RK Čelik

mxx1000
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la mxx1000 » 30 dec 2011, 02:44

imeime je napisao/la:
gradacac10 je napisao/la:Mozda junior Begagic ide na posudbu.. Cisto sumnjam da je Bega pivot.
Počele su se izvaljivati gluposti...na posudbu u januarskom prelaznom roku niko ne može preći (barem po pravilniku RSBiH) a možda si ti u IO RSBiH pa to promijeniš.Posudba je moguća samo u ljetnom prelaznom roku,odnosno 10 dana do početka sezone.
Ejh ti znas pravilnik RSBiH ccc... pravilo je uvijek bilo i biti ce da se posudjuju igraci na polusezonama, a isto tako i na kraju sezone imas primjera malu hiljadu, a meni najbolje poznat proslogodisnja posudba Alena Kulenovica iz Borca u Gradacac u januaru... Nemoj izvaljivat gluposti kao pametan si..[/quote]
nije to bila posudba kulenovica...[/quote]

Ej,ajd nemoj se provaljivati. Kulenović ti nije mogao doći u Gradačac na posudbu.. A ti pogledaj stranicu Savehofa pa vidi iz kojeg je kluba u Savehof došao Kulenović. Tamo piše RK Gradačac a ne RK Borac BL.Nego su to dogovorili Gradačac i Borac, da Gradačac da ispisnicu Borcu sa 01.08. ...ma šta se raspravljam s tobom...Evo ti pa čitaj:
Član 61.
Klub ima pravo, privremenog ustupanja svog pripadnika, drugim klubovima s područja Bosne i
Hercegovine, samo uz pisanu suglasnost pripadnika ( Obrazac broj 9 ).
Prilikom ustupanja pripadnika, klubovi i pripadnik, uređuju međusobne odnose, prava i obveze.
Član 62.
Ustupanje iz člana 60. ovog Pravilnika traje najmanje jednu ( 1 ) takmicarsku sezonu.
Klub moze registrovati i za njega moze nastupati najvise tri 3 ustupljena igraca
Član 63.
Ustupljeni igrač / igračica ima pravo nastupiti u jednoj takmicarskoj sezoni samo za jedan klub.
Drugi pripadnici kluba ( liječnici, službeni predstavnici, treneri i dr.) nemaju ograničenja u
nastupanju.
Član 64.
Klub može privremeno ustupiti igrača drugom klubu pod uslovima propisanim u Pravilniku o statusu
igrača. Ugovor o ustupanju igrača mora biti potpisan i ovjeren u Savezu najkasnije 8 ( osam ) dana
prije početka takmičarske sezone.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 30 dec 2011, 09:33

Ej,ajd nemoj se provaljivati. Kulenović ti nije mogao doći u Gradačac na posudbu.. A ti pogledaj stranicu Savehofa pa vidi iz kojeg je kluba u Savehof došao Kulenović. Tamo piše RK Gradačac a ne RK Borac BL.Nego su to dogovorili Gradačac i Borac, da Gradačac da ispisnicu Borcu sa 01.08. ...ma šta se raspravljam s tobom...Evo ti pa čitaj:
Član 61.
Klub ima pravo, privremenog ustupanja svog pripadnika, drugim klubovima s područja Bosne i
Prilikom ustupanja pripadnika, klubovi i pripadnik, uređuju međusobne odnose, prava i obveze.
Član 62.
Ustupanje iz člana 60. ovog Pravilnika traje najmanje jednu ( 1 ) takmicarsku sezonu.
Klub moze registrovati i za njega moze nastupati najvise tri 3 ustupljena igraca
Član 63.
Ustupljeni igrač / igračica ima pravo nastupiti u jednoj takmicarskoj sezoni samo za jedan klub.
Drugi pripadnici kluba ( liječnici, službeni predstavnici, treneri i dr.) nemaju ograničenja u
nastupanju.
Član 64.
Klub može privremeno ustupiti igrača drugom klubu pod uslovima propisanim u Pravilniku o statusu
igrača. Ugovor o ustupanju igrača mora biti potpisan i ovjeren u Savezu najkasnije 8 ( osam ) dana
[/quote]

Covjek s kojim sam 1000 puta prico o tome, dva puta je bio na POSUDBI, cijelo vrijeme bio je igrac RK Borac, i stalno je sa njima u kontaktu bio pa su ga poslije prve posudbe nakon polusezone vratili u Borac, a kasnije je nakon druge posudbe otisao u Savehoff. treninge kluba pratim godinama i takav strucnjak ce me ucit ne moze bit posudbe ;)

mxx1000
Kontakt:

Post Postao/la mxx1000 » 30 dec 2011, 10:26

gradacac10 je napisao/la:Ej,ajd nemoj se provaljivati. Kulenović ti nije mogao doći u Gradačac na posudbu.. A ti pogledaj stranicu Savehofa pa vidi iz kojeg je kluba u Savehof došao Kulenović. Tamo piše RK Gradačac a ne RK Borac BL.Nego su to dogovorili Gradačac i Borac, da Gradačac da ispisnicu Borcu sa 01.08. ...ma šta se raspravljam s tobom...Evo ti pa čitaj:
Član 61.
Član 62.
Član 63.
nastupanju.
Član 64.

