FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Crveni_1922

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Crveni_1922 » 05 mar 2009, 07:50

miky_hz je napisao/la:Kako se ovo oko Hosica iskomplikovalo to je cudo,danas igrao trening utakmicu najbolji bio,fazon je sad sto su iz Veleza poslali neki fax kako je Hosic sa njima potpisao registraciju,znaci nije ugovor potpisan nego ta registracija,u tom slucaju nema pravo da dodje u Sarajevo,sad Hosic se oglasio kako su mu u Velezu falsifikovali potpis kako on nikad nista za njih nije potpisao,procedura prava dabogda da nam ovo na dobro izadje,ukoliko se ispostavi da je stvaro potpisao nista od njega,iako bi nam vise nego dobro dosao igrac je predobar

Sipak vam Hosic a mislili ste da ce doci u Sarajevo..... :lol:

slika
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 05 mar 2009, 08:51

Dženan Hošić nije ništa sa Veležom potpisao a kakva je administracija u nižim instancama NS BiH može se i Zlatan Ibrahimović registrovati bez problema.

Pouzdano znam da su ga ljudi iz Veleža samo zavlačili i kada je prošle sedmice vidio da oni ne misle ozbiljno, vratio se kući i onda dobio poziv od samog Čale ( koji je protiv Čelika vidio da škripi u zadnjoj liniji ) i priključio treninzima ( iako još nije potpisao )

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 05 mar 2009, 10:51

Ma ljudi Velez ga je angazovao prvi i naravno da Muca nece sada da pravi probleme sa Velezom jer su uprave u EXTRA odnosima dobili ste Jahovica, mi smo trebali dobiti Suljevica Maxa Duru... al nije bilo nista od toga a vi imate i previse dobri igraca ja vjerujem da je sve radi ovoga.
A frajer je 10 puta reko u Mostaru kao nikad u Sarajevu samo ko moze u Zelju istina ziva.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 05 mar 2009, 11:22

Ma kakav bolan željo to su sad vaše šuplje nebili se sada mi okrenuli protiv njega ai od toga nema ništa.Na kraju če on opet biti naš igrač a vas če kaznit zbog pokušaja prevare.Ustvari i netreba vas niko kažnjavat svakako čete vi u drugu ligu :D
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 05 mar 2009, 11:40

hahahah bolesna decka, pa mislis da bi se Velez zamarao oko jednog Hosica da nije nesto devrio sa Velezom sumljam isli su iz Veleza i 10x bolji igraci...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 mar 2009, 11:42

Taso je napisao/la:Ma ljudi Velez ga je angazovao prvi i naravno da Muca nece sada da pravi probleme sa Velezom jer su uprave u EXTRA odnosima dobili ste Jahovica, mi smo trebali dobiti Suljevica Maxa Duru... al nije bilo nista od toga a vi imate i previse dobri igraca ja vjerujem da je sve radi ovoga.
A frajer je 10 puta reko u Mostaru kao nikad u Sarajevu samo ko moze u Zelju istina ziva.
Jesi ti normalan bogati cuj lik reko moze samo u zelju omg Hosic je djete Sarajeva,i vec je par puta rekao da tu zeli da zavrsi karijeru,trebao je i prije doci ali nije bilo obostrane zelje ;) sada je ima, ali hercegovci sa svojim mutnim radnjama to ne dozvoljavaju dat ce bog pravdu ;) i sad nema Muce odstupio je da si ti ziv i zdrav ;)

Btw neznam sto ce vam igrac ako ce igrati protiv svoje volje ...ako je natjeran na to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 05 mar 2009, 11:48

**** vjerovatno je nesto sa Velezom surovo, cim su oni ovoliko zapeli.Ako je nesto potpiso necete ga bez para dobiti.Ustvari nemozete ga nikako dobiti ako je nesto sa Velezom potpiso a vamo ga nece niko tjerati da igra samo ce sebi naskoditi.Uzeli se i Jahovica dali ste 10.000 i nikad nece biti kakav je u Velezu bio

