Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Nek se sutra dokaže da ga treba ubaciti i za Pariz.. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Miske pokazi sta znas 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Previse je zaduzio ovu drzavu i reprezentaciju da bi ga se tako olako bacilo u drugi plan.
Pametan potez je da se ubaci odmah medju startnih 11, da se vidi koliko trenutno ima snage, jer on bi nam mogao biti ta prevaga protiv Francuza.
Idealno bi bilo da sutra posalje jednu maestralnu asistenciju a vec u utorak da jos jednom promijesa odbranu Francuza ali da ovaj put dobijemo penal, sto nije bio slucaj nekoliko godina unazad.
Pametan potez je da se ubaci odmah medju startnih 11, da se vidi koliko trenutno ima snage, jer on bi nam mogao biti ta prevaga protiv Francuza.
Idealno bi bilo da sutra posalje jednu maestralnu asistenciju a vec u utorak da jos jednom promijesa odbranu Francuza ali da ovaj put dobijemo penal, sto nije bio slucaj nekoliko godina unazad.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
velez_mostar je napisao/la:Gurnuce ga sada u prvih 11 kako ne bi srao sto ce u Parizu biti na klupi, nije los potez.tyler durden je napisao/la:toliko o susicu,miske u prvih 11
I ja to mislim buraz.. logično je bilo da će ovako početi u petak.
U utorak protiv horozova ne smiju biti zajedno na terenu Pjanić i Misimović, tu nam trebaju ratnici.
U zavisnosti o rezultatu ulazak Misketa u drugom poluvremenu tekme na st Dennisu može biti samo prednost..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BH Patriot
- Kontakt:
Sutrašnji meč je i odlučujući za Misimovića i njegovo dokazivanje pred Sušićem.
Nadam se da će sutra pružiti prolaznu partiju, te da će zadovoljiti ukuse našeg trenera. Sutrašnji meč što se tiče samog njega dosta će pokazati, nadam se pozitivnih stvari i da ćemo ga također gledati u prvih XI u Parizu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PWc9C1vqRgk[/youtube]
Nadam se da će sutra pružiti prolaznu partiju, te da će zadovoljiti ukuse našeg trenera. Sutrašnji meč što se tiče samog njega dosta će pokazati, nadam se pozitivnih stvari i da ćemo ga također gledati u prvih XI u Parizu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PWc9C1vqRgk[/youtube]

Livin' La Vida Loca ;)
-
- Kontakt:
JADNO smo mi drustvo kad se Miske mora dokazivat safetu...
cuj da se Miske dokaze safetu...zemljo otvori se...pa kad je Miske igrao za BiH i derao guzove Spancima, Belgijancima i igrao kad ostali NISU htjeli...eee tad je safet okret'o glavu od te iste napacene repke i krio se po pariskim pabovima da ga nebi ko prepoznao da je Bosanac...
Miske ti si nas Bog
cuj da se Miske dokaze safetu...zemljo otvori se...pa kad je Miske igrao za BiH i derao guzove Spancima, Belgijancima i igrao kad ostali NISU htjeli...eee tad je safet okret'o glavu od te iste napacene repke i krio se po pariskim pabovima da ga nebi ko prepoznao da je Bosanac...
Miske ti si nas Bog
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
POTPIS!!!! Svaka cast majstore na postuneroazzurni je napisao/la:JADNO smo mi drustvo kad se Miske mora dokazivat safetu...
Miske ti si nas Bog

>>No body likes us but we dont care<<
Miske je previse vazan za ovu reprezentaciju da bi ga se tako la'ko odreklo.. On je velicina, yebi ga, sad grije klupu, ali vratice se on na svoje, bar priblizno onome sto je nekad bio. Previse je toga dao reprezentaciji, da bi sad i kod nas bio na klupi.
Slažem se u većini što si rekao, a ovo podebljano je neka druga priča i tada mi možda i nije drag bio Miske. Bolje da se ne vraćamo na tu priču...neroazzurni je napisao/la:JADNO smo mi drustvo kad se Miske mora dokazivat safetu...
Miske ti si nas Bog
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
da je sve tako kako ti kazes oko dokazivanja onda ne znam zasto ronaldinjo igra u brazilu a ne u barsi.. posto se on dokazao u barsi kad gvardiola nije bio ni u planu a sad ne moze da igra.. necu da se raspravljam poenta je samo biloa da koliki god majstor bio moras se svaki dan dokazivat jovo nanovo.. zato i jesi majstor kad svaki dan se dokazes da si najbolji a ne zivit od stare slave.. e to na stranu sad i ja sam misljenja da je miske igracina al da je ofalio naspram prije, to je cinjenica.. pozzZagor je napisao/la:Slažem se u većini što si rekao, a ovo podebljano je neka druga priča i tada mi možda i nije drag bio Miske. Bolje da se ne vraćamo na tu priču...neroazzurni je napisao/la:JADNO smo mi drustvo kad se Miske mora dokazivat safetu...
Miske ti si nas Bog
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!
Totalno kontradiktorno.Taj je isti podosta se puta ''oprastao''od repke kobajagi kicma i ti folovi kad su SVI igrali.neroazzurni je napisao/la:JADNO smo mi drustvo kad se Miske mora dokazivat safetu...
Miske ti si nas Bog
Plus to kad NISU ostali htjeli vidi se da uopste ne poznajes svrhu zasto nisu htjeli.
I Pape je igrao za BIH reku kad je ovaj klikera ganjao po ledini i tek pocinjao mutirati a razmisljao kako ce igrati za orlase(igrao je cak ali ga Pizon zayeba) tako da nemoj duse ti.
Kod Bilica jedan Petric nema mjesta,Pape opet gura ovakvog Misketa i na kraju se nadje neko kao ti da prokenja.
O Bogu no coment ,sve govori o tebi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
a hajde mi sad reci sto to njega pape uopse poziva, sto to nema muda da kaze ne treba mi Miske i tacka, pa budi faca budi mangup, sta je problem...e problem je jer pape nema damu, znas, jer je pas koji laje al slabo ujeda, ujede on al onog sto bjezi onog hudnika ranjenog...
od citavog posta ti si se uhvatio za slamku, a to da je htio bit orlas, to i jest poenta naslova mog posta, od nacionalizma ti se kvari vid i mozak slabije radi, to upamti to je dokazano
ps. imas svog Boga, imam svog Boga, ne znam sto ti smeta moj
od citavog posta ti si se uhvatio za slamku, a to da je htio bit orlas, to i jest poenta naslova mog posta, od nacionalizma ti se kvari vid i mozak slabije radi, to upamti to je dokazano

