Slijedeći tvoju analogiju, Enver Marić se nameće kao rješenje.nele25 je napisao/la:idealna kombinacija vaha i pomocnici baka i barba i jos nekog trenera golmana nafatat
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Koga nakon Sušića?
Slazem se.
1. Vaha
2. Antic
Ali su izgleda puste zelje..
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
1. Vaha
2. Antic
Ali su izgleda puste zelje..
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Po meni bi trebao ovaj covjek biti novi selektor : Husnija Arapović ,ima iskustva kroz trenersku karijeru,vodjenje ekipa koji su predzadnji na tabeli ,ili zadnji pa eto.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
volio bih da dodje Vaha, pa da vidimo i to
Sent from my Nokia 909
Sent from my Nokia 909
-
- Kontakt:
ponavljam, ima samo jedan izbor.....LOTHAR MATTHÄUS.......ko god da dodje, nema spasa, ekipa je istrosena, u dosta segmenta limitirana.......
Nema od vahe nista lik je vec rekao da nece doci, okrenimo se drugoj opciji korisnoj za sve nas.
04.10.2009 !!
samo_lijevo je napisao/la:izvini nisam vidio pitanje.lazar je napisao/la:
Izbjegavas moje pitanje
Kao prvo atmosfera medju navijacima bi bila gora nego sto je trenutno.Barem pola dosadasnjih navijaca bi se udaljilo od repke dovodjenjem Amara.Covjek koji je vrijedjao sve sto je 500 m udaljeno od Grbavice ne moze biti selektor drzavne selekcije.On ima rezultate u kozijoj ligi,ako je cilj reprezentacije da bude ucesnik zavrsnica onda mora doci neki iskusan selektor.Ne kazem ja da Amar nije dobar,ali nije vrijeme za eksperimente,potreban je brz rezultat.
Pitanje je kako bi njegova bahatost,arogantnost djelovala na pojedine igrace.Mozes ti prosipati tu pricu nasim zvijezdama,mislim na domacu ligu,ali pitanje je da li bi to proslo kod "stranaca".I meni posebno smeta njegovo kreveljenje tokom razgovora,neki nekulturni potezi tipa podrigivanje,nerazgovjetnost.Dobro to nije ni bitno kada se vrednuje kvalitet trenera,ali ovo je pozicija selektora,tako da i to mora biti u nekim normalnim granicama.
Ali zato su tri prsta u zrak pozeljna na klupi ?
Ko bi se to udaljio ? Dijaspora sa gostovanja ? Ili ovi domaci sto kazu za Bajern, Real, Barselonu mi ? Ili pak ovi "hardcore" huligani koji repku prate ispred telke ? Koga je to vrijedjao ?
A gdje je to Safet imao rezultate ili Baka ? Ili Kodro, Meša, Barbarez ? On je prema igracima skroz drugaciji, kakav je prema novinarima. Da si prisustvovao treningu znao bi o cemu pricam.
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 17 nov 2014, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ivo Ištuk.
sanse da vaha dodje su iste kao da susic preuzme bayern
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Denis Sadikovic.
Sasvim logično i realno razmišljanje je da su Vahid i Duško najbolje opcije po nas, no ipak se čini kako su neostvarive. Antića bih takođe prihvatio bez razmišljanja, no bojim se da bi tvrdolinijaška struja u narodu to teško podnijela, tako da bi od početka imao velike probleme i jaku opoziciju.
Što se tiče Amara Osima, to bi bio dosta riskantan potez s obzirom na njegovo ponašanje iz prošlosti, kao i odnos prema drugim sredinama u BiH, mimo sarajevske. Slično kao i kod Antića, bojim se da bi se u startu oformila velika grupa ljudi koja ga ne može očima gledati. Yebiga, ali tako je. O trenerskim kvalitetama Osima bi se takođe moglo raspravljati, budući da je dominirao u jednoj apsolutno kozijoj ligi, u kojoj mu ni igrice i dogovori van terena nisu strani bili. Iako, bez obzira na ovo sve, čini se kako je upravo on najbliži selektorskoj poziciji. Lobiranja su uradila svoje.
Za Barbareza sam apsolutno siguran da neće imati ništa sa reprezentacijom dok god je ova struktura u Savezu.
Robi Prosinečki je imao zanimljiv period u Zvezdi, bio je važan dio stručnog štaba Slavena Bilića, razumije fudbal jako dobro i možda čak ne bi bio loše rješenje.
