Gerrard je napisao/la:Drug ima otvorena tema o Velezu , pa tamo ti pisi o Hosicu i Jahovicu do mile volje , sto se nas tice jeli se on ili nije hranio u Mostaru i slicno , nama je to nebitno totalno
Nama je jedino bitno da se on prikljucio pripremama Sarajeva , sto znaci da nema nista sa Velezom , tako da nas postedis prica kako mu je Velez placao hranu i slicno , nemate za buhtle a citajuci tvoje postove rekao bi covjek da ste giganti !!!
http://fksinfo.com/np-813-Ponitena_su_n ... a_gola.htm
Jako zanimljivo , dva cista gola nam nisu priznali , i onda smokljavi Hadzic izjavi u novinama " Sudije je trebao biti malo hrabriji "

Eh,hajmo sad pljuvati svi po Veležu...Hercegovci su mutni mora da su oni nešto spetljali...
ja samo znam da je Hošić bio tako željan Sarajeva išao bi odmah...
Lik je prošao pripreme s nama i da ga mi pustimo tek tako...ne može to tako brato i da jeste i da nije potpisao...eto vi biste ga pustili

Što se tiče tih potpisa,ništa me ne bi iznenadilo jer Velež vode kriminalci i lokalni mangupi jer da ga vode pošteni ljudi ne bi bio u ovakvim sranjima !
Eto Sarajevo ima za bacanje para,de ne seri...je li ti navijaš za Sarajevo ili za Liverpool ?
Aktivniji si na temama Liverpoola a i avatar Gerrarda i ti dođeš nešto da sereš u vezi ovoga...
Još i omalovažaš klub...majstore Velež je gigant i za Sarajevo a i za Želju...Velež nije najveći klub u državi samo zato što nije iz glavnog grada a po titulama i ostalim uspjesima nije nimalo lošiji od ta dva sarajevska kluba...
i još dodaj na to da je za Velež igralo 90 % mostarske raje,mostarske djece i nije kupovao kao vi igrače,(Sarajevo je poznato po tome što je otelo igrače Želji poslije 2.svjetskog rata)a tukao je redovno klubove ''velike četvorke'' koji su ulagali masu para i dovodili pojačanja iz cijele države !
Takođe politika nije dala Veležu da osvoji titulu prvaka Jugoslavije jer ipak su Hajduk i C.Zvezda bili preči od Veleža i to još nas naši klubovi i naša **** ukopavala(iz BiH)...a vi ste osvajali titule jer je nekad neko morao osvojiti iz BiH pa vam dođu kuhari,poštari iz Finske pa vas izbace iz evropskih takmičenja...
Velež je dao više reprezentativaca i repki Jugoslavije a i repki BiH i od Sarajeva i od Želje ali to svako zaboravlja...
I dosta o ovome,bit će šta će biti s Hošićem