebao biti spisak.
Zadnja izmjena: Najda, dana/u 29 maj 2015, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
@bhfanatic lupas, ne provaljuj se vezano za karijeru Stojana Vranjesa. Naravno, lupas i o tome da je Stilic klasa za njega, Stilic je bolji tehnicar i dribler dok je Stojan korisniji igrac od njega. Moglo se to vidjeti i prilikom zadnjeg medjusobnog sudara a i svaki put prije toga.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Vranjes je trenutno zasluzio poziv definitivo sto se tice forme. Eh sada je na njemu da se dokaze ko je bolji on ili Stilic. Stilicu treba dati jos jednu sansu i ako se nepokaze tu noga iz repke.
Sto se tice Salihovica ni on ni Vedo nisu zasluzili poziv. Obadvojica najverovatnije zavrsavaju transfer u Emirate, treba im napraviti oprostajnu utkamicu i zahvaliti se. Zao mi je sto nema Mahmutovica i Milicevica.
Sto se tice Salihovica ni on ni Vedo nisu zasluzili poziv. Obadvojica najverovatnije zavrsavaju transfer u Emirate, treba im napraviti oprostajnu utkamicu i zahvaliti se. Zao mi je sto nema Mahmutovica i Milicevica.
Najda je napisao/la:Mala ispravka. 5 Napadača, čisto da se ima širina.Head je napisao/la:Begovic
Sehic
Delac ili neko drugi( treci golman je nebitan)
Mujdza
Vranjes
Zukanovic
Spahic
Bicakcic
Sunjic
Kolasinac
Cimirot
Besic
Medunjanin
Lulic
Hajrovic
Visca
Pjanic
Vranjes
Prcic
Mahmutovic
Djuric
Zec
Dzeko
Bajic
Ovo je trebao biti spisak.
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Ja Stojana Vranjesa ne pratim, ali neko je gore napisao za njega solidnu statistiku, ali na samu pomen njegovog imena uvijek se sjetim ovoga:
[youtube][/youtube]
Svjestan sam ja da mu je ovo bio los trenutak, ali.. ali.. nece scena iz glave da izadje
[youtube][/youtube]
Svjestan sam ja da mu je ovo bio los trenutak, ali.. ali.. nece scena iz glave da izadje

-
- Kontakt:
Ko lupa? Nije istina da pola godine nije imao kluba poslije Pandurija ??? Pratim poljsku ligu svake sedmice i dobro znam kako on igra i kako Stilic ! On je sa 29 godina ne dokazan igrac, zbog njega odreci se iskusnog i dokazanog Salihovica je vic godine i dokaz sta i kako se radi u repciSabinho je napisao/la:@bhfanatic lupas, ne provaljuj se vezano za karijeru Stojana Vranjesa. Naravno, lupas i o tome da je Stilic klasa za njega, Stilic je bolji tehnicar i dribler dok je Stojan korisniji igrac od njega. Moglo se to vidjeti i prilikom zadnjeg medjusobnog sudara a i svaki put prije toga.

Stadion Koševo
Stadion Koševo