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 mar 2009, 11:55

Taso je napisao/la:**** vjerovatno je nesto sa Velezom surovo, cim su oni ovoliko zapeli.Ako je nesto potpiso necete ga bez para dobiti.Ustvari nemozete ga nikako dobiti ako je nesto sa Velezom potpiso a vamo ga nece niko tjerati da igra samo ce sebi naskoditi.Uzeli se i Jahovica dali ste 10.000 i nikad nece biti kakav je u Velezu bio
Pa taj Jahovic je kolko znam bio prvo u Velezu bio kao ponajbolji strijelac i dodje u zelju i nigdje ga nije bilo,opet se vrati u Velez opet bio najbolji strjelac,uzmemo ga mi sad opet ja ga jucer gledam lik pojma nema,sminker neki vise prica nego sto igra,bg opet je lakse u Velezu biti prvi strijelac nego kod nas...sad ako Skoro bude igrao nece Jaha vidit gola kako treba,mene je vec poceo da nervira previse je arogantan glumi ko je ko on,a u sustini je bezveze igrac bar ono sto sam ja gledao,ko zna mozda me i demanuje jbg

Btw znam da Sarajevo daje Hosicu duplo vise para nego sto je imao u Velezu,sad neznam koja je cifra bila tamo al ovdje je dupla
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 05 mar 2009, 12:02

Prvo vidi se legendo da ti pojma nemas sta pricas.
Jahovic je iz Makedonije doso u Zelju proslu polusezonu je igrao za nas solidno i dosao je sada kod vas za 10.000km.
A sto se tice Hosica trazio je samo po njegovom Platu i STAN.A sada izajvljuje za je trazio 10.000km.Proso je cjele pripreme i hranio se i zivio ovde, igrao u prvoj postavi.E sada ako on hoce bas u Sarajevo ja bi ga pustio jer svakako ce ovde biti iz hakan zbog izjava u novinama.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 mar 2009, 13:07

ko sad laze hosic ili velez saznat ce se ali nevjerujem da mogu vratiti covjeka u velez ako je rekao da tamo nece nazad
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 mar 2009, 15:58

Gerrard je napisao/la:Drug ima otvorena tema o Velezu , pa tamo ti pisi o Hosicu i Jahovicu do mile volje , sto se nas tice jeli se on ili nije hranio u Mostaru i slicno , nama je to nebitno totalno ;)

Nama je jedino bitno da se on prikljucio pripremama Sarajeva , sto znaci da nema nista sa Velezom , tako da nas postedis prica kako mu je Velez placao hranu i slicno , nemate za buhtle a citajuci tvoje postove rekao bi covjek da ste giganti !!!

http://fksinfo.com/np-813-Ponitena_su_n ... a_gola.htm

Jako zanimljivo , dva cista gola nam nisu priznali , i onda smokljavi Hadzic izjavi u novinama " Sudije je trebao biti malo hrabriji " ;)
Eh,hajmo sad pljuvati svi po Veležu...Hercegovci su mutni mora da su oni nešto spetljali...
ja samo znam da je Hošić bio tako željan Sarajeva išao bi odmah...
Lik je prošao pripreme s nama i da ga mi pustimo tek tako...ne može to tako brato i da jeste i da nije potpisao...eto vi biste ga pustili :roll:
Što se tiče tih potpisa,ništa me ne bi iznenadilo jer Velež vode kriminalci i lokalni mangupi jer da ga vode pošteni ljudi ne bi bio u ovakvim sranjima !

Eto Sarajevo ima za bacanje para,de ne seri...je li ti navijaš za Sarajevo ili za Liverpool ?
Aktivniji si na temama Liverpoola a i avatar Gerrarda i ti dođeš nešto da sereš u vezi ovoga...

