FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Boubacar Dialiba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Boubacar Dialiba » 04 avg 2009, 19:13

[youtube][/youtube]

Postavljeno ranije, al' eto.

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 04 avg 2009, 19:22

Boubacar Dialiba je napisao/la:Danas su Coca i Amar za sat vremena prodali bruku godišnjih. Broj ne znam, ali znam da su cijeli sat ljudi cekali u redu i kupovali godisje. Bice Grbavica krcata protiv Sirokog!

hel bubacar znaš li koliko je dosad ukupno prodato godišnjih-polugodišnjih,i znaš li koliko je južnih pušteno u prodaju ja imam info da je ostalo još oko 500 za jug

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2009, 19:31

Ja sam maloprije od brkatog' Amara uzeo tri godisnje za jug, snimalo se nesto, vjerovatno za Zeljo TV. Brojevi su bili preko 450... Mislim da i Supic trenira sa nasim igracima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mirza08
Kontakt:

Post Postao/la mirza08 » 04 avg 2009, 19:32

Dal bi ko meni mogo raci kako da dodzem do godisnje karte ako nisam nastanjen u Sarajevu nego u dijaspori. Napisi mi PM. sa podacima ako ko zna.

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 04 avg 2009, 19:37

mirza08 je napisao/la:Dal bi ko meni mogo raci kako da dodzem do godisnje karte ako nisam nastanjen u Sarajevu nego u dijaspori. Napisi mi PM. sa podacima ako ko zna.
prvo šta će ti karta ako si u dijaspori i tako ćeš propustiti pola tekmi kad dođeš u rajvosa kupiš posebno kartu za tekmu 5KM, ili da ti neko ovdje kupi pa da ti pošalje druge ti nema dijasporac :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2009, 19:38

Mozda covjek hoce nekome da pokloni, mozda hoce da pomogne klubu. Svaka cast Mirza.
Voli te tvoje Sarajevo.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 avg 2009, 20:00

Bez prognoza za tekmu ŠB :roll: :mrgreen:
Uvijek nam se urekne :( :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 avg 2009, 20:04

Ne kontam svrhu ovog prognoziranja :roll:
Danas vise od 300 godisnjih prodato 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 04 avg 2009, 20:12

Boubacar Dialiba je napisao/la:Danas su Coca i Amar za sat vremena prodali bruku godišnjih. Broj ne znam, ali znam da su cijeli sat ljudi cekali u redu i kupovali godisje. Bice Grbavica krcata protiv Sirokog!
Uze i ja danas godišnju za jug oko 6 sati. Broj 408. Vjerovatno su godišnje i polugodišnje posebno numerisane što znači da se solidno prodalo. Svi su bili tamo: Amar, Coca, Dino, Dželo, Mema itd. Raspoloženje na nivou, hrpa love na stolu isto sergija. Coca vraća kusure, a Amar munta raju da uzimaju godišnje. Kaže frajeru prije mene (što je htio polugodišnju za sjever) uzmi ba godišnju, sjetićeš me se. Šta će frajer, uze je.
Pit'o sam za dresove. Kažu u petak će biti u prodaji. Uglavnom, nekako fina atmosfera.
Bit će teško protiv Širokog. Jači su od nas trenutno, ali nisu nepobjedivi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2009, 20:34

Teško će biti, Široki jedini ima konstantu u ovoj ligi, svake godine su jaki, uvijek favoriti za visok plasman, znali su nas i pobjeđivati na Grbavici, mada mislim da će se Lištica ovaj put loše provesti u dolini ćupova.
Voli te tvoje Sarajevo.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 avg 2009, 20:47

čamac je napisao/la:Pit'o sam za dresove. Kažu u petak će biti u prodaji. Uglavnom, nekako fina atmosfera.
Bit će teško protiv Širokog. Jači su od nas trenutno, ali nisu nepobjedivi.
Hvala buraz pa si se sjetio!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 04 avg 2009, 21:23

MASHALA ide ka boljim danima :D nego znal ko hocel Zeljo imati soupcast kanal ubrzo?
Siroki nema sta da trazi na Grebavici 3-1 za Zelju abd
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2009, 22:01

Danas je onaj Grozdanić trenirao sa ekipom, kao i Nemanja Supić. Ovaj prvi je igrao vani, ima dosta iskustva, ali nisam kompetentan da govorim o njegovom kvalitetu. Valjda ima neko ko ga je gledao??
Voli te tvoje Sarajevo.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 04 avg 2009, 22:04

joj sto hoce da vam klepe pare niste svjesni hehehe... na kraju cete opet evropu na tv-u gledati.. vidis da im je samo novac u glavi.. ipak je to amar osim nije vas jednom pokro...bez uvrede bgm imama najbolje namjere.. spustite se na zemlju malo previse ste se digli poslije pobjede protiv celika.. lakse to malo.. realnost ce puno da vas zaboli...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 04 avg 2009, 22:07

adnan_hz je napisao/la:joj sto hoce da vam klepe pare niste svjesni hehehe... na kraju cete opet evropu na tv-u gledati.. vidis da im je samo novac u glavi.. ipak je to amar osim nije vas jednom pokro...bez uvrede bgm imama najbolje namjere.. spustite se na zemlju malo previse ste se digli poslije pobjede protiv celika.. lakse to malo.. realnost ce puno da vas zaboli...
hvala ti sto si nam reko

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 04 avg 2009, 22:13

adnan_hz je napisao/la:joj sto hoce da vam klepe pare niste svjesni hehehe... na kraju cete opet evropu na tv-u gledati.. vidis da im je samo novac u glavi.. ipak je to amar osim nije vas jednom pokro...bez uvrede bgm imama najbolje namjere.. spustite se na zemlju malo previse ste se digli poslije pobjede protiv celika.. lakse to malo.. realnost ce puno da vas zaboli...

koji qrac ti ba posjecujes uopste ovu temu...idi baa na svoju temu i tamo rise....pusti nas mi cemo diskutovat ocel nas pokrast il nece...a doduse amar nas je krao i to prawo sa njim smo odbranili titulu, pa nek tako bude i za ove godine pa nek onda krade!!!

pitaruuu CAO, ZDRAVO!!!

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 04 avg 2009, 22:18

pa dao vam titulu otisao i zavio vas u crno 6 godina hehehe... i jos se niste oporavili...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2009, 22:21

Meni sve ovo miriše na JOŠ JEDNU vječnu vatru, a vama drugovi?
Voli te tvoje Sarajevo.

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 04 avg 2009, 22:22

Virtu4l je napisao/la:Meni sve ovo miriše na JOŠ JEDNU vječnu vatru, a vama drugovi?
ma qmee ZUJO ---- AMAR ----- VJECNAA!!!!

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 04 avg 2009, 22:24

adnan_hz je napisao/la:pa dao vam titulu otisao i zavio vas u crno 6 godina hehehe... i jos se niste oporavili...
dao nam je dvije titule, kup i treće pretkolo lige prvaka, a toga se ti ustvari bojiš ovih titula

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Orvel i 37 gostiju.