Poplave i Nepogode sirom BiH

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Evolution87
Kontakt:

Re: Poplave i Nepogode sirom BiH

Post Postao/la Evolution87 » 17 maj 2014, 13:31

ZahaKING je napisao/la:Ovako su i u ratu profitirali, da je sreće pa sve osudit i zatvoriti.
Naravno da ih sve treba pohapsiti, mislim da je Vucic izjavio da su u Srbiji neke osobe uhapsene zbog toga.
BESPLATNO (bez ikakve materijalne nadoknade) izdajem kucu za smjestaj ugrozenih porodica od poplava u Tinji opstina Srebrenik.Kuca se nalazi pored magistralnog puta Tuzla-Srebrenik preko puta benzinske pumpe Jatina. MOLIM moje prijatelje da podijele sliku da bi sto vise osoba bilo upoznato a ostale informacije kontaktirajte me preko FB ili na tel. 001 - 404 - 519 - 5370 Mehmed Muharemovic.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mordfustang
Kontakt:

Post Postao/la mordfustang » 17 maj 2014, 13:37

Takvih uvijek ima,i uvijek će biti

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 17 maj 2014, 13:41

Kako smo uzasno praćenje ovog užasa na FTV i BHRT televiziji SRAMOTA. Na RTRS program nonstop o poplavama, RTV ZENICE Svaka čast :clap: :clap: a ove UBLEHE NA FTV STAVLJU NAKVE KUHINJE MASTER ŠEF, PARTIZANSKU ESKADRILU, ŠEMSU POLAVU,

NADAM SE DA ĆE AVDO AVDIĆ, VELIMIR JUKIĆ I OSTALA UREDNIČKA BAGRA ŠTO PRIJE ODLETITI SA OVIH TELEVIZIJA. SRAMOTA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 maj 2014, 13:42

prije 20 minuta na stadionu Grbavica
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 17 maj 2014, 13:45

Evolution87 je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:Ovako su i u ratu profitirali, da je sreće pa sve osudit i zatvoriti.
Naravno da ih sve treba pohapsiti, mislim da je Vucic izjavio da su u Srbiji neke osobe uhapsene zbog toga.
mordfustang je napisao/la:Takvih uvijek ima,i uvijek će biti
to je bolan stoka neraspisana, to treba prebiti majke mi, jedino što cijenim iz onog yugo režima je što bi sad milicija takve izbubala, krv bi propi.šali :roll:
dan mu majku....može se i njemu desit da ga odnese mutna voda al' dojučerašnjim komšijama zabija nož u leđa....pu jbt..
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 maj 2014, 13:48

Svaka cast ovdje ljudima u Austriji i Njemackoj koji se angazuju. Bio sam maloprije u Salzburgu, i stvarno dosta ljudi je doslo i doniralo stvari, pogotovo omladine, koliko znam, dva puna kamiona stvari odavde idu za Bosnu, ima i posebno i za Srbiju.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 maj 2014, 13:50

Svaka čast, skupljeno u samo jednom danu preko $30.000!!

" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 17 maj 2014, 13:51

gradonačelnik Šamca kaže da se u tom gradu vide samo vrhovi semafora :(
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 maj 2014, 13:53

Ima li kakvih organizovanih polazaka iz Sarajeva za Maglaj i ostale gradove sto su nastradali?

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 maj 2014, 13:55

Ljudima svaka cast. Nevjerovatna kolicina solidarnosti i humanosti.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 maj 2014, 13:55

Trenutno stanje u Zenici .. Bosna se povukla skoro u normalno stanje. Na crkvičkom brdu svakih 5 minuta dolazi helikopter i spušta ljude iz Bilješeva,Željeznog i Topčić polja. Na raspolaganju je oko 10 helikoptera.
2 iz Hrvatske, 2 iz Slovenije ..

slika
slika

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 maj 2014, 13:56

Veliki odaziv Gruđana za pomoć poplavljenoj Bosni

Crveni križ Općine Grude u suradnji s Grudskom udrugom mladih (GRUM) organizira prikupljanje pomoći za stanovništvo BiH ugroženom poplavama.

