od meneOmerbavarac je napisao/la:Imam dvije pozivnice i obje su ss.ba, jedna je od korisnika 77suarez77 a druga od korisnika pexxa.
Sta treba prihvatiti?
potrebna su jos 2 igraca

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
od meneOmerbavarac je napisao/la:Imam dvije pozivnice i obje su ss.ba, jedna je od korisnika 77suarez77 a druga od korisnika pexxa.
Sta treba prihvatiti?
Igraci koji su na transfer listi njih mozes kupiti ako ponudis toliko koliko drugi manager trazi za njega. Mozes ti ponuditi i manje ali onda moras cekati da vidis hoce li on prihvatiti, ako se ne varam. Sto se tice igraca koji nisu na transfer listi, mozes poslati ponudu za njega i onda cekas odgovor od druge strane.firefirefirely je napisao/la:Eto jedva sastavi ekipu u pm![]()
MOzel par nekih smjernica, ima li ovdje i transfera, i tako to, sta obuhvata sve igra
Ajde ima jos jedno mjestoGracanicaAA je napisao/la:Jel ostao jos neko ??
Hocel ostali igrati mislim koji nisu usli u ovu sad ligu da ja napravim ??
Hvala punojopaa7 je napisao/la: Igraci koji su na transfer listi njih mozes kupiti ako ponudis toliko koliko drugi manager trazi za njega. Mozes ti ponuditi i manje ali onda moras cekati da vidis hoce li on prihvatiti, ako se ne varam. Sto se tice igraca koji nisu na transfer listi, mozes poslati ponudu za njega i onda cekas odgovor od druge strane.
Sto se tice taktike imas normalno ono klasicno, ofenzivno, defanzivno, kontre i slicno.
Igraci imaju ocjene (npr. 70,80,90...) i imas trening koji se odraduje svaki dan poslije utakmice i na njemu ti igraci napreduju za +1 ili +2, cak ne moraju uvijek napredovati nego mogu ostati i na trenutnoj ocjeni. Najbolje ti napreduju ovi mladi igraci, sto mladi to bolje napreduje i normalno veca je sanse za napredak ako stavis igraca od 20 godina na trening i onog od 25-26, logicno 
Jedino sto te igrace koje stavis na trening ne mozes koristiti na utakmici koja ti je zakazana tog dana. Svaki dan mozes trenirati po 4 igraca, golman,obrana,veza i napad. Normalno sto im je veca ocjena, tako im i cijena raste.
Evo nadam se da sam barem malo pojasnio
Zavisi koliko ima igraca koji hoce igratfirefirefirely je napisao/la:Ajde ima jos jedno mjestoGracanicaAA je napisao/la:Jel ostao jos neko ??
Igraj sa nama taman fali jedno mjesto, onda mozes iduce sezone praviti ligu. Prosla je bila dosta aktivna, trebala bi biti i ovaGracanicaAA je napisao/la:Zavisi koliko ima igraca koji hoce igratfirefirefirely je napisao/la:Ajde ima jos jedno mjestoGracanicaAA je napisao/la:Jel ostao jos neko ??
Ma nmze se uci ili neko vec pravi tim...Pegi10 je napisao/la: Igraj sa nama taman fali jedno mjesto, onda mozes iduce sezone praviti ligu. Prosla je bila dosta aktivna, trebala bi biti i ova
Igraš li ti?gojzerica je napisao/la:ako te još nešto zanima, pucaj
da, Megglejopaa7 je napisao/la:Igraš li ti?gojzerica je napisao/la:ako te još nešto zanima, pucaj
Cemu to?gojzerica je napisao/la:da, Megglejopaa7 je napisao/la:Igraš li ti?gojzerica je napisao/la:ako te još nešto zanima, pucaj
ukrao je i par mojih igrača hahahaEmirGz je napisao/la:dagle suareza picica on mi je znaci uzeo najbolja dva strijelca od prosle godinehahaha , sretno svima
dobro im mlijekojopaa7 je napisao/la: Cemu to?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.