La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Nail for Real
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Nail for Real » 20 nov 2011, 14:40

Sarajlijc@ je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je ......... :lol:
To moze izjaviti neko ko nikad u zivotu nije iskusio slast gradskog derbija :lol: :lol: :lol:
Kakvi likovi majko draga :lol: . Sad ispade da je duel starackih ekipa atraktivniji od madafaka Reala i Valencie :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 20 nov 2011, 14:43

Sve zavisi čemu vas strasti vode...

Praćenju malo sporijeg nogometa i starijih ljudi, ili praćenju nogometa zbog njegove brzine i atraktivnosti :)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 nov 2011, 14:44

ovde neki ocigledno ne znaju sta znaci ATRAKTIVAN :ugeek:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 nov 2011, 14:58

Nail for Real je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je ......... :lol:
To moze izjaviti neko ko nikad u zivotu nije iskusio slast gradskog derbija :lol: :lol: :lol:
Kakvi likovi majko draga :lol: . Sad ispade da je duel starackih ekipa atraktivniji od madafaka Reala i Valencie :mrgreen: .
Starački ili ne , gradski derbi Milana i Intera se ne može ni na koji način stavljati u isti rang sa duelom Valenice i Reala :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 20 nov 2011, 15:03

Nisi kompatentan, tako da...
Starački ili ne , gradski derbi Milana i Intera se ne može ni na koji način stavljati u isti rang sa duelom Valenice i Reala
Ovo vazi i za tebe...
ovde neki ocigledno ne znaju sta znaci ATRAKTIVAN
Zadnja izmjena: Hulaga, dana/u 20 nov 2011, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 20 nov 2011, 15:03

Starački ili ne , gradski derbi Milana i Intera se ne može ni na koji način stavljati u isti rang sa duelom Valenice i Reala :mrgreen:
brzi,zanimljiviji,napetiji,intenzivniji,prljaviji !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 nov 2011, 15:05

Reuf je napisao/la:
Za ovo se slažem. :mrgreen:

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 20 nov 2011, 15:10

Saurman je napisao/la:
Reuf je napisao/la:
Za ovo se slažem. :mrgreen:
htio ti ili ne za sve se sloziti moras, a da je prljaviji naravno pa jel derbi ili nije ?
tempo utakmice koji je bio sinoc je fenomenalan u Italiji izmedju 2 Milanska kluba to ne mozes vidjeti ni na Fifi
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 nov 2011, 16:26

Meni je zanimljiviji Real-Valencia za razliku od ostalih kompetentan sam da to kažem.Žabare pratim samo Napoli(urijetko)i normalno ove veće derbije nažalost istrošenih ekipa.Juventus je tračak nade igraju moderan fudbal,ali čini mi se da nemaju dovoljno sredstava da se ubace u top 6 u Evropi(Real,Barca,BVB,Bayern,City i United s tim da Valencia nije ništa lošija od Uniteda 8-) )
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 nov 2011, 18:00

LBJ MVP je napisao/la:Meni je zanimljiviji Real-Valencia za razliku od ostalih kompetentan sam da to kažem.Žabare pratim samo Napoli(urijetko)i normalno ove veće derbije nažalost istrošenih ekipa.Juventus je tračak nade igraju moderan fudbal,ali čini mi se da nemaju dovoljno sredstava da se ubace u top 6 u Evropi(Real,Barca,BVB,Bayern,City i United s tim da Valencia nije ništa lošija od Uniteda 8-) )
ja mislim da si ovo slucajno napiso, potkralo ti se 100%

a nema teorije da je BVB bolji od Chelsea i Arsenala, pa ni Juventusa
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 nov 2011, 20:27

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Meni je zanimljiviji Real-Valencia za razliku od ostalih kompetentan sam da to kažem.Žabare pratim samo Napoli(urijetko)i normalno ove veće derbije nažalost istrošenih ekipa.Juventus je tračak nade igraju moderan fudbal,ali čini mi se da nemaju dovoljno sredstava da se ubace u top 6 u Evropi(Real,Barca,BVB,Bayern,City i United s tim da Valencia nije ništa lošija od Uniteda 8-) )
ja mislim da si ovo slucajno napiso, potkralo ti se 100%

a nema teorije da je BVB bolji od Chelsea i Arsenala, pa ni Juventusa
BVB jeste bolji od tih ekipa ;) Chelsea ove sezone neće izboriti LP ja nikad nisam gledao lošiji Chelsea ;) .Arsenal je tu negdje sa Borusiom,ali ni oni nisu bolji.Za Juventus sam rekao da im treba još par pojačanja :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 nov 2011, 20:56

ma nema teorije, BVB moze igrati protiv nekih ekipa iz Bundeslige, imaju dosta dobrih igraca, Subotic, Goetze, Kagawa je klasa, Hummels, sve stoji, al jednostavno sjeti se prosle sezone, haraju Bundesom, a ne mogu proci grupnu fazu LE, a i ove sezone je slicno...

ima dosta boljih klubova od njih, Arsenal, Chelsea, Juventus, Milan, Tottenham koji je vjerovatno bolji od Liverpoola, po meni poslije dva Manchestera i Arsenala najbolji klub EPL-a, jos imaju strasnog trenera (krene sa dva rezervna golmana, :D tim me stvarno kupio)...

ovim ne kazem da su losi, al definitivno ima boljih u Europi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Gazda
Kontakt:

Post Postao/la Gazda » 20 nov 2011, 23:37

Što je prekinuta utakmica Granade i Mallorce, tj. čiji navijači su pogodili pomoćnog arbitra? Zna li iko?

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 21 nov 2011, 15:20

Kako pisu mediji radi se domacem navijacu, inace radi se o 15godisnjaku državljanin Maroka.
slika

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 nov 2011, 12:59

tebi city spada u top 6 i BVB, vi fanovi španske lige stvarno me nekad brinete :mrgreen: , valencia nije lošija od uniteda :?: united padne u malu krizu i ti ga porediš sa valenciom :mrgreen:
stvarno ste čudni likovi
Vođa zna.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 nov 2011, 19:12

Koliko kola ovaj Betis nije ostvario pobjedu, 9? :roll: Preslaba izdanja za ekipu koja je sezonu počela sa 4 pobjede, bez obzira što su se tek vratili u društvo najboljih. Nego, i Levante se ponovo vraća na pobjednički kolosijek. Demolirali su Sporting 4:0...

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 28 nov 2011, 22:06

Malagi tek u 47. minuti sviran prvi prekršaj na utakmici :shock: .
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 02 dec 2011, 15:33

Spanska liga stvarno nije fer za ostale klubove, sta su Valensija, Sevilja, A.Madird Bogu zgrijesili da igraju u ligi gdje je REAL i Farsa, da igraju u drugim ligama svake druge godine bi jedan od tih timova osvajao lige...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 dec 2011, 12:30

Pa ovaj Falcao stvarno nije normalan :mrgreen: atletiko nije mogao bolje potrositi 45 miliona ... bio je nevjerovatan u portu , a sad je u najmanju ruku isto kvalitetan ... steta sto ga nije doveo neki veći klub ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 dec 2011, 12:37

Atletico je napravio glupost sa dovođenjem Falcoa tih 45 mil mogli su utrošiti na pametniji način a to je dovođenje nekoliko kvalitetnih igrača.Ovako su pare od Aguera samo prebacili u kasu Porta a ostatak tima je i dalje krš.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.