Što se tiče Amara Osima, to bi bio dosta riskantan potez s obzirom na njegovo ponašanje iz prošlosti, kao i odnos prema drugim sredinama u BiH, mimo sarajevske. Slično kao i kod Antića, bojim se da bi se u startu oformila velika grupa ljudi koja ga ne može očima gledati. Yebiga, ali tako je. O trenerskim kvalitetama Osima bi se takođe moglo raspravljati, budući da je dominirao u jednoj apsolutno kozijoj ligi, u kojoj mu ni igrice i dogovori van terena nisu strani bili. Iako, bez obzira na ovo sve, čini se kako je upravo on najbliži selektorskoj poziciji. Lobiranja su uradila svoje.
Za Barbareza sam apsolutno siguran da neće imati ništa sa reprezentacijom dok god je ova struktura u Savezu.
Robi Prosinečki je imao zanimljiv period u Zvezdi, bio je važan dio stručnog štaba Slavena Bilića, razumije fudbal jako dobro i možda čak ne bi bio loše rješenje.
Zadnja izmjena: MoR, dana/u 17 nov 2014, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ili Vaha ili nek Safet okonča ovaj cirkus. Svakako ili padamo do dna, ili sretno idemo u baraž.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Vahu mozemo zaboraviti.
Nikad on ne bi dosao raditi u ovim uslovima.
Covjek je prije svega profesionalac, a to je kod nas nepoznat pojam.
Antic bi bio najbolje rijesenje.
Barbareza niti slucajno blizu reprezentaciji. Bolja opcija od njega je cak i Amar Osim.
Bazdarevic, Hadzibegic, ne znam. Ne vidim da su oni nesto kvalitetniji i sposobniji od Susica.
U sustini, ko god da bude, ne bude li imao podrsku saveza i apsulutne ovlasti u ekipi, onda pisi propalo.
Nas problem pored selektora je i nedostatak kvalitetnih igraca.
Nikad on ne bi dosao raditi u ovim uslovima.
Covjek je prije svega profesionalac, a to je kod nas nepoznat pojam.
Antic bi bio najbolje rijesenje.
Barbareza niti slucajno blizu reprezentaciji. Bolja opcija od njega je cak i Amar Osim.
Bazdarevic, Hadzibegic, ne znam. Ne vidim da su oni nesto kvalitetniji i sposobniji od Susica.
U sustini, ko god da bude, ne bude li imao podrsku saveza i apsulutne ovlasti u ekipi, onda pisi propalo.
Nas problem pored selektora je i nedostatak kvalitetnih igraca.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Spahu i Suku. I nek deru.
- delpiero502
- Kontakt:
Trener golmana neka bude Enver Marić.nele25 je napisao/la:
idealna kombinacija vaha i pomocnici baka i barba i jos nekog trenera golmana nafatat

-
- Kontakt:
1.Halilhodzic (šanse 5 %)
2.Bajevic (šanse 5 %)
3.Blazevic (šanse 15 %)
4.Bazdarevic (šanse 50 %)
5.Hadzibegic (šanse 20 %)
6.neko drugi (šanse 5 %)
2.Bajevic (šanse 5 %)
3.Blazevic (šanse 15 %)
4.Bazdarevic (šanse 50 %)
5.Hadzibegic (šanse 20 %)
6.neko drugi (šanse 5 %)
Spahic i Dzeko.
Kad su oni kolo vodili i krojili spisak mi smo zavrsili na SP
Kad su oni kolo vodili i krojili spisak mi smo zavrsili na SP
I još nešto, Lotar Mateus je jedan obični trenerski cirkusant koji rang Safeta Sušića, ako ne i gori.
Hadzbibegić ima apsolutno smiješan trenerski rezime, tako da kvalitetna dugoročna opcija ne bi bio ni za ispodprosječan premijerligaški tim, a kamoli za državnu selekciju.
Baždarević mi niti smrdi, niti miriše, tačno ne znam šta da mislim o njemu, osim što je očigledno da ni za njim ne otimaju iole ozbiljniji francuski klubovi.
Hadzbibegić ima apsolutno smiješan trenerski rezime, tako da kvalitetna dugoročna opcija ne bi bio ni za ispodprosječan premijerligaški tim, a kamoli za državnu selekciju.
Baždarević mi niti smrdi, niti miriše, tačno ne znam šta da mislim o njemu, osim što je očigledno da ni za njim ne otimaju iole ozbiljniji francuski klubovi.

Mozda nema trenersko iskustvo(nije nit Kovac imao a gledajte sta radi sa Hr reprezentacijom) ali ima autoritet dokazani patriota ,nebi bilo nepotizma dosli bi novi igraci ,igrali bi najbolji igraci .....
Mislim da nasoj repki treba jedan pozitivan BUM.. da je digne iz sivila u koju je Pape gurnuo...
Taj BUM je Sergej Barbarez
Zadnja izmjena: nisko, dana/u 17 nov 2014, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Logicno, Muhamed Konjic 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.