Prvo kaže zašto klicete ronaldu a onda kaže mučenici omalovazavate one bolje od Vas

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Sveti je napisao/la:Dan te yebo.
Prvo kaže zašto klicete ronaldu a onda kaže mučenici omalovazavate one bolje od Vasovom starkelji treba spomenik dic.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Raul_64 je napisao/la:Neko juce pisao po klixu(FB) , malo mi stil pisanja poznat
al samo malo
i tako Bosnje klicu ovom arogantnom firaunu koji je bosanskoj djeci u Zenici srednji prst pokazivao!!? Kako se arogantno raduje u civilizovanoj Swedskoj?!? Onako pun sebe i prepotentno !! Eeeeeee mucenici moji.. Bitno je da ste vi svoje jadne frustracije na tastaturi i komentarima istresli. A sutra opet suha hljeba i od babe i matere moliti markicu da odete na kafu na nove runde ismrdjavanja, ogovaranja, pljuvanja i omalovazavanja drugih... Po PRAVILU BOLJIH OD VAS !!
nadati se samo da tako pokvareni i pogani necete i djecu vaspitati ako Vas Bog dragi uopste i daruje djecom?!?
Laku noc, destruktivci i mrzitelji.
Pique:"I don't' know if Cristiano Ronaldo is at his peak but he's always there scoring goals in every game and contributing to his team and his national side. He's been doing that for many years and it doesn't make much difference whether he's on top form or a bit below.
Admiro a Cristiano, es un 10 como compañero
Sve je to ok al' kako se samo arogantno raduje u civilizovanoj SvedskojmandraX je napisao/la:Messi:
Pique:"I don't' know if Cristiano Ronaldo is at his peak but he's always there scoring goals in every game and contributing to his team and his national side. He's been doing that for many years and it doesn't make much difference whether he's on top form or a bit below.
Admiro a Cristiano, es un 10 como compañero
Sta ocekivati od Pelea, covjeka koji je rekao da Messi nije nista bolji od Neymara? Eto i Neymar sada igra sa Xavijem i Iniestom, kao i Messi, pa cemo vidjeti sta ce sljedece Pele izjaviti. Nisam mislio da ima neko na svijetu ko ozbiljno shvata PeleaArbeloa17 je napisao/la:“Individually, I think Zidane was better than Messi. Zidane was amazing and the team-mates he played with were not the same standard as Messi’s; he plays with Xavi and Iniesta at Barcelona,” Pelé said at an event to promote a shampoo which, curiously enough, is also promoted by Messi.
Ma naravno ko je tamo neki Pele,bitno je što culerdes s foruma misliadriano_leite je napisao/la: Nisam mislio da ima neko na svijetu ko ozbiljno shvata Pelea.
hajde reci da ono gore sto sam napisao nije istina i neko realno i objektivno razmisljanje, mislim na poentu posta ne na nacin na koji je napisano, shvatam da ne moze svako doticnog viditi kao dopingovanog patuljkaMonolog je napisao/la:Količina mržnje koju @madridist i @LenBias pokazuju kada je riječ o Messiju, proporcionalna je mržnji koju članovi KKK-a pokazuju prema afroamerikancima.
A sta cemo sa Maradonom koji kaze da je Messi najbolji na svijetu, da je bolji i od njega? Maradona je na drogama, dok Pele istinu zbori? Naravno da je tako, to je ta tvoja logika, na nivou djeteta predskolskog uzrasta. Takodjer bih te molio da me ne nazivas culerdesom niti bilo kojim drugim nadimkom koji je smislio tvoj isfrustrirani mozak. Hvala...madridist je napisao/la:Ma naravno ko je tamo neki Pele,bitno je što culerdes s foruma misliadriano_leite je napisao/la: Nisam mislio da ima neko na svijetu ko ozbiljno shvata Pelea.
![]()
Saberi se čovječe.
Pa dobro, taj isti Pele je rekao da je Neymar najbolji igrač na svijetu, pa tek onda Messi. Ronalda nije uopće spominjao.madridist je napisao/la:Ma naravno ko je tamo neki Pele,bitno je što culerdes s foruma misli
Koji je problem Beckenbauera kada kaze da je Messi najbolji?madridist je napisao/la:Pa Maradona je dokazani crackhead i ljubitelj bijelog te ako ti je stalo do njegovog mišljenja bujrum.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.