HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
[quote="Crveni Barun"]
Što se tiče same tekme protiv Cibosa, strava! Naježio sam se kad je krenulo navijanje zadnjih par minuta.
Za ovu ekipu samo nebo je granica.
Što se tiče same tekme protiv Cibosa, strava! Naježio sam se kad je krenulo navijanje zadnjih par minuta.
Za ovu ekipu samo nebo je granica.
Momče Hercegovče
A tamo mi se predstavljas kao neko ko podjednako voli i jedne i druge

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma sportnet ima zaseban dio posvecen Širokom, pored klubova iz HR, vec dosta vremena. Pa vjerovatno zato.
...Život za Široki...
neno#4 je napisao/la:A tamo mi se predstavljas kao neko ko podjednako voli i jedne i druge![]()
![]()
Kome je ovo upučeno?
Momče Hercegovče
moga bi Maccabi past u Nokia Areni
da imamo normalnog pleja koji moze zamjenit Jakova usli bi na F4 al nemamo
p.s. poluvrijeme Maccabi-Široki 37-34

Ma proigrat ce Gigi u u drugom poluvremenu
Samo nek ne bude vise od 20 ja sam zadovoljan!!!
PS-Butorca po meni vratiti Cedeviti cim se mogne.Samo sjedi na klupi,ima li ikakav junior da ga moze zamjeniti???

PS-Butorca po meni vratiti Cedeviti cim se mogne.Samo sjedi na klupi,ima li ikakav junior da ga moze zamjeniti???
-
- Kontakt:
http://www.sport5.co.il/JustVideo.aspx? ... cID=114909" onclick="window.open(this.href);return false;
svaka cast ekipi, postena borba, pokazali smo vise u gostima kod maccabia nego velika vecina lige, nadajmo se iznenađenju kod radnickog
svaka cast ekipi, postena borba, pokazali smo vise u gostima kod maccabia nego velika vecina lige, nadajmo se iznenađenju kod radnickog
- Barney Stinson
- Kontakt:
Akcija na 3:15velikikralj je napisao/la:http://www.sport5.co.il/JustVideo.aspx? ... cID=114909

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Crveni Barun
- Kontakt:
eurocup je tako blizu
ako dobijemo radnički uvjeren sam da je to to a i bez toga uz sve pobjede kući trebalo bi biti dovoljno 

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
Sve pobjede kuci mislim da bi mogle biti dovoljne samo za kvalifikacije za EC (ako je istina da dva idu direktno a jedan u kvale) a tekma protiv Radnickog (koji ima najbolju kombinaciju u likovima Pavkovic/Markovic-Simon u ligi ) ce biti jako teska za dobiti ali ne i nemoguca , Jezero je jako vruc teren a Muta dobar trener ali se nadam da ce ga Vela nadmudriiti , ja se ne bojim da ce nasi igraci biti u grcu jer smo do sada pokazali da se nikoga ne bojimo i da igramo dobro u gostima ali se bojim sudaca i njihovog kriterija , ako uspijemo zaustaviti pick igru Radnickog to je vec pola posla e sad sta ce biti vidjet cemo u utorak u 18h.Crveni Barun je napisao/la:eurocup je tako blizuako dobijemo radnički uvjeren sam da je to to a i bez toga uz sve pobjede kući trebalo bi biti dovoljno
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Bit ce sutra teško u Kragujevcu, radnički ima odličnu ekipu i trenera. Slažem se s KK ŠIROKI, ako zaustavimo njihov pick, možemo se nadati pobjedi, Bit cemo jači za vladovića, za razliku od utakmice na pecari, Oni su po meni najbolja napadačka ekipa u ligi, valjda ce sutra i nešto promašivati
...Evo gledao sam maloprije izjavu njihovog trenera MUTE NIKOLIĆA koji je izjavio DA ŠIROKI IGRA NAJBOLJU KOŠARKU!!! Zna se šta JE MUTA NIKOLIĆ u košarci, i kakav je trener!!!!

-
- Kontakt:
mislim da će bit jako teško u kragujevcu,vladović neće igrati.jedino rješenje je da se pilepić pomakne na 1 a da bilinovac igra 2 naravno ako giga usere odma na početku
KK ŠIROKI jel znaš ima li ikakve sanse da vladović zaigra, kakva je ozljeda?
Itko ikakav link,ili barem tekstualni prijenos??Vidim vodimo 17-5!!! 

ŠB.TRN je napisao/la:Itko ikakav link,ili barem tekstualni prijenos??Vidim vodimo 17-5!!!
http://tash--sport2.****/" onclick="window.open(this.href);return false; ili na službenim stranicama lige, jer štopa ovaj stream
Hvala!SBNo1 je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Itko ikakav link,ili barem tekstualni prijenos??Vidim vodimo 17-5!!!
http://tash--sport2.****/" onclick="window.open(this.href);return false; ili na službenim stranicama lige, jer štopa ovaj stream
- storm_raider
- Kontakt:
Ko ima Sportarenu 1 moze gledati. Vodi Siroki na poluvremenu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
cestitke, svaka cast, sta je ramljak napravio veceras to je za svaku pohvalu.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Kakav NBA za ovu veceras utakmicu.. Tko nije gledao ima za čim žaliti.. Ramo je Bog.. 

19 - ђ - 11