Bosanskom vremenuFliX je napisao/la:U kolko sati se igra utakmica Latvija - Bosna i Hercegovina po nasem vremenuTreba mi informacija radi regulisanja radnog vremena

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bosanskom vremenuFliX je napisao/la:U kolko sati se igra utakmica Latvija - Bosna i Hercegovina po nasem vremenuTreba mi informacija radi regulisanja radnog vremena
FliX je napisao/la:U kolko sati se igra utakmica Latvija - Bosna i Hercegovina po nasem vremenuTreba mi informacija radi regulisanja radnog vremena
Ma zbunilo me sto pise na FIFA stranici da je tekma u 18:30 odnosno 19:30.. pa ne kontam sta je njihovo vrijeme sta nase po cemu mjereYucca je napisao/la:FliX je napisao/la:U kolko sati se igra utakmica Latvija - Bosna i Hercegovina po nasem vremenuTreba mi informacija radi regulisanja radnog vremena
Po njihovom u 18:00 po nasem u 18:00
inače RUŠILACOmerbavarac je napisao/la:Iskoristiti svaku mogucu vezu i kaparisati Kolasinca, sada vec standardnog clana udarne postave Schalkea.
-Mundza-------Spaha--------Zukan-------Kolasinac
Tako će i biti.maxuz baxuz je napisao/la:
Moja zelja za zadnju liniju izgleda ovako:
ÎÎÎ Zukanovic - Spahic - Pandza - Mujdza ÎÎÎ
Saju tamo zavolili pravo.Husejinoviceve izvedbe nikoga ne mogu ostaviti ravnodusnim pa tako niti izbornika BiH gospodina Susica.Zavidne nogometne vjestine popracene surovom fizickom snagom i rijetko videnom brzinom u ovom trenutku cine Saida jednim od najintrigantnijih europskih igraca.Sto se mene tice za njega nedvojbeno ima mjesta u najjacem Dinamu ikad,pa mozda cak i u udarnoj postavi istog.Ali nemojmo nista prejudicirati nego sacekajmo Jurcicevu ljetnu kadrovsku krizaljku koja ce uvjeren sam garantirati osjetno vise osvojenih europskih bodova od ovosezonskih 17.
Irska il Meksiko, tad smo zadnji put izgubili, ne znam tačno koja je bila poslije od te dvije.astra1922 je napisao/la:koliki je nas niz bez poraza.ko nas je zadnji put pobijedio
7 pobjeda i remi, od Meksika zadnji poraz, makazice Stojana Vranješa.DukeOfWellington je napisao/la:Irska il Meksiko, tad smo zadnji put izgubili, ne znam tačno koja je bila poslije od te dvije.astra1922 je napisao/la:koliki je nas niz bez poraza.ko nas je zadnji put pobijedio
Naši će ovo pokupovat' k'o halvu. Još jedna utakmica na domaćem terenu.Latvijci pustili karte u prodaju za meč protiv Zmajeva
Fudbalski savez Latvije pustio je u prodaju ulaznice za meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv naše selekcije koji se igra u Rigi 7. juna.
Ono što je jako bitno za naše navijače je činjenica da su karte veoma povoljne. Na stadion će se moći ući već za cijenu od dva eura, a najskuplja ulaznica za ovaj meč iznosi 10 eura.
Interesantno je također da jedna osoba može kupiti maksimalno osam ulaznica za ovu utakmicu, te da osobe sa posebnim potrebama, studenti i stariji ljubitelji fudbala imaju popuste na ulaznice od 20%.
Ulaznice se mogu kupiti na web stranici http://www.bilesuserviss.lv" onclick="window.open(this.href);return false;, a ukoliko se karte za ovu utakmicu ne rasprodaju, moći će se nabaviti i na dan utakmice na stadionu u Rigi.
neka nama saida mlad je on .nasoj reprezentaciji trebaju igraci njegovog kalibra.imamo dobru ekupu fali malo sirine na klupi tako da on ima mjesta medu 20 igracaahmic je napisao/la:Scorpion,
Mozes volit ili ne Husejnovica,no ipak moras priznat njegov kvalitet...
Ja takodje mislim da ga treba zvati,ako ne odmah onda u nekim narednim okupljanjima..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.