Covjek s kojim sam 1000 puta prico o tome, dva puta je bio na POSUDBI, cijelo vrijeme bio je igrac RK Borac, i stalno je sa njima u kontaktu bio pa su ga poslije prve posudbe nakon polusezone vratili u Borac, a kasnije je nakon druge posudbe otisao u Savehoff. treninge kluba pratim godinama i takav strucnjak ce me ucit ne moze bit posudbe ;)[/quote]

Ma ajd,ti si u pravu,ne da mi seraspravljati.A i nije ovo tema o posudbama,kulenoviću,RK Gradačac itd...
Vidim t si stalni član RK Gradačac.Ako seželiš raspravljati imaš PP,pa ću ti dokazati ko koliko zna.
Pozdrav!

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 02 jan 2012, 23:28

http://sportsport.ba/rukomet/dominkovic ... lika/71485" onclick="window.open(this.href);return false;

Dominković prvo pojačanje RK
Čelika
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 03 jan 2012, 11:20

delpy je napisao/la:http://sportsport.ba/rukomet/dominkovic ... lika/71485

Dominković prvo pojačanje RK
Čelika
Dobar igrac. Vidjet cemo kako ce se uklopit u nas sastav.
RZ88!

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 03 jan 2012, 21:21

slika

Andreas Dominikovic
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 04 jan 2012, 23:25

Bio je veoma dobar igrac exra suter samo mi nije jasno zasto se vratio iz njemacke znal ko u kojoj je ligi igro u njemackoj ako je medzu prvi 5 onda je to dobro jer nihova 4 i 5 je ko nasa prva,samo je steta sto ga nece moc zadrzat nije u Ljubuskom gdje su plate redovne valja u gladnoj zenici marku uzet.Nadam se da nece zavrsiti kao njegove komsije Josko Jukic i Davorin Prskalo da napusti za 5 mjeseci i da mu duguju 4 plate.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 jan 2012, 23:57

rkbosna je napisao/la: Bio je veoma dobar igrac exra suter samo mi nije jasno zasto se vratio iz njemacke znal ko u kojoj je ligi igro u njemackoj ako je medzu prvi 5 onda je to dobro jer nihova 4 i 5 je ko nasa prva,samo je steta sto ga nece moc zadrzat nije u Ljubuskom gdje su plate redovne valja u gladnoj zenici marku uzet.Nadam se da nece zavrsiti kao njegove komsije Josko Jukic i Davorin Prskalo da napusti za 5 mjeseci i da mu duguju 4 plate.
Posljednjih godinu dana igrao u Austrijskom premijerligašu UNION JURI LEOBEN, odnosno u Njemačkoj u HG 85 KÖTHEN,e sad koja liga nemam blage..

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 05 jan 2012, 23:05

rkbosna je napisao/la:Bio je veoma dobar igrac exra suter samo mi nije jasno zasto se vratio iz njemacke znal ko u kojoj je ligi igro u njemackoj ako je medzu prvi 5 onda je to dobro jer nihova 4 i 5 je ko nasa prva,samo je steta sto ga nece moc zadrzat nije u Ljubuskom gdje su plate redovne valja u gladnoj zenici marku uzet.Nadam se da nece zavrsiti kao njegove komsije Josko Jukic i Davorin Prskalo da napusti za 5 mjeseci i da mu duguju 4 plate.
Ma kakva plata vec je sve dogovoreno posao dobija u Mittalu na celicani i to ce biti neki vid novcanih primanja,stim da ce dobijati slobodno kad su treninzi i utakmice da uhvati malo cistog zraka,i do LAĐANE po bureke..Covjek prezadovoljan uslovima.Sjedio kod Kurejzija na kolacima..sa elitom,mislim da je uspijo nekako vinski rolat da dobije.