Kako prenosi portal Boboska.info, Gruđani su pokazali veliko srce u pomoćiu drugima. Tako je na tržnici u Grudama prikupljana odjeća, hrana, voda i druge korisne stvari koje mogu pomoći u ovakvim nemilim situacijama. Posebno je lijepo vidjeti roditelje sa djecom kako donose stvari koje im trenutno nisu potrebne, a djeca za svoje male prijatelje ostavljaju i svoje igračke :cry: .

Kako stoji u Apelu za pomoć Crvenog križa BiH, prikupljat će se deke, spužve, posteljina, odjeća i obuća, isušivači vlage, kanistri za vodu, pelene za djecu i odrasle, hrana te sredstva za higijenu i dezinfekciju.

Prikupljanje će se održati danas, do 14:00 sati na prostoru Grudske tržnice, a u ponedjeljak, utorak i srijedu u vremenu od 9:00 do 20:00 sati svoje donacije možete donijeti u prostorije Crvenog križa Grude, ulica dr.Franje Tuđmana.

Isto tako, svi koji žele pomoći to mogu učiniti uplatom novčanih sredstava na žiro račun:
RAIFFAISEN bank d.d. BiH
1610000000850119
Ili pozivom na broj HT Mostar
092/890-830 donirate 1,80KM (cijena poziva iz fiksne i mobilne mreže iznosi 2,00KM)

slika
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 17 maj 2014, 13:56

email od urednika ublehe Avde Avdića [email protected]. Sramno praćenje FTV i BHT-a ove katastrofe . Umjesto da informiraju narod kako pomoći unesrećenom narodu, gdje slati donacije, kakvo je trenutno stanje u državi sa poplavama hoće li Šamac, Orašje, Bjeljina, Brčko preživit danas,kako im se može pomoći, kako da volonteri idu u te gradove sa Civilnom Žastitom,kako doći do Maglaja, Doboja, Lukavca, Zavidovića prilikom transporta hrane i potrebština unesrećenom narodu Avdo i bagra stavili na TV Moja kuhinja **** te Avdo kuhinja

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 17 maj 2014, 13:58

IlPrincipe je napisao/la: slika
Ako se ko sjeća jučerašnjeg mog posta o UH-60 helikopterima, to je taj, u vlasništvu Eufora (ili je od slovenske vojske) :)

pogledajte koliko naroda izađe odjednom, to treba nabaviti, upola bi se smanjila i drama i napaćenost preplašenog narod
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 maj 2014, 13:59

Stanovnici Mostara uputili hranu i higijenske potrepštine u ugrožena područja

Brojni stanovnici Mostara tijekom petka donosili su u prostorije Crvenog križa hranu i higijenske potrepštine za područja ugrožena poplavama.

Tijekom prijepodneva u petak jedan kontigent pošiljke je otišao, dok su velike količine hrane i ostaloga skupljene do krajnjeg roka (petak 16.05.2014. u 19 sati).

Crveni križ Mostar je u petak organizirao dežurstva s ciljem prikupljanja pomoći stradalima u poplavama kojima su pogođeni centralni i sjeverni dijelovi BiH.

slika

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 maj 2014, 14:02

Naježim se i oči mi se napune suzama kad vidim ovoliku količinu humanosti i solidarnosti. Cijela dijaspora se digla na noge iz Amerike,Skandinavije,Austrije,Njemačke ... Prođem kroz grad i samo vidim ljude kako nose pune vreće,cekere.. Kase na prodajnim mjestima su pune. Iz svih dijelova Bosne donacije samo pristižu. Ponosan sam što sam što živim u ovoj državi s ovakvim narodom. :bih:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 maj 2014, 14:03

Oj slika iz Maglaja nakon što se voda povukla :(

počinje na BHT 1 za desetak minuta otvoreni program, sa zakašnjenjem od dva dana, važno je da su oni odbranili Sarajevo svakako ostalo i nije BIH po našim političarima :thumbdown:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 maj 2014, 14:06

legenda reala je napisao/la:Oj slika iz Maglaja nakon što se voda povukla :(

počinje na BHT 1 za desetak minuta otvoreni program, sa zakašnjenjem od dva dana, važno je da su oni odbranili Sarajevo svakako ostalo i nije BIH po našim političarima :thumbdown:
gdje si gledao?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 maj 2014, 14:07

http://www.ekskl" onclick="window.open(this.href);return false; uziva.ba/Stravicno-Ovako-izgleda-Maglaj-nakon-sto-se-voda-povukla-/50483.html

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: eldo i 78 gostiju.