Još i omalovažaš klub...majstore Velež je gigant i za Sarajevo a i za Želju...Velež nije najveći klub u državi samo zato što nije iz glavnog grada a po titulama i ostalim uspjesima nije nimalo lošiji od ta dva sarajevska kluba...
i još dodaj na to da je za Velež igralo 90 % mostarske raje,mostarske djece i nije kupovao kao vi igrače,(Sarajevo je poznato po tome što je otelo igrače Želji poslije 2.svjetskog rata)a tukao je redovno klubove ''velike četvorke'' koji su ulagali masu para i dovodili pojačanja iz cijele države !
Takođe politika nije dala Veležu da osvoji titulu prvaka Jugoslavije jer ipak su Hajduk i C.Zvezda bili preči od Veleža i to još nas naši klubovi i naša **** ukopavala(iz BiH)...a vi ste osvajali titule jer je nekad neko morao osvojiti iz BiH pa vam dođu kuhari,poštari iz Finske pa vas izbace iz evropskih takmičenja...
Velež je dao više reprezentativaca i repki Jugoslavije a i repki BiH i od Sarajeva i od Želje ali to svako zaboravlja... ;)

I dosta o ovome,bit će šta će biti s Hošićem :!:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 mar 2009, 16:01

Al fkt koja glupost moze past napamet ajd sve i da je potpisao sa Velezom to zasto su onda dopustili da dodje u Sarajevo i trenira sa ekipom,zasto odma nisu poslali da je potpisao tu registraciju nego ovamo zadovoljio odma u klub stize kao potpisao je registraciju a nije ugovor ,jos momak kaze da nista nije potpisao,znaci sad lupam Sarajevo uradi to sa tom registracijom napisu Ronaldinhovo ime i znaci on nas igrac,bez ikakvog ugovora i kerefeka,lol ono nidze veze smjesna situacija

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 mar 2009, 16:04

miky_hz je napisao/la:Al fkt koja glupost moze past napamet ajd sve i da je potpisao sa Velezom to zasto su onda dopustili da dodje u Sarajevo i trenira sa ekipom,zasto odma nisu poslali da je potpisao tu registraciju nego ovamo zadovoljio odma u klub stize kao potpisao je registraciju a nije ugovor ,jos momak kaze da nista nije potpisao,znaci sad lupam Sarajevo uradi to sa tom registracijom napisu Ronaldinhovo ime i znaci on nas igrac,bez ikakvog ugovora i kerefeka,lol ono nidze veze smjesna situacija
Verzija naše Uprave je da je pušten na odmor u Sarajevo,uglavnom da se vidi s porodicom...
Druže,ne bi me ništa iznenadilo ipak su kriminalci glavni u Veležu...
Da ga vode pošteni ljudi ne bi Velež ni bio u ovakvoj situaciji...

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 05 mar 2009, 16:23

Meni je poznato od prije polaska u Budvu da je Hosa potpisao za Velez.
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-14127.htm

a evo i potvrde.Mislim da je Velez i suvise velik klub da bi se sluzio falcifikovanim potpisima.Klub je takav kakav je ima nepravde kao i svugdje ali je jedan od klubova koji najmanje duguje u ovoj drzavi.Nadam se da ce se ovo sve normalno zavrsiti izmedju uprava dva ipak prijateljska kluba.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 mar 2009, 16:24

tema je fk sarajevo na ovoj temi niko veleza nije zeljan nesmetam ja tebi javljaj se ali nemoj pisati o velezu zato ima tema

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 mar 2009, 16:27

fk sarajevo je napisao/la:tema je fk sarajevo na ovoj temi niko veleza nije zeljan nesmetam ja tebi javljaj se ali nemoj pisati o velezu zato ima tema
Ma ja...pljujte po Veležu a ja ću samo da gledam...možda da vam se i pridružim ?
Ti ne bi reagovao kad bi neko vrijeđao Sarajevo na temi npr. Travnika ?

