Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

nedim1993
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la nedim1993 » 25 dec 2012, 23:59

Zodiac je napisao/la:Što se djeca blamiraju s ovim ask-ovima i qrcevima,"ask pitajte dosadno" ,"ask nismo dugo" u pm, da se hoće ovo ukinuti kako :roll: .

Jedina pozitivna stvar u vezi ovoga je da možeš vidjet dokle doseže ljudska glupost i koliko bolesnih likova ima.
mamu im sarkastičnu. balavci od 12 godina odgovaraju ironično i sarkastično. pa tačno bi ih popalio. što volim ujebavat ih sa pitanjima pola ih pobrišu kasnije :lol:
Vođa zna.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 dec 2012, 00:03

nedim1993 je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Što se djeca blamiraju s ovim ask-ovima i qrcevima,"ask pitajte dosadno" ,"ask nismo dugo" u pm, da se hoće ovo ukinuti kako :roll: .

Jedina pozitivna stvar u vezi ovoga je da možeš vidjet dokle doseže ljudska glupost i koliko bolesnih likova ima.
mamu im sarkastičnu. balavci od 12 godina odgovaraju ironično i sarkastično. pa tačno bi ih popalio. što volim ujebavat ih sa pitanjima pola ih pobrišu kasnije :lol:
Ima i kod mene par ih na listi koji to prakticiraju ,sljedeći put ako neko izbaci "ask" izbrisat ću ga.

A upravu si bajg "pitajte šta hoćete" a kad ih raja pita neka škakljiva pitanja onda brišu :lol: .

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 26 dec 2012, 00:11

Cuj brisu, ni ne odgovore na njih, a najjace su mi ove trebice sto se znam s njima uzivo dobro, pa ih uzmem prcati tamo sa skakljivim temama i pitanjima, ni na jedno ne odgovore to upratim i onda ih sad samo čekam na volej ako šta budu meni srale :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 dec 2012, 00:22

vedofeelgood je napisao/la:Cuj brisu, ni ne odgovore na njih, a najjace su mi ove trebice sto se znam s njima uzivo dobro, pa ih uzmem prcati tamo sa skakljivim temama i pitanjima, ni na jedno ne odgovore to upratim i onda ih sad samo čekam na volej ako šta budu meni srale :mrgreen:
istina ima jedna cura, nije mi na 3 pitanja odgovorila. pa napisala na fb odgovaram na sva pitanja, pa je ja pitam što nisi odgovorila, a ona ni na to ne odgovori :lol: . tuga. žao mi dece , ujebu se a nemaju 14 15 godina :oops: .

ništa to ne razmišlja da l' može imat posljedica. :?
Vođa zna.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 26 dec 2012, 00:28

Pa ja bolan :lol:
Samo ti nju docekaj ako sta pocne ta zuca, a ti odma po ušima :mrgreen:

Svaku situaciju prilagodi sebi 8-)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2012, 17:10

Jedini relevantan pokazatelj da nam se crno piše s obzirom da svaka sljedeća generacija izrasta u sve gluplje i gluplje individue.
naprijed rejal

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 dec 2012, 18:38

Sveti je napisao/la:Jedini relevantan pokazatelj da nam se crno piše s obzirom da svaka sljedeća generacija izrasta u sve gluplje i gluplje individue.
http://www.imdb.com/title/tt0387808/" onclick="window.open(this.href);return false; ako nisi gledao,preporuka,film objasnio to što ti govoriš,crno nam se piše :mrgreen: .

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 dec 2012, 18:44

Sveti je napisao/la:Jedini relevantan pokazatelj da nam se crno piše s obzirom da svaka sljedeća generacija izrasta u sve gluplje i gluplje individue.
Pa kako nece kad samo sjede kuci, tipkaju po tom facebooku po skypu, msn, ovim modernim telefonima, samo internet itd. Debili ne znaju izaci na kafu, sok, sjesti zajedno pa pricati o svemu, ganjati cure ili ako su cure da traze momke, nego to rade preko tih drustevnih mreza.

Znam ja muske sa faxa, brate imaju 22. godine nigdje ne izlaze, samo furaju taj fb, te chatove. Ne znaju ni sami kad su zanji put izasli nocu u grad, da tokom dana odu na kafu je cudo, da odu na planinu, a kamo li da dogovore odlazak na more.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2012, 19:30

Zodiac je napisao/la: http://www.imdb.com/title/tt0387808/" onclick="window.open(this.href);return false; ako nisi gledao,preporuka,film objasnio to što ti govoriš,crno nam se piše :mrgreen: .
Nisam gledao, plot mi izgleda ultra zanimljiv, vjerovatno ću pogledati :mrgreen:
Elegant je napisao/la:Pa kako nece kad samo sjede kuci, tipkaju po tom facebooku po skypu, msn, ovim modernim telefonima, samo internet itd. Debili ne znaju izaci na kafu, sok, sjesti zajedno pa pricati o svemu, ganjati cure ili ako su cure da traze momke, nego to rade preko tih drustevnih mreza.

Znam ja muske sa faxa, brate imaju 22. godine nigdje ne izlaze, samo furaju taj fb, te chatove. Ne znaju ni sami kad su zanji put izasli nocu u grad, da tokom dana odu na kafu je cudo, da odu na planinu, a kamo li da dogovore odlazak na more.
Što se prije na to naviknemo, lakše ćemo prihvatiti te radikalne promjene u društvu. Pristigla nam je era praznih ulica, nepričanja, netrpeljivost. Ranije kada se to događalo uglavnom su čimbenici bili rat, bolest ili nešto treće. Danas se ljudi izopćavaju jer sami tako žele.
naprijed rejal

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 dec 2012, 20:20

brate, gledam i ne mogu da vjerujem :shock: pa tek iz pizde izašlo .. :|

http://****/SamanthaKelemen/answer/16785079301" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 26 dec 2012, 20:29

Joj djece, ko da nekog boli briga, nek se i po'fataju ako hoće, bmb.. jednom valjda dođu pameti :r

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 26 dec 2012, 20:33

IlPrincipe je napisao/la:brate, gledam i ne mogu da vjerujem :shock: pa tek iz pizde izašlo .. :|

http://****/SamanthaKelemen/answer/16785079301" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: Nemoj ih oni su 8 dana u vezi http://****/SamanthaKelemen/answer/16695783941" onclick="window.open(this.href);return false;

hahaha da mi je ovo sestra, pa nacelavo bi je osisao :lol: :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 26 dec 2012, 20:42

Imaš li šta protiv :?:

čak 7 razloga imam protiv :roll:

slika
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2012, 20:43

Pazi ih kako se žvaću hahhahahahahahhaha
naprijed rejal

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 26 dec 2012, 20:44

Amoxicillin je napisao/la:slika
Znam dijete hahahahah
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 dec 2012, 20:53

IlPrincipe je napisao/la:brate, gledam i ne mogu da vjerujem :shock: pa tek iz pizde izašlo .. :|

Zajedno nemaju vise od tlinest godina :lol: jesam i ja budala sta sam ovo uopce pogleda :roll:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 26 dec 2012, 22:45

mali **** to
bude s 15 godina.. xd

:lol: :lol:

e svasta.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 dec 2012, 22:50

Sta sve nema na ovom fb-u :roll:
tuga.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 dec 2012, 22:57

jel ovo **** il fejsbuk :lol: :mrgreen: .
a fakat nisam znao da su ova djeca do ove granice glupa. pa ni na jednom asku ništa normalno xD
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, jasmin10, lakilone, lol89 i 11 gostiju.