Ta protiv rudara je odigrana po lijepom ali prohladnom vremenu, par dana ranije snijeg koji je napadao se otopio jako je raskvasio teren pa je ličio na pravu baru, ali onda je na scenu stupila vojska, pa su vojnici cijelu noć navozili pijesak i valjali ga po terenu, koji je sutradan podnio odigravanje utakmice, ali na njemu je bilo jako malo ili gotovo uopšte nije bilo trave, od tog momenta na terenu gradskog stadiona su se zalegle gliste koje su bukvalno uništile "busen" koji se nikada nije oporavio od toga, perfekan je u ljetnom periodu (naravno ako nema kakvih koncerta na njemu), ali čim počnu kišni dani tako i teren sve više počinje da popuštaSchlager je napisao/la:da ne bude da te svaku demantujem,ali meni se cini da je ta protiv Rudara 3-2 igrana po prelijepom vremenu a ne po snijegu....mada,nisam siguran...jedino sam siguran da je trebala biti odigrana par dana ranije,bili smo napunili stadion a onda je otkazana zbog magle...BrigateBL je napisao/la:Malo of topica Borac bas ima srece sa zimskim utakmicama i prvi poslijeratni Kup je osvojen u zimskoj atmosferi
prvo je otkazano protic Rudara a onda i odigrana po snijegu 3-2
P.s Mali jeste Bajin, ali ne znam puno o njemu kad bih ga vidio znao bi nesto vise reci jer sam gledao mlade Borca ali sam ih vise pamtio po potezima nego po prezimenima
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
- Simpatizer
- Kontakt:
Znaci, konacna lista protivnika glasi:
- Dnjepar( 4. u Ukrajini)
- Brno( 12. u Ceskoj)
- Pirin( 9. u Bugarskoj)
- Gomelj(12. u Bjelorusiji)
- Saturn(7. u Rusiji)- ovaj mec jos nije siguran
Sasvim respektabilni rivali. Mozda bi po nase igrace bilo bolje da ne igramo prvu protiv Dnjepra( vec smo pisali o mogucem trpanju), ali sta je tu je.
- Dnjepar( 4. u Ukrajini)
- Brno( 12. u Ceskoj)
- Pirin( 9. u Bugarskoj)
- Gomelj(12. u Bjelorusiji)
- Saturn(7. u Rusiji)- ovaj mec jos nije siguran
Sasvim respektabilni rivali. Mozda bi po nase igrace bilo bolje da ne igramo prvu protiv Dnjepra( vec smo pisali o mogucem trpanju), ali sta je tu je.

Utakmica protiv Dnjepra je otkazana... 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Dobro je. 

koji je mail ovih na sos da i ja ponesto posaljem 

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Jel otiso onaj defanzivac sto je iso u Belgiju na probu ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Nije...Petric je ostao u Borcu i danas je otputovao u Tursku sa ekipom.
[youtube][/youtube]
Ama to ti je bivši igrač Modriče (prije toga igrao za Žepče), ali zadnju "sezonu i po" nije igrao za Modriču - razloge ne znam niti znam gdje je 'bio'.borac_sampion je napisao/la:opet pitam...zna li iko ko je Denijel Savic?
Inace, igra u odbrani.
Pozz
Bosno moja poharana....
- bistrikboy
- Kontakt:
Borac otputovao u Tursku!
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... aliju.html
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... aliju.html
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Simpatizer
- Kontakt:
Klipovi naseg novog golmana, neko ih je vec postavio na drugom sajtu:
Djeluje mi kao skolovan golman i najvaznije je da nije linijas!
Dobro izgleda, al ja bih radije da vidim kakve je on golove primao, to bi puno više reklo o njemu...Simpatizer je napisao/la:Klipovi naseg novog golmana, neko ih je vec postavio na drugom sajtu:
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
druze ima i ja da stavim svoje klipove na youtube. znam da hodam, a ostalo ima da podesimo
E kakva cu igracina da budem,uuuuuu!!!!!
Dok ja njega ne vidim kako stoji na golu i daje sve od sebe, ove klipove moze fino nekom drugom da prodaje.
Dok ja njega ne vidim kako stoji na golu i daje sve od sebe, ove klipove moze fino nekom drugom da prodaje.
Mogu li ja da ti budem menadžer?subzero81 je napisao/la:druze ima i ja da stavim svoje klipove na youtube. znam da hodam, a ostalo ima da podesimo
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Mogu te ja snimati?VB 1987 je napisao/la:Mogu li ja da ti budem menadžer?subzero81 je napisao/la:druze ima i ja da stavim svoje klipove na youtube. znam da hodam, a ostalo ima da podesimo

TREĆI PUT ČASTIMO
Igrao je i za Dobojsku Slogu u sezoni kad je Borac zadnji put bio prvak RS.Koliko ja znam igrao je na poziciji lijevog beka...Trigger je napisao/la:Ama to ti je bivši igrač Modriče (prije toga igrao za Žepče), ali zadnju "sezonu i po" nije igrao za Modriču - razloge ne znam niti znam gdje je 'bio'.borac_sampion je napisao/la:opet pitam...zna li iko ko je Denijel Savic?
Inace, igra u odbrani.
Pozz
Mogu li ja da ti budem menadžer?
Ako ti odgovara 30% od transfera, posto sam ipak ja zvijezda moze
Samo ako radis sa HD kamerama u 16:9, ipak moram da ispadnem mrsaviji nego sto jesamMogu te ja snimati?

tvoje je samo da odlučiš koji hoćeš klub, sve ostalo nije važno...subzero81 je napisao/la:Mogu li ja da ti budem menadžer?
Ako ti odgovara 30% od transfera, posto sam ipak ja zvijezda mozeSamo ako radis sa HD kamerama u 16:9, ipak moram da ispadnem mrsaviji nego sto jesamMogu te ja snimati?:D
a št se tiče snimanja, pa nećemo mi tebe prodati preko video snimka nego preko audio snimka, pa Kada je mogao Piksi da kupi Barkosa preko audio snimka, valjda i mi tebe možemo uvaliti negdje da igraš... trnovit je put do zvijezda, nema ništa preko noći, a i ti malo da počneš trenirati, vidiš da su Borac i Laktaši zajedno doveli 29 fudbalera, da si bio spreman mogli smo te ubaciti već ove zime, al ti jedeš masno, a i slave te ovladale...

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Na pripremama nas ocekuju kvalitetne utakmice
06.02. Brno koje se nalazi na 12 mjestu ceske lige
08.02.Gomelj bjeloruska 2 liga..trenutno 3.mjesto
10.02.Pirin koji se nalazi na 9.mjestu bugarske prve lige
12.02. najvjerovatnije Saturn koji je prosle god zavrsio ligu na 7.mjestu
06.02. Brno koje se nalazi na 12 mjestu ceske lige
08.02.Gomelj bjeloruska 2 liga..trenutno 3.mjesto
10.02.Pirin koji se nalazi na 9.mjestu bugarske prve lige
12.02. najvjerovatnije Saturn koji je prosle god zavrsio ligu na 7.mjestu
TREĆI PUT ČASTIMO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.