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 mar 2009, 16:34

Stone Island je napisao/la:
fk sarajevo je napisao/la:tema je fk sarajevo na ovoj temi niko veleza nije zeljan nesmetam ja tebi javljaj se ali nemoj pisati o velezu zato ima tema
Ma ja...pljujte po Veležu a ja ću samo da gledam...možda da vam se i pridružim ?
Ti ne bi reagovao kad bi neko vrijeđao Sarajevo na temi npr. Travnika ?
ja neznam koje toliko uvrijedio velez ja se necu svadjati meni je velez drag klub ja protiv njih nemam apsolutno nista ja ni na bilo kojoj temi bilo kojeg kluba nikad nisam nista uvredljivo napisao o tom klubu da mi neko uzvraca a onaj ko vrijedja nek vrijedja nema svak misljenje kao on

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 05 mar 2009, 17:12

Milim da nije do veleza, to je do Hosica :!:
mB!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 05 mar 2009, 19:34

Stone Island je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Drug ima otvorena tema o Velezu , pa tamo ti pisi o Hosicu i Jahovicu do mile volje , sto se nas tice jeli se on ili nije hranio u Mostaru i slicno , nama je to nebitno totalno ;)

Nama je jedino bitno da se on prikljucio pripremama Sarajeva , sto znaci da nema nista sa Velezom , tako da nas postedis prica kako mu je Velez placao hranu i slicno , nemate za buhtle a citajuci tvoje postove rekao bi covjek da ste giganti !!!

http://fksinfo.com/np-813-Ponitena_su_n ... a_gola.htm

Jako zanimljivo , dva cista gola nam nisu priznali , i onda smokljavi Hadzic izjavi u novinama " Sudije je trebao biti malo hrabriji " ;)
Eh,hajmo sad pljuvati svi po Veležu...Hercegovci su mutni mora da su oni nešto spetljali...
ja samo znam da je Hošić bio tako željan Sarajeva išao bi odmah...
Lik je prošao pripreme s nama i da ga mi pustimo tek tako...ne može to tako brato i da jeste i da nije potpisao...eto vi biste ga pustili :roll:
Što se tiče tih potpisa,ništa me ne bi iznenadilo jer Velež vode kriminalci i lokalni mangupi jer da ga vode pošteni ljudi ne bi bio u ovakvim sranjima !

Eto Sarajevo ima za bacanje para,de ne seri...je li ti navijaš za Sarajevo ili za Liverpool ?
Aktivniji si na temama Liverpoola a i avatar Gerrarda i ti dođeš nešto da sereš u vezi ovoga...

Još i omalovažaš klub...majstore Velež je gigant i za Sarajevo a i za Želju...Velež nije najveći klub u državi samo zato što nije iz glavnog grada a po titulama i ostalim uspjesima nije nimalo lošiji od ta dva sarajevska kluba...
i još dodaj na to da je za Velež igralo 90 % mostarske raje,mostarske djece i nije kupovao kao vi igrače,(Sarajevo je poznato po tome što je otelo igrače Želji poslije 2.svjetskog rata)a tukao je redovno klubove ''velike četvorke'' koji su ulagali masu para i dovodili pojačanja iz cijele države !
Takođe politika nije dala Veležu da osvoji titulu prvaka Jugoslavije jer ipak su Hajduk i C.Zvezda bili preči od Veleža i to još nas naši klubovi i naša **** ukopavala(iz BiH)...a vi ste osvajali titule jer je nekad neko morao osvojiti iz BiH pa vam dođu kuhari,poštari iz Finske pa vas izbace iz evropskih takmičenja...
Velež je dao više reprezentativaca i repki Jugoslavije a i repki BiH i od Sarajeva i od Želje ali to svako zaboravlja... ;)

I dosta o ovome,bit će šta će biti s Hošićem :!:
Pa igramo 1-1 s Mancesterom,jedva ispadnemo od HSV-a.....
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 mar 2009, 20:13

Butmiran je napisao/la:
Pa igramo 1-1 s Mancesterom,jedva ispadnemo od HSV-a.....
Znam ja bola za to...i Man.Utd. vam je dao neregularan gol...kažu da je lopta bila van igrališta kada su dali gol...i stali vaši igrači a ovi dali gol...i taj gol odvede Man.Utd. dalje :(
Ali drugi put kad ste prvaci bili,došli vam nekakvi finci i izbace vas odmah...kuhari,poštari,vrtlari...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Kyle88, miguelramos, NazorUso, Velaxsa i 48 gostiju.