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Nije to nacionalizam vec susta istina.neroazzurni je napisao/la:zakon balije ustase i cetnika![]()
a hajde mi sad reci sto to njega pape uopse poziva, sto to nema muda da kaze ne treba mi Miske i tacka, pa budi faca budi mangup, sta je problem...e problem je jer pape nema damu, znas, jer je pas koji laje al slabo ujeda, ujede on al onog sto bjezi onog hudnika ranjenog...
od citavog posta ti si se uhvatio za slamku, a to da je htio bit orlas, to i jest poenta naslova mog posta, od nacionalizma ti se kvari vid i mozak slabije radi, to upamti to je dokazano![]()
Poenta je da pises o necemu o cemu ne znas,nekome spocitavas a upravo onog koga dizes u nebesa to je cinio.
Drugo vecina selektora Misketa nakon onakvog tavorenja na klupi nebi vise ni pozvala u repku.U krepaloj Galati nema mjesta,jedan Voronjin koji zadnje godine u Njemackoj nije mogao meda igra svih 90 dok mu ovaj cuva pozadinu.
Pape ga je opet cjelo vrijeme zvao i na neki nacin mu daje podrsku,da bi se ti nasao na kraju krajeva uvrjedjen na njega.to mozda Pape kriv sto ovaj godinu nije cjele tekme u klubovima opste odigrao.
P.S Bog je jedan,pa nisi u Indiji da ti krava bude bog.

@avenija ti se javi u upravi vodova i komunalnom,takve traze.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 okt 2011, 16:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Omerbavarac je napisao/la:Previse je zaduzio ovu drzavu i reprezentaciju da bi ga se tako olako bacilo u drugi plan.
Miske iz najboljih mozda ali danasnji Miske protiv Alou Diarre ili onog M´Ville koji su zivotinje i kad mu se jedan od njih naklati na kosti nece se ni vidit.
Treba nam sto vise trkaca i sto fizicki spremniji igraca jer je to najveca snaga francuza i tu im moramo parirat "nekako"
RIP SALE VILENJAK
neroazzurni je napisao/la:JADNO smo mi drustvo kad se Miske mora dokazivat safetu...
Miske ti si nas Bog

ser del barça es el millor que hi ha !
Za njega mora neko trcat a pjanic ne moze trcat i za rahimica,medunjanina i misimovica...pitanje je koliko se isplati njegova lucidna igra i genijalni potezi..protiv bjelorusije je ispalo dobro,ali da su oni imali 11 igraca pitanje je kako bi sve bilo..+ stadion u zenici je malehan pa pass ako nije dobro ustopan ili na vrijeme igrac da krene na njega pisi propalo..rado bi mijenjao na sredini salihovica za misimovica

Koliko znam Misketa u Srbiji niko nikada nit spominjao u kontekstu njihove ekipe. Nakon onih sezona u vukovima poceli pisati kako su mogli tako pogrijesiti s njim jer je igrao za mlade njihove. Isto tako, Miske se nikada nije nudio, malo ovim-malo onim, kao pojedini. Nikada nije davao dvosmislene izjave, malo ovim ovim-onim. Nakon sto je hasan dobio dozvolu da ga nagovori covjek je odmah zaigrao. I jos uvijek igra, sa srcem, inace ne bih rafalao po klupi-zeli igrati mada sam zna da nije u formi ..
.. Tako da kakis bezze ..
Safet Susic je selektor, Misimovic je igrac koji je daleko od standardne forme. Ako doticni ima probleme sa autoritetom neka svoje bezobrazno ponasanje ostavi za Rusije. U repci ce biti onako kako Pape kaze i gotova prica. Kome se ne svidja od igraca - moze da ide, kome se ne svidja od "navijaca" moze da ne prati repku. Nema puno filozofiranja.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Co'ek mora biti bas bezobrazan da bi pljuvao po Misketu
Ja mislim da je Pape jednostavno razmišljao logički.Pusti što Lux.najavljuje tri špica,branit će se oni sa 9 igrača.Stadion nije veliki da bi toliko do izražaja došla fizička sprema(mislim trkačka),a lucidnost Misketa protiv bunkera bi mogla biti i te kako korisna,ustvari upravo takvi potezi često i odlučuju protiv takve postavke igre.Ostali bi trebali moći pokriti Misketovu inertnost,samim tim što Lux.ipak nije ekipa koja bi mogla i trebala lako kazniti neke naše propuste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.