Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
logicno,razmisljo sam o tebi kao malo pametnijem...prevario sam se...mogo bi ti o tome pisati tri stranice,ali nema smisla,nebi ti to razumio...aleksandar_veliki je napisao/la:Barbarez i iako je bio u nekim kombinacijama, svojom glupavom taktikom da mu lobisti budu Fanaticosi, izgubio je svaku sansu. Pa zar mislite da su ovi pasli travu da izaberu za selektora nekog koga sacica navijaca iz dijaspore pokusava instalirati na to mjesto. Malo logike...
'ajde......men se činni da ga je jedan spominjao i kao portira.....Ajax je napisao/la:Barbarez se spominje kao POMOCNIK Ciri, Amaru, Rajovcu a NE kao selektor.
Baš je na hinjski način kontao uletiti na mjesto selektora. Ova priča koja se provlači o patriotizmu, domoljublju, domovini, otadžbini...bla, bla... providno u p.m.aleksandar_veliki je napisao/la:Barbarez i iako je bio u nekim kombinacijama, svojom glupavom taktikom da mu lobisti budu Fanaticosi, izgubio je svaku sansu. Pa zar mislite da su ovi pasli travu da izaberu za selektora nekog koga sacica navijaca iz dijaspore pokusava instalirati na to mjesto. Malo logike...
Možda ipak naši izvuku nekog keca iz rukava , sliku nekog dječaka sa šest prstiju gdje u istoj ruci drži i loptu i Džekinu sliku pa se ovaj sažali i pristane na pet milja eura.Goalgetter je napisao/la:Naravno. Malo usput obilazak Beca, na jednu sniclu, kafa sa Magathom, ovaj im kaze da nece ispod 100.000 € raditi, i razgovor zavrsen. Salema u Bec voditi nece, skupo ce ih kostati.Head je napisao/la: Ma taj sastanak ti je formalnost, ovi iz saveza ubiru dnevnice.
Ako zeli biti selektor trebao bi po meni negdje poceti bar kao pomocnik. Potrebno je bar neko minimalno iskustvo. Niko Kovac je imao Salzburg i mladu HR reprezentaciju cini mi se i to je nesto.gost je napisao/la: Nema Barba drugog posla nego biti pomoćnik nekom......uostalom on i nema neke trenerske a,mbicije, njegova jedina ambicija je biti selektor BiH i odvesti je na veliko takmičenje.......
Al haj onako objektivno, hoće li Barba nešto više znati nakon što formalno bude pomoćnik u nekom ludgwigshafenu......Ajax je napisao/la:Ako zeli biti selektor trebao bi po meni negdje poceti bar kao pomocnik. Potrebno je bar neko minimalno iskustvo. Niko Kovac je imao Salzburg i mladu HR reprezentaciju cini mi se i to je nesto.gost je napisao/la: Nema Barba drugog posla nego biti pomoćnik nekom......uostalom on i nema neke trenerske a,mbicije, njegova jedina ambicija je biti selektor BiH i odvesti je na veliko takmičenje.......
U niakkve Ludwigshafene on ne bi isao, on komotno moze biti pomocnik u HSV-a, tj. mogao je da je htio. Izuzetno ga cijene tamo, ali problem je sto on hoce odmah da trenira prvu ekipu, kao sto je slucaj i sa repkom.gost je napisao/la: Al haj onako objektivno, hoće li Barba nešto više znati nakon što formalno bude pomoćnik u nekom ludgwigshafenu......
Pomocnik Magathu ili Ciri. Sto se tice Amara tu vec malo sumnjam kako bi to funkcionisalo. Ili bar trener tih nizeligasa za pocetak. Ja mislim da on vec sada ima puno vise znanja o modernom fudbalu i da ga prati vise nego cak i nas bivsi selektor. Samo mora nekoga voditi i Kovac je. Sta bi mu falilo da bude pomocnik legendama Magathu ili Ciri. Od njih bi imao sigurno puno toga da nauci o trenerskom poslu. To su sve trenercine vise nego ta trenira neke nizeligase.gost je napisao/la: Al haj onako objektivno, hoće li Barba nešto više znati nakon što formalno bude pomoćnik u nekom ludgwigshafenu......
Samo da Magath ne bude trazio puno vise od Safeta. Mozda da mu obecaju veliki bonus u slucaju plasmana na EP. To bi bio show da Magath pristane da nas vodi za Safetovu malu platuwienultras je napisao/la: pored sergeja volio bi da magath pristane,da ga izaberu...trener svjetskog kalibra
Ne bi, slažem se, ali koliko sam ja upućen Barba ima ideje o tome ko bi mu bio i u stručnom štabu, na koga bi se oslanjao, tako da sumnjam da on sebe vidi kao pomoćnika....Ajax je napisao/la:Pomocnik Magathu ili Ciri. Sto se tice Amara tu vec malo sumnjam kako bi to funkcionisalo. Ili bar trener tih nizeligasa za pocetak. Ja mislim da on vec sada ima puno vise znanja o modernom fudbalu i da ga prati vise nego cak i nas bivsi selektor. Samo mora nekoga voditi i Kovac je. Sta bi mu falilo da bude pomocnik legendama Magathu ili Ciri. Od njih bi imao sigurno puno toga da nauci o trenerskom poslu. To su sve trenercine vise nego ta trenira neke nizeligase.gost je napisao/la: Al haj onako objektivno, hoće li Barba nešto više znati nakon što formalno bude pomoćnik u nekom ludgwigshafenu......
nije ni amaw vodio nista ozbiljno...ako usporedis zelju sa repkom,to mu dodje ko bajern i 6 liga njemacke...nidje veze..JoseMourinho je napisao/la:Pa ne postoji trener koji se učio na nekoj ozbiljnoj ekipi ili reprezentaciji pa bgm i barbarez ne treba biti sad prvi
Jah et toliko sezona u profesionalnom klubu nista ne znaci? I u Japanu isto oni igraju odbojku ne fudbalwienultras je napisao/la:nije ni amaw vodio nista ozbiljno...ako usporedis zelju sa repkom,to mu dodje ko bajern i 6 liga njemacke...nidje veze..JoseMourinho je napisao/la:Pa ne postoji trener koji se učio na nekoj ozbiljnoj ekipi ili reprezentaciji pa bgm i barbarez ne treba biti sad prvi
neka preuzme amar u18,u19 malo se obuci,pa mladu,pa onda ga gurajte za selektora
Ne znam jarane po meni je bolje Magath ili Ciro + Barbarez gdje bi Sergej imao neku aktivnu ulogu oko skautinga protivnika i potencijalnih igraca iz dijaspore. Nego da nas Barbarez nikako ne trenira. Jer mislim da je jako mala sansa sa njega direktno izaberu.gost je napisao/la: Ja bih zapravo najradije Sergeja vidio na mjestu sportskog direktora, neke vrste menadžera reprezenatcije, ali to u nas ne postoji....tako da...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.