FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Daj Casper izdvoji ako mozes one Jaretove prodore moram ono jos jednom vidjet da povjerujem,odbija se pet ljudi od njeg ko da je Van Persie
Il sam istripovo ?

14/88
Haha, šteta što izgubi korak na 6 metara od gola, al' ih je izodbijao najstrašnije, onaj Musić što ga je čuvao mislim da i sad u busu ima refleksne reakcije hahaha.19sioux89 je napisao/la:Daj Casper izdvoji ako mozes one Jaretove prodore moram ono jos jednom vidjet da povjerujem,odbija se pet ljudi od njeg ko da je Van PersieIl sam istripovo ?
EDIT: Treba napraviti GIF s onim prodorom haha!
Zadnja izmjena: Casp3r, dana/u 01 sep 2013, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
ČESTIKE MLADOSTI NA OSVOJENJU BODOVA U LUKAVCU
To moraš odradit definitivnoCasp3r je napisao/la:Haha, šteta što izgubi korak na 6 metara od gola, al' ih je izodbijao najstrašnije, onaj Musić što ga je čuvao mislim da i sad u busu ima refleksne reakcije hahaha.19sioux89 je napisao/la:Daj Casper izdvoji ako mozes one Jaretove prodore moram ono jos jednom vidjet da povjerujem,odbija se pet ljudi od njeg ko da je Van PersieIl sam istripovo ?

14/88
Kako je Gohan? Je l' idalje s onom curicom od Mr. Satana? Znam da su djete dobili kad si zadnji put poginuo...GOKU je napisao/la:ČESTIKE MLADOSTI NA OSVOJENJU BODOVA U LUKAVCU

Stručni novinari, na stranici saveza stoje rezultati, ljudi odmah ubacili, mogli su barem po tome... Ispravit' će ima vremena.19sioux89 je napisao/la:Evo na ss stavili 0:0 zavrsilo ...

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Na sajtu piše da je bilo 0:0, međutim Radnički je pobijedio 1:0.GOKU je napisao/la:ČESTIKE MLADOSTI NA OSVOJENJU BODOVA U LUKAVCU
Btw šta bi sa onim našim, jel bi Gogić? Jel zaliječio povredu il je otišao dalje?
Goga mislim da nigdje ne igra, iskreno nisam se čuo s njim duže vrijeme, mada ona povreda ga je sasjekla, šteta, mlad momak.studeni je napisao/la:Btw šta bi sa onim našim, jel bi Gogić? Jel zaliječio povredu il je otišao dalje?
Čuj to da nigdje ne igra. Haj valjda zna šta je najbolje za njega
-
- Kontakt:
Adnan Jahić i Samir Jogunčić danas naša najbolja dva igrača na terenu, Lugi nije imao toliko posla, Šuba preloš na beku vidi se da to nije njegova pozicija, Giga ni pola nije od onog igrača od prošle sezone, Čejvanović momak se bori zaustavio je par prodora protivničkih igrača nije loš igrač, Omer Jahić ma katastrofa, Pema samo nabija loptu bezveze, Jaranović hoće sve sam, korner kad izvodi vara pa ga sudija uhvati loš je danas bio, Džana kao da prvi puta igra, Mace dao je gol , ali je kao taraba, Redža ušao isto kao da i nije, Elo isto tako, mali Dženo extra momak biće paklen igrač ono što je odigrao kad je ušao odradio je dobro.....o treneru da ne pričam on je priča za sebe, ali eto čujem popravlja se stanje vraća se stari član uprave koji je davao novac, a i Vojvoda je vrlo blizu povratka na Jošik, pitanje je dana kad će to biti....

Jarane ja i ti izgleda nismo gledali istu utakmicu, Šuba je probio samo u prvom poluvremenu po boku i ubacio više puta nego svi koji su igrali ovu poziciju kroz cijele pripreme i prva dva kola. Šuba i Mace u prvom poluvremenu odigrali vrhunski, Jare bar ovu utakmicu ne možeš mu reći da hoće sve sam kad je 7/9 situacija centrirao, čak ni iz kornera nije šutirao, a ono što on miče u onom ćošku korner, tako radi cijeli život, ni jedan sudija dok Tičić nije primjetio to nije dirao, jer je teren prije svega loš oko korner zastavice. Za Omera, Pemu i trenera se slažemo.
-
- Kontakt:
@samo lukavac. Kolko ja znam nema govora o dolasku vojvode ni u kojoj opciji a crnka kao ubaceni element od strane tuzlanskog lobija ide odma poslije poraza od slobode
-
- Kontakt:
Jos ce bit da Sloboda ima veze sto je Crnkic trener Radnickog. 

www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Nažalost, službeni podatak je nešto preko 600 posjetitelja.baltazar1 je napisao/la:Kako prođe posjeta, jel se navuklo na 1000?
Naslađuj se slobodno, ja sam bio ubjeđen da će raja zbog finog vremena doći, ali koliko ljudi nije znalo ni da se igra utakmica, dobro se i ova brojka skupila.
ne, ne Caspere, daleko od toga da ću se naslađivati, nit mi ide u džep nit iz džepa...mene lično što se tiče, najsretniji bi bio kad bi na svakom stadionu pa i u Lukavcu bilo po 2000 svako kolo, eno i u onoj analizi od prije neki dan sam istaknuo posebno utakmice u Srebreniku, Bugojnu, Livnu i Doboj Kakanj kao lijepe primjere gdje se napravila lijepa atmosfera sa navijanjem i slično
lično, cijenim tvoje mišljenje, tvoje pisanje, postove, vidim da veoma dobro "variš" ovu tematiku itd...da ne idem dalje sa komplimentima
ali i ja ipak imam nekog iskustva i iako relativno mlad imam dobrih 18 godina iskustva u sportu, pa konkretno i u nogometu
vrijedi i neka moja
LP
lično, cijenim tvoje mišljenje, tvoje pisanje, postove, vidim da veoma dobro "variš" ovu tematiku itd...da ne idem dalje sa komplimentima
ali i ja ipak imam nekog iskustva i iako relativno mlad imam dobrih 18 godina iskustva u sportu, pa konkretno i u nogometu

LP
Undici stelle - ACM 1899
Imaš instavideo u mene na fb profilu.19sioux89 je napisao/la:To moraš odradit definitivnoCasp3r je napisao/la:Haha, šteta što izgubi korak na 6 metara od gola, al' ih je izodbijao najstrašnije, onaj Musić što ga je čuvao mislim da i sad u busu ima refleksne reakcije hahaha.19sioux89 je napisao/la:Daj Casper izdvoji ako mozes one Jaretove prodore moram ono jos jednom vidjet da povjerujem,odbija se pet ljudi od njeg ko da je Van PersieIl sam istripovo ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.