BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Nadam se da ce kosevo bit ispunjeno do posljednjeg mjesta ! Drago mi je da nakon dugo vremena opet igramo na najvecem stadionu u bh!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Vidjet cemo kako ce se krpiti taj desni bek, samo da nam Bico ne zavrsi tamo ko nekad u Stutgartu protiv Bajerna.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
e zbog ovakvih situacija bi nam Dilaver sjeo ko budali samar,,ne moze biti gori od Avdije da ga j ebesbhsport je napisao/la:Vidjet cemo kako ce se krpiti taj desni bek, samo da nam Bico ne zavrsi tamo ko nekad u Stutgartu protiv Bajerna.
'ta će Dilaver, igra " samo " u austrijskoj ligi. Nećemo se krpit' polovnjacima, samo su neke od riječi stručnjaka sa ovog foruma. Također, imamo i Mujdžu, koji će vječno biti spreman i zdrav, tako da nema potrebe za back - up -om, a tu je za svaki slučaj i speed demon. Budite bez brige drugovi 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
samo da jos nadodju na ideju da Lulica potrose na desnom beku..ludilo brate...al hajd,samo molit boga da Mujdjos bude spreman za Slovackuzizu1991 je napisao/la:'ta će Dilaver, igra " samo " u austrijskoj ligi. Nećemo se krpit' polovnjacima, samo su neke od riječi stručnjaka sa ovog foruma. Također, imamo i Mujdžu, koji će vječno biti spreman i zdrav, tako da nema potrebe za back - up -om, a tu je za svaki slučaj i speed demon. Budite bez brige drugovi

jel DIlaver igra za AUstriju BEc ona sto igra sad protiv DInama u play offu to bi bila odlicna prilika da ga vidimo na djelu i eventualno probamo angazovati za nastavak kval..
Igra za Austriju, tako je.
Samo da se upišem na temu, da mi je lakše naći poslije. 
Jedini realan ishod je naša pobjeda, sve ostalo bi bila senzacija svoje vrste.

Jedini realan ishod je naša pobjeda, sve ostalo bi bila senzacija svoje vrste.

Ma pustite se Dilavera ako ga ne pratite!Čovjek je izgubio mjesto u prvih 11 ,izbacio ga Koch.Igrao prve dvije utakmice i bio katastrofa,sad klupa.Zadnju utakmicu u pretkolu lige prvaka ušao na mjesto lijevog beka!Ranga je Čolića iz Želje,čak je i Berberović još uvijek bolja prilika na tom mjestu od njega!zizu1991 je napisao/la:'ta će Dilaver, igra " samo " u austrijskoj ligi. Nećemo se krpit' polovnjacima, samo su neke od riječi stručnjaka sa ovog foruma. Također, imamo i Mujdžu, koji će vječno biti spreman i zdrav, tako da nema potrebe za back - up -om, a tu je za svaki slučaj i speed demon. Budite bez brige drugovi
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
evo ko ne vjeruje meni nek pogleda ocjene kad su pobijedili kod kuće a on najslabije ocjenjeni igrač utakmice
http://www.transfermarkt.de/de/fk-austr ... 21003.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.de/de/fk-austr ... 21003.html" onclick="window.open(this.href);return false;
uh ja lopate,,nista od njega izgleda,,,,,prosle sezone je obećavobarsa77 je napisao/la:evo ko ne vjeruje meni nek pogleda ocjene kad su pobijedili kod kuće a on najslabije ocjenjeni igrač utakmice![]()
Raja gdje se karte mogu uzeti???? Kakvo je stanje?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Što onda nije pozvan kada je bio standardan ? Ti si sada u tome našao argumente da mu ne ide, i da je loš u par zadnjih utakmica. Svaki igrač ima uspone i padove, što je logično. Kako god okreneš bolja je zamjena od Vršajevića, i prije bi njega stavio nego već pomenutog.barsa77 je napisao/la:Ma pustite se Dilavera ako ga ne pratite!Čovjek je izgubio mjesto u prvih 11 ,izbacio ga Koch.Igrao prve dvije utakmice i bio katastrofa,sad klupa.Zadnju utakmicu u pretkolu lige prvaka ušao na mjesto lijevog beka!Ranga je Čolića iz Želje,čak je i Berberović još uvijek bolja prilika na tom mjestu od njega!
A zaključci su ti epic. Ko si ti da procjenjuješ da je on na nivou Čolića iz Želje ? Idi bolan vodi neku svjetski poznatu ekipu stručnjače, nemoj nas gnjaviti svojom agresivnošću i neumjesnom nametljivošću svojega mišljenja.
Opusti se momčiću,diši duboko.Jami nervoze!tebi čim neko nađe neku zamjerku da pogrešno procjeniš,odma je halabuka.Možda se dječko i vrati u formu,MOŽDA...ali trenutno Čoliću Benji može samo kopačke namazat kremom!!!zizu1991 je napisao/la:Što onda nije pozvan kada je bio standardan ? Ti si sada u tome našao argumente da mu ne ide, i da je loš u par zadnjih utakmica. Svaki igrač ima uspone i padove, što je logično. Kako god okreneš bolja je zamjena od Vršajevića, i prije bi njega stavio nego već pomenutog.barsa77 je napisao/la:Ma pustite se Dilavera ako ga ne pratite!Čovjek je izgubio mjesto u prvih 11 ,izbacio ga Koch.Igrao prve dvije utakmice i bio katastrofa,sad klupa.Zadnju utakmicu u pretkolu lige prvaka ušao na mjesto lijevog beka!Ranga je Čolića iz Želje,čak je i Berberović još uvijek bolja prilika na tom mjestu od njega!
A zaključci su ti epic. Ko si ti da procjenjuješ da je on na nivou Čolića iz Želje ? Idi bolan vodi neku svjetski poznatu ekipu stručnjače, nemoj nas gnjaviti svojom agresivnošću i neumjesnom nametljivošću svojega mišljenja.
Tako je stručnjače. Pape zovi @barsu77, zatjeraj Borčeta.
Haj na meraju pregledaj stado,haman ti nisu sve na broju!A ujutro probaj ustat na desnu nogu,da do podne ne mrziš samo sebe a od podne čitav svijet!!!zizu1991 je napisao/la:Tako je stručnjače. Pape zovi @barsu77, zatjeraj Borčeta.
Kad naučiš poštovati sagovornika sa druge strane kompjutera, onda ćeš da zaslužiš normalno ophođenje prema sebi. No, kako vidim, a nisam jedini ovdje koji nije slijep, jel', jedini koji je ustao na lijevu nogu ovdje si ti.
Opet se neću spustiti a tvoj nivo konverzacije, jer to nije moj stil. Živ ti meni bio 100 godina.
Opet se neću spustiti a tvoj nivo konverzacije, jer to nije moj stil. Živ ti meni bio 100 godina.
Nisu ovi Ameri nimalo naivan i lak protivnik. Ova utakmica i ako je prijateljska treba se shvatiti ozbiljno, i treba nastaviti pozitivan niz od 9 utakmica bez poraza. Ameri imaju niz od 11 pobjeda koji je zapocet pobjedom nad Njemačkom od 4:3.
- Consigliere
- Kontakt:
Sta je sa ovim ulaznicama? Lazu li da ih je vec toliko prodano?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.