NBA Final 2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Final 2014
Kroz Jamesa ide sav napad Miamia i glavni je odbrambeni igrac.
Igraci Spursi nisu nuzno bolji indvidualno , ali su uklopljen u sistem koji maximizuje njihove mogucnosti.
Sto se pokazalo dosta puta kroz sezonu gdje i bez Parkera(kroz kojeg nominalno ide napad mamuza) moze se dobiti jedna Oklahoma u gostima.
Al dobro.
James je najbolji igrac serije ubjedljivo(tocno) al su i ostali igraci kvalitetniji od texaskih megazvijezda i Spursi pobjedjivaju na user i klimu.
Uz jos koji smajli , post je afirmativniji.
Igraci Spursi nisu nuzno bolji indvidualno , ali su uklopljen u sistem koji maximizuje njihove mogucnosti.
Sto se pokazalo dosta puta kroz sezonu gdje i bez Parkera(kroz kojeg nominalno ide napad mamuza) moze se dobiti jedna Oklahoma u gostima.
Al dobro.
James je najbolji igrac serije ubjedljivo(tocno) al su i ostali igraci kvalitetniji od texaskih megazvijezda i Spursi pobjedjivaju na user i klimu.
Uz jos koji smajli , post je afirmativniji.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Da ti nije bilo Jamesa nebi znao iz kojeg grada su Cleveland Cavsi,tako da tisu misuadriano_leite je napisao/la:Da, da, ja navijam za Jamesa, ali sam ipak malo ostao da pratim njegov bivsi klub 4 sezoneBABADZO je napisao/la:Odkad navijas za Cavse, od vremena Brandona ?adriano_leite je napisao/la:Oh those Heat fansGET THAT WEAK STUFF OUTTA HERE
![]()
![]()
![]()
. Svega ima u Bozijoj basti, primjer si ti i jos ovih par lipicanera
.
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa nisam ja ti da ne mogu skontati odakle je ekipa koja se zove Cleveland CavaliersBABADZO je napisao/la:
Da ti nije bilo Jamesa nebi znao iz kojeg grada su Cleveland Cavsi,tako da tisu misu
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Wow kakvo spustanje
adriano_leite je napisao/la: Pa nisam ja ti da ne mogu skontati odakle je ekipa koja se zove Cleveland Cavaliers![]()
![]()
.
Cleveland Cavaliers iz Sacrementa
Mnoge ekipe kroz historiju su imale "lud" dan gdje je sve ulazilo pa opet ne postigose brojke kao Spursi sinoc...i sve to u finalnoj seriji,na gostovanju protiv dvostrukih aktuelnih prvaka
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne bih ja bas rekao spustanje, to je vise realan odnos snaga.BABADZO je napisao/la:Wow kakvo spustanje
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Niti jedan pdf nema ovoliku kolicinu negativne energije kao ovaj. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nije to negativna energija,to je glupost.A i gdje nece kad je likovima ko ovom adrianu dozvoljen pristup internetu 
Raul_64 je napisao/la:Onda , James![]()
Mislim ovdje hiperventiliras od prve utakmice , ustvari od finala zapada.
Leonard isparirao Jamesu sinoc
dok je ocigledno razlika izmedju ostatka ekipe jednih i drugih ca 20 poena
i gotovo , odas rispekt Spursima covjece
sa ovom glupošću si se sam iskljucio iz svake dalje ozbiljnije diskusije o košarci
Bogami kao da se radi o KK Bosni, Igokei/Sirokom ili nekom nasem klubuAmar Dzeko je napisao/la:Niti jedan pdf nema ovoliku kolicinu negativne energije kao ovaj.
P.S: @let3 ne mozes @Raulu to reci
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Smajliji i trolanje je zastitni znak osobe koja je promjenila 12 accounta.
Odreagovati na tu osobu bi bilo samo gore s moje strane.
A sa 5 litare vode u stanu i bez potrebe da se izlazem suncu , potpuno sam miran
Odreagovati na tu osobu bi bilo samo gore s moje strane.
A sa 5 litare vode u stanu i bez potrebe da se izlazem suncu , potpuno sam miran
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
pa vidiš i sam kakve budalaštine piše...svodi šampione NBA lige na nivo Širokog ili Igokee, cuj za 20 razlike bolji SuprsiLillard je napisao/la:Bogami kao da se radi o KK Bosni, Igokei/Sirokom ili nekom nasem klubuAmar Dzeko je napisao/la:Niti jedan pdf nema ovoliku kolicinu negativne energije kao ovaj....
P.S: @let3 ne mozes @Raulu to reci
+1Amar Dzeko je napisao/la:Niti jedan pdf nema ovoliku kolicinu negativne energije kao ovaj.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
@let3
Citaj s razumijevanjem, samo cu ti to reci.
Citaj s razumijevanjem, samo cu ti to reci.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ma citam i ne mogu da vjeujem šta citam
tj. šta se sve ovdje piše inace.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ziv bio sjasi vise adrianu s qite, postao si tezak.BABADZO je napisao/la:Nije to negativna energija,to je glupost.A i gdje nece kad je likovima ko ovom adrianu dozvoljen pristup internetu
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
HAHAHAHAHAHA,pa jel ovaj lik normalan,,lik mi citira svaki post zadnjih 10 dana i nesto meni govori.Ajde lijepo posalji se tamo odakle si izasao po rodjenju.adriano_leite je napisao/la:Ziv bio sjasi vise adrianu s qite, postao si tezak.BABADZO je napisao/la:Nije to negativna energija,to je glupost.A i gdje nece kad je likovima ko ovom adrianu dozvoljen pristup internetu
- adriano_leite
- Kontakt:
Bravo inzinjeru, je li to najbolje sto znas?BABADZO je napisao/la:HAHAHAHAHAHA,pa jel ovaj lik normalan,,lik mi citira svaki post zadnjih 10 dana i nesto meni govori.Ajde lijepo posalji se tamo odakle si izasao po rodjenju.adriano_leite je napisao/la:Ziv bio sjasi vise adrianu s qite, postao si tezak.BABADZO je napisao/la:Nije to negativna energija,to je glupost.A i gdje nece kad je likovima ko ovom adrianu dozvoljen pristup internetu
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sace doci "navijaci"Spursa sa pricom da je vec 3 najbolji sf u ligiAndrej je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.