FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ja nevidim problem sa kojotom nit je prvi ni posljedni srbin joji je igrao za nas klub ,covjek se prekrsti kad ulazi na teren kao i vecina krscana nikog ne provocira ili nisam upoznat
kokot na odmor ide u kanadu 

- champions1921
Ja još nisam vidio nekog od Zeljovaca da brani Kokota i da brani potez ljudi u klubu koji su ga doveli ako su ga doveli uopće..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p4049653" onclick="window.open(this.href);return false;champions1921 je napisao/la:Ja još nisam vidio nekog od Zeljovaca da brani Kokota i da brani potez ljudi u klubu koji su ga doveli ako su ga doveli uopće..
Evo već ste krenuli.zeljo1974 je napisao/la:S obzirom da imam dosta poslovni kontakata sa srbima iz rs nezbam niti jednog da ne posjeduje barem jednu fotografiju sa tri prsta dali je foto sa slave,svadbe ..
Smarate pitari u pm. Pa pogledajte vaše opšte diskusije i naše, ohanite malo
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ne znam stvarno sta vi navijaci Zeljeznicara ocekujete da vas niko ne provocira zbog ovog. Sjetite se samo kakve ste parole pisali protiv Bilbije, nazivali ga cetnikom i sl. Bez ikakvog dokaza. Nek neko stavi neki klip, sliku bilo sta od Bilbije sa 3 prsta pa hajd.
A evo i vidim da ni vi sami niste zadovoljni Kokotom i da ste protiv njegovog dovodjenja al nemojte ocekivati da navijaci Sarajeva presute nakon ovoga jer ste im dosli na volej. Covjek je igrao u cetnickom klubu, na svakoj drugoj slici je sa 3 prsta itd...
Kad znate provocirati budite spremni da se kolo srece okrece, nekad zajebajes a nekad budes predmet zajebancije.
No hard feelings.
A evo i vidim da ni vi sami niste zadovoljni Kokotom i da ste protiv njegovog dovodjenja al nemojte ocekivati da navijaci Sarajeva presute nakon ovoga jer ste im dosli na volej. Covjek je igrao u cetnickom klubu, na svakoj drugoj slici je sa 3 prsta itd...
Kad znate provocirati budite spremni da se kolo srece okrece, nekad zajebajes a nekad budes predmet zajebancije.
No hard feelings.
1946
Ma ne treba vise pricati....imaju oni puno zescih problema od cetnika Kokota. Ovaj je samo biber po pilavu
Nadam se da ce moderator banovati provokatore. Iako je tema za sve članove foruma, ne zanic da može provocirati nekim nebulozama.
nek si vala i dosao 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije se izvinuo minut nakon toga vec ga je poslije utakmice Sablja uzeo za rukav,izveo iz tunela i doveo pred jug.Ipak ima nas koji smo i tada gledali Želju...MortemHz je napisao/la:Kakvo skretanje? ja, pokazao je i? ne opravdavam sekunde ali izvinuo se minutu nakon toga a i to je uradio u naletu valjda i vise mu se nije ponovilo + dok je igrao za Borac..bitno je da ste vi nacionalisticko orijentisana grupa koju vode...aj da se ne izrazavam,dobro znate ko su vam vodje i odakle su...i svi se dobro sjecamo natpisa prosle sezone a ironija to ste sve vi a ne mi... ali hajde da ne duljim,Visit Malaysia with Turkish Airlines
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jel to se još uvijek raspravljate ko u ekipi ima više igrača koji su dizali tri prsta
Zna li ko od vas,imal gdje na tv danas Sloboda-Zeljo?Negdje sam procito da Arena 5 ce da prenosi!?
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Neće, Juve -Milan je na areni 5 u 3 h
Hvala drug...lazar je napisao/la:Neće, Juve -Milan je na areni 5 u 3 h
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Jbg vi nemate NISTA ama bas nista tamo ni pisati, a znate dobro zasto.shzna je napisao/la:Smarate pitari u pm. Pa pogledajte vaše opšte diskusije i naše, ohanite malo

Ovo vama se sve vraca lagano za sve ono vase virsle, cetnicki klub i da Tan ne postoji.
Sretno u nastavku.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Uvijek ima šta se pisati i pričati, nepotrebno je smarati..MCMXLVI je napisao/la:Jbg vi nemate NISTA ama bas nista tamo ni pisati, a znate dobro zasto.shzna je napisao/la:Smarate pitari u pm. Pa pogledajte vaše opšte diskusije i naše, ohanite malo![]()
Ovo vama se sve vraca lagano za sve ono vase virsle, cetnicki klub i da Tan ne postoji.
Sretno u nastavku.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
MCMXLVI je napisao/la:Jbg vi nemate NISTA ama bas nista tamo ni pisati, a znate dobro zasto.shzna je napisao/la:Smarate pitari u pm. Pa pogledajte vaše opšte diskusije i naše, ohanite malo![]()
Sretno u nastavku.
ma nisi u pravu ni 1 % ali vi zivite u svom svijetu,porediti vase zlatno doba sa nama nikako ne moze treba sacekati staut da se usvoji pa onda cu vas cuti do tada pssssssssst
51%--------49%
Kakvi kompleksi hahahahaha pitari pitari bas ste cudna raja
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Vi, odnosno vas klub se iz dana u dan namjestate na volej. To sto cete morati da trpite zajebanciju u narednom periodu, nisu kompleksi i opravdavanje na taj nacin je samo dokaz koliko vas sve to boli. E pa to se zove kompleksbrile je napisao/la:Kakvi kompleksi hahahahaha pitari pitari bas ste cudna raja

Gataj mi gataj, ciganko
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.