p.s.porazgvarao sam sa najboljim strijelcem Slobode svih vremena....frapirali biste se kad bi znali sta čovjek misli o Slobodi a sta o sisojevim placenicima

Moderator/ica: GracanicaAA
Ti nasao nekoga ismijavati....tuzlak1987 je napisao/la:
Sada sam skontao poveznicudvokorak je napisao/la:Al cepa pordrinjce cak i dugogodinsji drugoligas @NeretvanskaPastetica
Samo peci buhtle i savijaj perece brato. Bit ce Sloboda na krovu evropePEKARA “ŠAĆIR” NOVI PARTNER FK SLOBODA TUZLA
05/06/2017
Crveno-crna porodica od danas je bogatija je za još jednog člana, stoga u ime FK “Sloboda” Tuzla izražavamo veliko zadovoljstvo činjenicom da je Pekara “Šaćir” potpisala ugovor u reklamno-propagandnoj saradnji sa FK “Sloboda” Tuzla i tim činom postala prva pekara partner FK “Sloboda”.
Nadamo da je ovo samo početak jedne dugoročne i uspješne saradnje sa pekarom “Šaćir” koja posjeduje izuzetno bogat i kvalitetan asortiman proizvoda, a pozivamo sve naše navijače da se i u sami u isto uvjere posjetom maloprodajnom objektu pekare u Ulici Meše Selimovića bb (Dragodol).
U narednom periodu očekujemo još lijepih vijesti iz FK “Sloboda” Tuzla koje ćemo plasirati putem naših medijskih kanala.
Sacir i jeo i pio moja GILFARO <3NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jeli to Sacir zaspao a ti normu odradio? Mogu mislit brato kako dissmr na burek pih
najbolji strijelacstaragarda je napisao/la:Sloboda propada ko kauč, smijurija u svakom mogućem smislu,nepotizam da bi im i sisoje pozavidio a nas dobri tuzlak opleo po soku...ahahhahahah
p.s.porazgvarao sam sa najboljim strijelcem Slobode svih vremena....frapirali biste se kad bi znali sta čovjek misli o Slobodi a sta o sisojevim placenicima
Nek si ti pametan tuljane...sta ima naučnik....i da,taj je najbolji strijelac svih vremena tvog omiljenog klubafukaratz je napisao/la:najbolji strijelacstaragarda je napisao/la:Sloboda propada ko kauč, smijurija u svakom mogućem smislu,nepotizam da bi im i sisoje pozavidio a nas dobri tuzlak opleo po soku...ahahhahahah
p.s.porazgvarao sam sa najboljim strijelcem Slobode svih vremena....frapirali biste se kad bi znali sta čovjek misli o Slobodi a sta o sisojevim placenicima![]()
onaj sto je bio predsjednik UO kad smo trebali ispasti iz federalne lige
![]()
onaj kojeg ste svi pljuvali kad je bio na celu Slobode? cijeg sina ste pljuvali kad je bio sef struke u Slobodi onu jednu sugavu utakmicu? cijeg sina ste pljuvali kad je bio trener u OP Slobode? i naravno onaj čmar ciji je sin trenutno trener u OP Podrinje City?
![]()
zato i jesi taksista jarane moj jer mozga nemas
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 4 gosta.