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 14 jan 2012, 22:10

tigar
Kontakt:

Post Postao/la tigar » 17 jan 2012, 14:54

Ima li neko kakvih informacija kakva su ova dva igraca koja su dosla kao zamjene za Sahinovica i Bajramovica? Mislim na ovog Ivanceva i Dominikovica. Ipak smatram da bi nase najvece pojacanje trebao biti povratak Sabanovica na gol, nekako ulijeva samopouzdanje. ;)
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 17 jan 2012, 16:17

tigar je napisao/la:Ima li neko kakvih informacija kakva su ova dva igraca koja su dosla kao zamjene za Sahinovica i Bajramovica? Mislim na ovog Ivanceva i Dominikovica. Ipak smatram da bi nase najvece pojacanje trebao biti povratak Sabanovica na gol, nekako ulijeva samopouzdanje. ;)
Ovaj Dominikovic je dobar igrac, moje misljenje je da je bolji od Bajramovica za klasu, medjutim vrijeme ce pokazat. Sto se tice Ivanceva nisam upoznat sa kvalitetama tog igraca, mada ako je istina ovo sto pisu novine da je bio u prvom sastavu C.Zvezde, mora posjedovat odredjeni kvalitet. Al sve cemo vidjet za par sedmica kad pocinje proljetni dio sezone.
RZ88!

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 17 jan 2012, 16:33

pep3 je napisao/la:
tigar je napisao/la:Ima li neko kakvih informacija kakva su ova dva igraca koja su dosla kao zamjene za Sahinovica i Bajramovica? Mislim na ovog Ivanceva i Dominikovica. Ipak smatram da bi nase najvece pojacanje trebao biti povratak Sabanovica na gol, nekako ulijeva samopouzdanje. ;)
Ovaj Dominikovic je dobar igrac, moje misljenje je da je bolji od Bajramovica za klasu, medjutim vrijeme ce pokazat. Sto se tice Ivanceva nisam upoznat sa kvalitetama tog igraca, mada ako je istina ovo sto pisu novine da je bio u prvom sastavu C.Zvezde, mora posjedovat odredjeni kvalitet. Al sve cemo vidjet za par sedmica kad pocinje proljetni dio sezone.
Dominikovic je dobar igrac, ali nije dobar "u glavi". Jedva ga se Izviđac rijesio :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2012, 01:43

Sad bas i ne znam kakav je vas kriterij za kvalitetnog igraca ali Ivancev se kod nas bas i nije iskazao.Pa cak i da nije doslo do ove "reforme" da skoro svi igraci odu,mislim da bi on svakako otisao zimus eventualno na leto,duze nema sanse da bi se zadrzao.U dosta utakmica ga uopste nije ni bilo na terenu,a ono sto je igrao bas sam bio razocaran njegovom igrom.Mozda njegova najbolja partija je bila protiv Lovcena kada je dao 2 gola. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 18 jan 2012, 08:38

Kosta Savic pojacao Celik? E to vam je jedino pravo pojacanje ;)

tigar
Kontakt:

Post Postao/la tigar » 18 jan 2012, 14:11

Adoxin je napisao/la:Kosta Savic pojacao Celik? E to vam je jedino pravo pojacanje ;)
Odakle ta informacija? Zar nije otisao u nekog francuskog drugoligasa?
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 18 jan 2012, 14:13

tigar je napisao/la:
Adoxin je napisao/la:Kosta Savic pojacao Celik? E to vam je jedino pravo pojacanje ;)
Ma vidis mu upitnik na kraju recenice.Nije ni on siguran mada je istina da je Savic trebao u ponedjeljak da sve sredi u Francuskoj.
Nema vise :P

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 18 jan 2012, 14:36

tigar je napisao/la:
Jutros cuo na radiju...ali niko nista do sada nije pominjao, pa odatle upitnik

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 18 jan 2012, 15:23

Devil je napisao/la:Sad bas i ne znam kakav je vas kriterij za kvalitetnog igraca ali Ivancev se kod nas bas i nije iskazao.Pa cak i da nije doslo do ove "reforme" da skoro svi igraci odu,mislim da bi on svakako otisao zimus eventualno na leto,duze nema sanse da bi se zadrzao.U dosta utakmica ga uopste nije ni bilo na terenu,a ono sto je igrao bas sam bio razocaran njegovom igrom.Mozda njegova najbolja partija je bila protiv Lovcena kada je dao 2 gola. ;)
Ja sam rekao da ne znam tog igraca, nego samo iz natpisa novina ( u kojima su oni naveli da je bio prvotimac) po tome sam zakljucio da je kvalitetan, jer ne bi igrao Seha ligu ( s obzirom da se Zvezda pojacala prije pocetka) da ne posjeduje neki kvalitet. Al opet ponavljam, jedino mjerilo je teren ;)
RZ88!

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 20 jan 2012, 12:10

ne bih bas rekao da ste se usrecili... bivsi juniorski ili kadetski reprezentativac srbije, bio u proleteru, porecu, zvezdi i koliko znam, nije se bas pokazao ni u jednom klubu...
imperator, prodavac magle

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.