FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hoceli se ici na derbi ili nece molim odgovor
Kako stvari stoje ne vjerujem..tm 87 2 je napisao/la:hoceli se ici na derbi ili nece molim odgovor
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
drug sto to ne bi trebo da ide faruk hajd mi reci sta je to on postigao za vrijeme svog mandata???ADMIR je napisao/la:Faruk ne treba da ide samo Samir i Simo.
cime je zasluzio da dobije jos jednu sansu???
u svijetu postoji jedno carstvo u kojem caruje drugarstvo
mali plavi
Faruk ima lastre(para) ne zna šta će sa njima,al problem su likovi iz skupštine koji samo gledaju kako da hajruju.Nije lud da ulaže a oni da ga gule Faruku samo treba pošten direktor i trener a on je dobar vjeruj mi 

MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK
Zalutao si ti sabane..Burberry je napisao/la:mali plavi
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Derbi je Derbi nije kao prije al eto sta ces - bice zeznuto al Zeljo ce pobjediti Sarajevo vs Zeljeznicar 1:2 
( oba tima u 5 grama)Zalosno

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
98 godine smo igrali najjace derbije ja mislim, pamti se to kao Zubandan kad smo ih pocjepali, dobro se sjecam te utakmice, mogao bih se zakleti da je tad se igrao ljepsi fudbal nego sad, a i kosevo je bilo puno uvjek..sve je bilo obojeno u plavo i bordo evo jedan podsjetnikST-57 Ciciban je napisao/la:Derbi je Derbi nije kao prije al eto sta ces - bice zeznuto al Zeljo ce pobjediti Sarajevo vs Zeljeznicar 1:2

35 000 ljudi je tad bilo, sjecam se kad je zadnji put bilo u jednoj utakmici u PL, ustvari nije nikad!!!
Imate selam od Matka...Lovac je napisao/la:Zalutao si ti sabane..Burberry je napisao/la:mali plavi
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Ma sada ako bude 10000 navijaca to ce biti extraLovac je napisao/la:98 godine smo igrali najjace derbije ja mislim, pamti se to kao Zubandan kad smo ih pocjepali, dobro se sjecam te utakmice, mogao bih se zakleti da je tad se igrao ljepsi fudbal nego sad, a i kosevo je bilo puno uvjek..sve je bilo obojeno u plavo i bordo evo jedan podsjetnikST-57 Ciciban je napisao/la:Derbi je Derbi nije kao prije al eto sta ces - bice zeznuto al Zeljo ce pobjediti Sarajevo vs Zeljeznicar 1:2
( oba tima u 5 grama)Zalosno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
35 000 ljudi je tad bilo, sjecam se kad je zadnji put bilo u jednoj utakmici u PL, ustvari nije nikad!!!
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
A vi od Zubana, evo jos jedan podsjetnikBurberry je napisao/la:Imate selam od Matka...Lovac je napisao/la:Zalutao si ti sabane..Burberry je napisao/la:mali plavi

Vidimo se u subotu !Lovac je napisao/la:
A vi od Zubana, evo jos jedan podsjetnik![]()
![]()
Aj cuskija..tamo na svoj forum..Burberry je napisao/la:Vidimo se u subotu !Lovac je napisao/la:
A vi od Zubana, evo jos jedan podsjetnik![]()
![]()
Jos malo podsjetnika, + kako kitari komentiraju nasu bakljadu. Da Bog sacuva, nisam znao da nas ovoliko mrrze

Zadnja izmjena: Lovac, dana/u 03 nov 2008, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
A ko je napravio najveću bakljadu u BiH svih vremena ??Lovac je napisao/la:Jos malo podsjetnika, + kako kitari komentiraju nasu bakljadu. Da Bog sacuva, nisam znao da nas ovoliko mrrze![]()
![]()

Pa normalno manijaci, vidis da dolazis i ti pameti, evo sad sam dao link, ako nisi vidio evo opet:Burberry je napisao/la:A ko je napravio najveću bakljadu u BiH svih vremena ??Lovac je napisao/la:Jos malo podsjetnika, + kako kitari komentiraju nasu bakljadu. Da Bog sacuva, nisam znao da nas ovoliko mrrze![]()
![]()
- lolo d pitar
- Kontakt:
malo listam ovu temu i primjetio sam nesto neobicno
naime,nekih 50% komentara je od sttrane lovca,koji pokazuje kako se voli omiljeni klub
naime,nekih 50% komentara je od sttrane lovca,koji pokazuje kako se voli omiljeni klub

Šta kažeš na ovo ??Lovac je napisao/la:
Nije lose al ipak je to vas stadion i vise vas ima normalno, i istok je zapalio baklje, evo ova iz jos jednog ugla:Burberry je napisao/la:Šta kažeš na ovo ??Lovac je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.